Жени Калканджиева с тежка контузия на крака

Жени Калканджиева получи сериозна контузия по време на едно от изпитанията в риалитито "Къртицата".

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева с тежка контузия на крака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе има ли нормален човек, който да не разбира че всичко е нагласено? След като опосума Иван обяви, че до 6-ия отговор двамата -Гибона и Кристина дават противоположни отговори, изведнъж след 10-ия се оказа, че двамата са дали еднакъв брой верни отговори и естествено с "малка" разлика от половин минута пИчели Гибона...

Абе не ни ги показвайте тези без да са минали през фризьори, гримьори, че нещо нагледната им агитация е меко казана смущаваща за изграденият им имидж на красавици

журналистите ,да имат предвид, че този саит се чете от доста българи в чужбина, които не са наясно от статията къде се развива действието, а това е много важно за нас ,да ни крепи тази информация, докато сме далеч от родината и да ни дава надежди.

Злобата ще я спаси.

Това е новина, съобщена от световните медии.

Тя където е злобна лелката, ами от красотата и не е останала и следа. Сега е адски погрозняла, сигурно е от злобата, изяжда я отвътре.

Ма тея двамата Жени и Азис, защо не се съберат, та да спретнат едно семейство. Вярно е че той е по-млад от нея, ама тя е свикнала с деца.

Като е получила контузия да вземе да си ходи.И без това само пие и се кара с хората.Голям дразнител е тая.

Не си права, на мен ми е много симпатична Злобения Скандалжиева.

гуем праз.

застаряваща и злобничка леличка

положението е 50 на 50 да оживее след травма на крачето

сега на куц крак ще ги приема...

Моля ви, престанете да ни осведомявате всеки ден за тая злобна лелка!

Хубаво е, че е станало така. За пръв път да ми хареса новина от този сайт.

kokobrais

И кво? ??

ох...и аз вчера паднах докато слизах от тролеибуса- защо никои не пише за това! това се случи докато бягах от поредния обоятел с предложение за брак...колко романтично, нали севга си кучам реално *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.