Шоколадина с бананов полъх

ПРОДУКТИ: За блата: 1 ч. ч. захар, 1 ч. ч. вода, 1/ 2 ч. ч. олио, 5 с. л. какао, 2 ванилии, 2 ч. ч. брашно, щипка сол, 1 бакпулвер, олио- за намазване на тавата, брашно - за поръсване на тавата; За сироп: 4 с. л. захар / отново можете да я замените с кафява/, 1 с. л. вода; За ароматизиране: 30 мл амаро; За крема: 300 мл оризово мляко, 4 с. л. захар / може да се замени и с кафява/, 1/ 2 пакетче нишесте /пудинг/ „Банан”, 2/3 от един банан За подложка на шоколадовата глазура: банан За шоколадова глазура: 100 г натурален шоколад 1- 2 с. л. олио малко оризово мляко За крокан: 50 г орехи 4 с.л. захар 1 с. л вода

Обратно в новината

Коментари - Шоколадина с бананов полъх | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари