Валери и Николета издирват папарака, снимал дъщеря им

Младите родители Николета и Валери Божинови обявиха, че искат наказание за автора на снимка на бебето им Никол, която се появи в медиите. Според тях папаракът е „гладна санитарка от болницата”.

Обратно в новината

Коментари - Валери и Николета издирват папарака, снимал дъщеря им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно след няколко месеца Николетка ще зарине фейсбук със снимки на детето си. Ама зора е сега е да вземе пари от първата снимка, не за друго

Магия чрес снимка?! Ужас, и в това ли вярват чалгарите? Сега вече напълно ми се изясни произхода на мургавелката.

Поредното доказателство че простотията ходи по хората, не по животните....

Сигурно издирват папарака, защото е пропуснал да снима и тях ;-)

Къде ме издирвате,бе..аз съм си у нас...:)))

до моти и моите не ги публикуват това е избирателно е аз някои пат сам доста груба с кухите леики в бг но пак пиша истината _ виж и снимката на тая и как да кажеш че е хубава като те гледа една грозна циганка и ако не пишеха за тях просто хората ще ги забравят но за това са виновни тапите юрналя оня плаща и те си пишат

Много ви моля, престанете с тези измислени звезди! Не се интересуваме от тях ( за справка коментарите по-долу). Така популяризирате простотията-чалга, силикони, магии.....В Бг има и известни хора, които имат каузи, занимават се с благотворителност, популяризират българската култура, изкуство и традиции, те са личностите, за които трябва да се пише!

Дано са записали раждането, като не може снимките, да продадат това!

И какво като е на Николета и незнам си кой ако е друго дете никой няма да обърна внимание - Магия главата и магия през снимка просто някой си е изкарал пари на техен гръб и се праят на важни!!!

че кож се инъересува от тези двамата и бебето им та чак и пари да дава,за да го види?горкото дете!простотята на николетд и валери краж няма.не ни занимаважте с глупостите им! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е толкова Голям Проблем ................

смартно наказание за тази гладна проста санитарка ! дано да я издирят. на това престапление и смарт му е малко! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошо,ще вземат хляба на някоя бедна женица

Много жалки...

Въпрос за 100 лева. Колко е общото IQ на двамата? 1. 200 2. 150 3. 125 4. 100

Само майката, каквато е куха, да не подсуши бебето след баня в микровълновата...

абе тези много насериозоно са се взели , ама и медиите такова внимание им обърнаха че нямам думи , представям си ония какви пари дават за да ги пишат навсякаде .,. баси измислината държава с измислените им "звезди"....

МИЛА МИ НИКОЛЕТО, ЗА ДА НЕ ИЗПАДАШ В ПАНИКА ВЗЕМИ СЕ СКРИИ И ТИ ЧЕ ДА НЕ ТИ НАПРАВЯТ МАГИЯ ПО СНИМКА СТИГА СИ НИ СЕ НАВИРАЛА С ПРОСТОТИЯТА СИ ВЗЕМИ СИ МЪЖА И ДЕТЕТО И СЕ СКРИЙТЕ ОТ ,,ЗВЕЗДНИЯ,, ХА ,ХА ХА НЕБОСКОЛОН.

А може да е друга родилка,която с парите от снимките ще купи дрешки,памперси и други консумативи за своето бебе.А може Алисия да е платила на някой от обслужващия персонал,нали и тя е луднала в момента за второ бебе.История по Холивудски тресе нашите звезди персони.

Тези двамата не са добре

Чудя се и се мая как една гладна санитарка,ще се доближава до златното бебе на Курвалетка!

Абе нещо много черничка таз Николетка. От солариуми ли е така или нещо циганско има в нея?

абе тая царвулета калпазанова взе да се прави вече на викторя бекам,аи махаите я кифлата,никои не го интересува

тия тъпаци няма ли друго с какво да се занимават сноби класически

Явно този футболист и тази плеймейтка са българският еквивалент на Уилям и Катрин, защото "интересът" към техните персони е сравним само с този към британските кралски особи.

Проблемът е , че еснимана безплатно .

Мале-е-е-е...Това дете ще живее във "филм на ужасите" с омагьосаните си с простотия родители!

Въй , сега как ще я продадат ....

Господ да пази невинното дете.

То не бяха превземии,то не бе чудо.Ама тая лъже баш като циганка...

малиии...;))))

разбира се, че ще го търсят.нали заради него изтърваха милионите от снимките на дъщеря им.

До кога ще ни занимават с тези досадно е вече !

Аха, тая "звездичка" се е ядосала, че някой друг е взел хиледрките за снимката, а не тя. Иначе това с магията е направо смехотворно!

Хахахаха, падна цената дето я искат за първите снимки на бебето, затова издирват папарака.... в държавата на абсурдите по цял ден ни занимават с един дет не може да рита и една дет е известна със силикона си! Ужас!

Хахахаха, падна цената дето я искат за първите снимки на бебето, затова издирват папарака.... в държавата на абсурдите по цял ден ни занимават с един дет не може да рита и една дет е известна със силикона си! Ужас!

ДИР БГ, моля ви престанете да пишете всеки ден за тези особи. Вие ги направихте известни с ежедневните си публикации за тях. Никой не се интересува от това какви ги вършат и къде!

Нормално е да не иска да го кърми. Има опасност да се задави със силикон.

:))) +1

"Валери и Николета издирват папарака, снимал дъщеря им" Голяма трагедия?! ХОРА вие подивяхте ли?! Това ли е новина номер 1?! Най-големите звезди в България ....

Горкото дете. Дали и на майка му са направили магия с нейните най-разни разнообразни снимки.

Даже не е и съвсем сигурно,че е бивша..

Имам чувството че тези хора не си гледат детето а ги интересува чуждото мнение, кой какво казал и като че ли живеят само за рекламата. Пълни психопати

ПРЕДИ ДВА ЧАСА НАПИСАХ КОМЕНТАР КОЙТО ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ-ЗАЩО? НИЩО НЕЦЕНЗУРНО НЕ БЯХ ПИСАЛА ОСВЕН, ЧЕ ВЕЧЕ СА ОМРЪЗНАЛИ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ДВАМАТА.

Май повече ги е яд, че те не са успели да я продадат изгодно въпросната снимка........ Идиоти! Толкова ли нищо не се случва в България , та е необходимо да четем за глупостите на измислени звезди??????????????

Че откога пък тази кукла за сексуални игри (да уточня "плеймейт" означава точно това: "партньорка в играта"), лесно достъпна на широката публика, си повярва, че е такава звездна знаменитост, че някой ще хукне да се интересува от бебето и, та чак магии да му прави. Да вземе да се кротне на д.. то си, че вече е майка, как утре ще обяснява на дъщеря си голите снимики по медиите? Има да го подиграват горкото момиченце , като тръгне на училище, има да му подмятат, че майка му е к....а и да му правят неприлични предложения... А пък тя се взела за знаметитост, хааах!