Мел Гибсън вероятно страда от тежко биполярно разстройство

Неконтолируемите изблици на обществени места вероятно се дължат на психично заболяване.

Обратно в новината

Коментари - Мел Гибсън вероятно страда от тежко биполярно разстройство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравей. Радвам се, че не съм единствена, въпреки че засега съм само с депресия и паническо разстройство, на 35 г съм, готина мацка по мнението на околните, имам 10 год- син и доста приличен 4-цифрен доход. Все още не съм инвалид, както ти казваш за майка си, но и дори така да е, хора с подобни диагнози имат право на работа и защита от уволнение при разкриване на диагнозата си. Майка ти от 1983 г. ли е с тази диагноза?

Само този, който не го е изпитал на гърба си, не знае, колко е тежко понякога с подобна диагноза. Това ходи по хората и за съжаление в БГ все още се гледа на подобни "признания" като на прокажени, но толкова много актоьори и творци от Щатите страдат от депресия или мания, че като чета за тях, си давам още повече кураж за себе си. Работата ми е свързана с ходене по чужбина и смело мога да кажа, че там се гледа не толкова с лошо око, а с разбиране и съпричастност на хора с подобни психически проблеми. Бих искала това да стане и в БГ и съм се амбицирала смело да докажа на хората от моето обкръжение, че човек може да води досто добро качество на живот и с такава диагноза, но е нужно да не бъде социално изолиран заради страданията си.

Жалко за човека, ако е психясал...много ме кефи и като актьор и като режисьор: Смело сърце, Страстите Христови, Апокалипто - всичките ми харесват. А другите, където е участвал само като актьор, са толкова много, че е трудно да се изброят. Що се отнася до евреите...мисля, че основната цел на филма Страстите Христови е съвсем различна от тази, която много коментиращи посочват тук, а именно: показал бил какви са евреите. Ами просто не е така, не са само евреите такива. Цялата ни човешка раса е такава, стадо, което прекалено много държи на закостенели и общоутвърдени ценности. Индивидите, които рязко се отличават от стадото обикновено са низвергнати, а години по-късно, когато отдавна ги няма на тоя свят, делата им получават признание.

Съсипаха Смелото сърце, но това не означава психясване. Мел продължава да работи и да играе- за което му се възхищавам-,,Get The Gringo,,- 2012год. Все пак самият той си постави таралежа на столчето и седна.

ако и до мен се е докопала някоя руска акула да сам влязал в лудница!братчед,руските пиявици от всякакав калибар се впиват и смучат докато пускаш!

знае следващият, който си помисли нещо лошо за евреите, какво го чака - може да се окаже изнасилвач, убиец, наркоман, канибал, некрофил и т.н. Мел Гибсън май не беше споменал нищо в медиите за тях, само пиян споменал нещо. Ако допусне сега грешката да спомене нещо пак за тях, ще бъде болен психически и може да се установи още нещо около него. Я срещу папата стрелял, я финансирал Ал-Кайда, я одобрявал нацистката идеология.

И има биполярно разстройство понеже не харесва евреи?!? Тц, тц, тц...

Офф писна ми от глупости по пресата. Страл от разтройство ама друг път. Познавам австралийци и мога да кажа че фитила им е доста къс. Направо при някой от тях боят е начин на живот...

или просто мрази евреите като всеки нормален човек

Поредното доказателство как човек казал истината за евреите може да бъде унищожен, бил той звезда от ранга на Мел Гибсън... За съжаление овцете, които населяват планетата не ги вълнува.

Ако всеки, от време навреме по-избухлив, в холивуд го квалифицират с диагноза биполярно разтройство, то в българия сме около 50 % от населението. Явно сега в америка е модерно да се слаггата диагнози на известни хора. Това ми прави впечетление напоследък

Човека направи един филм за Христос и показа какво са евреите в действителност, а ония го съсипаха. Може и марсианец да го изкарат накрая.

Сега евреите ще му разкажат играта,бързо да се разкайва и да тръгва по синагоги и масонски ложи,тутакси ще стане монополярен

"Съществува теория, че болестта е генетично обусловена, защото статистиката сочи, че докато биполярното разстройство засяга около 1% от населението, неговата честота в някои семейства варира между 9% и 18%. " Браво, пичове - добре преписвате от Wikipedia!

явно ролята му в Бивър (най-малоумния филм евър) не е била случайна..

У нас маса народ е с биполярно разстройство, което е териториално и икономически обособено, с тази разлика, че депресивната фаза доминира над манията и хипоманията, които са по-характерни за политическите среди.

Такъв голям артист и го направиха на гъз медии, проститутки и разни тъпанари - всеки си има особености - не може всички да са спокойни и заблудени овчици!