Киш с пушена сьомга и скариди

Продукти: 220 гр брашно, 110 гр масло, 1 яйце, 1 ч.л. сол, Вода при нужда, 1 малка тиквичка, ½ патладжан, 80 гр пушена сьомга, 1 шепа бланширани скариди, 50 гр пушено топено сирене, 40 гр Bûche de Chèvre (като сирене Бри, но от козе мляко), 1 кофичка от 120 гр fromage blanc, 7,6 % масленост, (може да се подмени с крем-сирене за мазане, тип Филаделфия или цедено кисело мляко без кисела жилка), Масло на тънки филийки, 3 яйца, ½ ч.ч. прясно мляко, По 1 ч.л. сухи мащерка и магданоз, Сол и черен пипер

Обратно в новината

Коментари - Киш с пушена сьомга и скариди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои ви е казал, че рецептата е булгарска? ки6 е англииск национално ястие, наи - известен е киш лорен с бецон

Българската кухня е доста тежка и мазна. Не мисля, че е най-добрата, но всеки с вкуса си. Аз лично предпочитам средиземноморската - с много риба и морски животни, малко зехтин и вкусни зеленчуци! По повод посочената рецепта съм правила нещо подобно, доста по-лесно за приготвяне и беше много приятно на вкус! Не съдете толкова строго!

Сьомгата - национално българско ястие! Ха-ха! Също и маскарпоне.

Иии, и колко струва тая гадост?Аман от фльорци и превземки и хора с много пари, мислещи се за нещо повече от другите!Направят нещо скъпо и безвкусно, но колко хора ,четейки рецептата, биха могли да си я позволят?

подобни буламачи могат да впечатлят невиздали хора!за щастие бг кухня е една от наи-добрите!...а иначе много са смешни почитателите на наи-различни всекидневни чуздестранни баркочи и мандзи!:::::::::::::::::