Украинка изглежда досущ като Барби

23-годишна украинка е истинската Барби, писаха британските медии. Става дума за известната красавица Валерия Лукянова, която отдавна се радва на огромна популярност в родината си и в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Украинка изглежда досущ като Барби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак не ми стана ясно как госпожицата е на 23 години и е родена 1987 година. Аз съм се появила на бял свят един ден преди нея същата година, но определено вече приближавам 25-те

Скъпи Дир.бг, не сте преписали правилно от британската преса. В нея пишеше "Валерия винаги е мечтала да бъде истинска кукла Барби . И сега, СЛЕД МНОГОБРОЙНИ ОПЕРАЦИЙ, тя най-накрая реализира мечтата си" и след това допълват '' дано в бъдеще мечтите на момичетата да са да се намери лек за рака, а не да изглеждат като Барби''

Много по-вероятно е да го казва поради липса на такъв!:)

незная ала много е страдала горката.То на този ръст и тегло .....мисля си ,че има и проблеми с месечните си цикли....а се чудя и кой ли е мъжа,гдето харесва такава извратена красота,че да се ожени за...?Може би доста си е играл с кукли Барби........като малък.....Има нещо шантаво в тази идея-добре че любимата играчка не е кенгуру,слонллл

Лелееее, на снимката очите са страшно "зелени", на тази украинка на 23 г., родена 1987 г.!А това, че на ръст 170 см., тежи 42 кг. и е с 35 обувки, направо ме ужасява.

Това е резултатът от радиацията в Чернобил, година по-късно - мутанти...

Как не ви е срам да показвате поредната АНОРЕКСЧКА . Задодохте ли си въпроса , колко момичета ще тласнете към анорексия с тея снимки на така наречената Барби - на всичкото отгоре сте побликували и размерите и , които са абсурдни за здрав и нормален човек . Както е забранена рекламата за цигарите , така трява да се спре с показването на такива нещастни - болни момичета . ПАЗЕТЕ БЪЛГАРСКИ МОМИЧЕТАТА !

Иде ми малко в повече.

ще има да взема! приликата е само в това,че и двете са от женски пол.Те нашите фолк-певици приличат хиляди пъти повече на Barbie от колкото тази девойка.Не е за казване мерките и,след като видиш килограмите и годините и.

НА 25 ГОДИНИ Е МАЦКАТА, НЕ НА 23.

Момичето е много красиво. А за вашите злобни коментари мога само да ви съжалявам...... Злобни комплексари....

За порно филм е направо идеална. Може да стане модел на серия надуваеми кукли.

Че е страшна-страшна е.За украинката-рускиня,уточнихме.За зелените очи дето много сини мязат-уточнихме.Ама дайте да видим ние как тъй е на 23 години пък е родена на 23 август 1987г.Аз ли не мога да смятам или не знам.Аз също съм родена 1987г. и мислех,че тази година ще навърша 25г.,ама щом те казват,че съм на 23г. ОК.Няма проблеми:)))

Тази руска украинка е еманация на медицинските извращения. Няма нищо естествено, нито в пропорциите, нито във външността, нито в мисленето й. И на мен ми е жал за нея, защото тази "красота" изисква много мъки. Да не говорим, че ако е жива до 45-та си година, сигурно ще е развалина.

Абе не ли всъщност работата наопаки малко- би следвало куклите да приличатна хора, а не хората на кукли. А иначе за девойчето- жал ми е за нея, колко ли мъки е преживяла, докато я оглозгат хирурзите така.

Украинките са много красиви, но тази мацка нещо не ми харесва. Страшно изкуствено изглежда, особено с пластмасовите цици на крехкото и тяло. Определено не!

Украинките са най красиви в света.

По голяма глупост не можа ли да напишеш ???

Защо пък глупост, украинките са изключително красиви жени ?

Тази красавица е пълен МУТАНТ !!! Става за порно или филми на ужасите. ГНУС

Не се коси. Такива не харесваме изобщо. Харесваме тлъстички мустакати девици с богаааата душевност. Предпочитаме да правим секс само с висшистки, еманципатки и естествени невести, които не си бръснат карачките и не ползуват дезодориращи средсва.

И ти не се коси, и ние харесваме тлъсти плешиви мъжки пльондери без грам възпитание и с големи.... уви, само претенцийки:)

Ха не ме разсмивай, вие харесвате дебели портфейли другото е без значение

Извинете, ама това момиче всъщност трябва да е доста уродливо! Простете за думата! Кой нормален човек при ръст 170см може да има стъпало 35 номер! Това да не са императорските конкубини в Китай! А 42 килограма навеждат единствено на диагноза анорексия...

Мен лично ме плаши, малко като от филм на ужасите... от онези кукли, където оживяват в един момент.. и става страшнооо :D

хаха права си и мен малко ме побиват тръпки

И на мен ми е страшничка! :О

Да точно като КУКЛА изглежда!Студена с восъчно лице и бездушна,като восъчните кукли на мадам ТЮСО..ХАХАХА!С две думи,нямам тръпка кьм такива!

При 1.70 см костна структура 35 номер обувки- да, да! Аз съм 1.56 и стъпалато ми е 23 см, т.е. 37 номер!

Аз съм 170 и нося 36, майка ми е 164 и носи 35 , така че не е невъзможно !

Аз пък съм 1.78 м и нося 38-ми номер обувки. Хайде не вземай себе си за пример.

хаха ами, очевидно имаш несъразмерно големи стъпала, или плавници по-скоро ;)))) хем ниска, хем с плавници - българка. Просто украинките са по-красиви и са жени, а не космати кобилки, като българките. Иначе тази специално се е престарала малко и става само за порно филм :) ако не беше правила нищо по себе си щеше да е по-хубава

хахахха ами очевадно си прост комплексар нисък трътлест но със самучувствие до небето със сигурност яко го л...каш на картинки и филмчета няма да кажa че си типичен българин не искам да обиждам защото има много готини български мъже а това че мислиш така за българките ...хммм и майка ти е българка мило момче ... :) хайде със здраве и пази ръцете да не хващат мазолки :)

Украинката, която всъщност е рускиня!

Леле, отвратително изглежда това момиче. Направо си е плашеща. То бива кукленска красота, ама това е прекалено

Dori e grozna!

А дали са операции, или е фотошоп - някой изобщо виждал ли я е наживо? Майтапа настрана, но и аз мога така да се докарам с обикновени фотошопски инструменти :) Толкова е замацана, че явно такъв е нейния случай. Плюс това и талията може да се всмукне буквално за 2 секунди с "Ликуифай туул", както и гърдите да изскочат.

В "Руския интернет" о_О

Украинка или рускиня?

Последно да уточним, украинка или рускиня е?

оф боже, какво значение има, едно и също е

мен даже ми е доста грозничка...ама нали мъжете харесват това...

Хайде сега да видим колко мъже харесват това - аз НЕ !

Luna0102

"Украинка изглежда досущ като Барби" , "23-годишна рускиня е истинската Барби, писаха британските медии. " Не че ме интересува дали е украинка или рускиня, ама дразни.

Доста операции е преживяла като я гледам. Значи и за самата нея външността е много,много важна. Човек трудно би си причинил толкова интервенции ако го интересува душевността.

Много разбираш от операции виждам. Пише, че се интересува от езотерична литература, ако знаеш какво е. И защо само занемарените и изпотени дебелани имат душевност?

А ти на това красота ли му викаш?При ръст 170,тя трябва да е само кокали за да тежи 42кг.Чумата на днешно време за жените е точно това толериране за красота на ходещите закачалки за дрехи.

Ако като аргумент за нейната богата душевност привеждаш интереса й към езотерична литература - то се движиш в много погрешна посока:)

като анорексичка е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тези "зелени очи" много сини ми се виждат нещо...

Ама нали?:) Интересна работа.

Кои зелени очи, на украинката или на рускинята?

А, де! И аз това не разбрах: "23-годишна украинка е... се радва на огромна популярност в родината си и в Русия. " Пък после била и рускиня... че и със зелени очи (не знаех, че и Барби е със зелени очи). :-) Много глупости взеха да пишат вече..