Стелла Ангелова: В Америка нямаме такива хора

Миналата вечер членът на журито на Dancing Stars Галена Великова заяви, че страшно много е харесала танца на Стела и Наско, но според нея в представянето им е имало повече каскади и трудни поддръжки, отколкото самба.

Обратно в новината

Коментари - Стелла Ангелова: В Америка нямаме такива хора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не и се сърдете...пияна беше горката!!

Болни кратуни колкото щеш...

Я си заминавай в Америка Стелла, чупи там стойки и се прави на великата американка, а не тук..айде, че Рики Мартин размита за тебе.

И да не забравиш да вземеш със себе си хубавецът -партньор, че той копнее за Америка, а не за Балшой театър.

Изказвания от сорта "там такива хора няма, там хората са еди си какви, за разлика от тук" са много тъпи. Навсякъде по света има всякакви хора. Добри лоши възпитани, невъзпитани, завистливи, луди, психари. То ако ще говорим какви хора има, най-масовите убиици съвсем не са от България примерно. Тука няма случаи някой да влезе в училище и да изпозастреля 20-тина 6-7 годишни деца примерно. Няма и чак толкова организирани педофилски групи, като във Франция и Белгия. Рядко се чува българин като отиде в чужда страна да се изпонапива като прасе, че чак и от балконите на хотел да се трепе, да замеря с камъни бармани и така. Не знам на какво се дължат подобни думи от хора които са се устроили в друга страна, така да я идеализират. Стела да не е сляпа или мисли че ние в България достъп до световни новини и предавания нямаме.

Много сте права.Да не говорим, че в Америка има най-много психари, защото там има най-голяма концентрация на всякакви хора.

Така е Мария, права си, все сбирщина са в тая Америка, щото сите тэпанари и глупаци са там, пък и нашите деца, на номенклатурата, все там бягат, а не в Болшой театър...

От всички там зле е само Илиана Раева - озлобена женица и бухнала баница в лицето

раева я защитава, защото стела е била гимнастичка и е спечелила много медали за българия преди да навърши 15. през 199з заминава за америка и е потърсила политическо убежище(асайлъм) и започва да се занимава с хореография, участва в няколко рекламни клипа, а сега се явява като дизайнер на тениски. има таланти, но не е красиво да се самоизтъква така, още повече пред хора, с които нямат равен старт.

в америка има всякаква сволоч от целия свят. има и свестни хора, но ти не си една от тях! изказванията ти го доказват недвусмислено.

изцепките на стела почват да се доближават с тези на тоца крокодила.

Смешно е когато човек забрави от къде е тръгнал!

Аз пък всичките танци на Стелла ги правя с вързани крака, даже ме каниха да участвам в балета на Майкъл Джексън, ама щото аз не съм такава и отказах...

колкото по-висока е една претенция,толкова по-лесно се издънва нейния носител.абсолятно смешно звучи претенцията да присвоиш Америка за своя визитна картичка! успокой се,маце,все пак има и по-добри от теб и Америка не е твоя визитна картичка.

Стела, гледай си танците, любовта и живота и грам не обръщай внимание на злобни коментари на нещастни хора. Нищо хубаво не можеш да чуеш от озлобен и дребен човек. Ти си фаворит с максимализма си, страстта към танца и лудостта, която носиш със себе си, характерна за всеки отдаден артист. Е, това дразни посредствените, но да не им обръщаме внимание, милите... Една ли имат нещо друго, което да оцвети живота им. А ти си... кралица! Попътен вятър във всичко, което правиш от душа и сърце! С теб сме и ти благодарим за огъня и удоволствието да сме на ръба, гледайки и съпреживявайки съвършените ви танци с Наско! :)

ти маи получи лек оргазъм, а

ти кого наричаш нещастен? не те ли е срам!? хората се дразнят от обидата и грубото отношение на стела, която каза че "ние нямаме такива хора в америка", т.е. всички хора не в америка са кофти! хорат, които си заделят от хляба за да пускат есемеси за нея. тук пишат всякакви хора, включително и известни и професионални артисти!

На кой ръб сме точно?

"но да не им обръщаме внимание, милите"- демек и ти не си от посредствените. трябва да знаеш, че наистина щастливи хора, които са постигнали много, не се отнасят с такова пренебрежение и фукня.

Браво Стела! Успех! Недоволните да си завиждат! Дерзай! Без самочувствие няма успех!

самочувствие е едно, а арогантност и простотия съвсем друго. не ги бъркай.

Хайде хайде, гроздето било зелено!!!!Много си е добра момата, и танцува супер и си е хубава! Не завиждайте, Балканци!

добрееее бе ,европеиден

Америка те чака, стани утре рано и дим да те няма. Ще правиш каскади, а лицето ти никога никъде няма да се вижда :)))

Абе Стелче,хубаво момиче си ама не ни я хвали тая америка че не се връзва със БАЛКАНАСИЯ синдром.На нас така си ни е добре.бъди здрава.

БАЛКАНАСИЯ синдром включва ли нагъзване на всичко, що се пише за вносно?

Гледах едни клипове с нея, за да бъда по-обективна. Иначе не гледам ТВ и не я знам коя е и колко е зла и отблъскваща на живо - факт е, че от някои снимки личи... Но!!! мога да кажа, че е много талантлива, прави нереални неща с обръч и не само :) На талантливите хора им е простено да са по-различни. Може да бъде зла колкото си иска, това е в основата на амбициите и конкурентноспособността й. Вижте например една Нешка Робева :D

Абсолютен вампир.Отблъскваща е!

аз всеки ден си пiя кафето с президента обама на телевизора, но не се хваля. нощем прекарвам в компанята на наи пищните порногърли, но също не се хваля. просто съм свикнал.

да изям на батко американското балканско п*ченце

и аз така мисля

Аз пък си пия кафето с Брат Пит.....Пия си го и му говоря , а той ми се усмхва и слуша..............от плаката на стената ......

"В Америка нямаме такиве хора" И ние в България не искаме да имаме такива хора, които са забравили от къде са тръгнали за Америка.

точно така,рени,абсолютно си права,забравят откъде са тръгнали,срам!!!

Не знам каква гимнастичка е била тази жена,но нещо не се вписва във визията на типична фина гимнастичка,прекалено груба е...За каскад/орка със сигурност е ок.

виж каква груба кожа има на шията.

Боже, какви неща забелязвате! И какво значение има каква кожа има? Ти да не би да си перфектна?

отврат си стелла

стела излъчваш отрицателна енергия мойто момиче

Прави ми впечатление като гледам чужди реалити формати от тоя тип, че в журито има много добри специалисти, които дават обективни оценки и никога не си позволяват да обидят някого от участниците. Напротив, дори когато им казват, че отпадат от надпреварата, го правят по такъв начин, че да ги подтикнат да продължат напред и да развиват таланта си. Има едно непрекъснато поощрение, за разлика от нашите оценяващи...

Нашите оценяващи са българи и не се различават кой знае колко от хейтърите във форума, така, че...

за американците ...10год личен опит, те винаги ти се усмихват а отзад са наточили брадвата...всичко им е фалшиво и външната им политика е същата, всичко...:)).

и са страшни интерсчии. така ще завъртят разговора и цялата ситуация, че да бъдат максимално облагодетелствани. при англичаните такова нещо не съм срещала!

Абсолютно! Тука поне си казваме каквото ни е на душата и ни е по арно!

Много сте прости- Стеллчето доста е броила за да се включи в шоуто и сега трябва да ги избие-ще видим дали журито ще и го даде.

kokobrais

С кого се е борила?

Погледнете я какво пише тази американка:"... танцът на Райна можех да го направя с затворени очи"... Тази се самозабрави.Райна танцуваше леко като перце, а тази е тежка като валяк и ще се сравнява с Райна. Ми направи го тогава танцът на Райна -да те видим.

Престанете с тези непристойни коментарии-да оплювате всички и всекиго. Тя, Стела много иска да спечели, но те журито и публиката си знаят работата-те ще оценяват- то всичко се вижда, а за Раева сте прави- май и дава малко гръб.

Виждал съм и други прости хора, но добряци, тая е зла.

Каскадьорката е към 40 годишна и вече и личи-за разлика от другите участнички.Доста е с голям задник , иначе се старае-но ми напомня на приятелката на Кубрат Пулев. Същата наглост

Даже е и над 40, въпреки че самата тя казва, че засега ги наближава. В един сайт пишеше, че изглежда само на 30, въпреки че е на 40. Много странно. Личи си и още как - предклимактериум.

Абе, какъв ви е проблемът на вас, в България, с 40-годишните и плюс? Вие цял живот все на 20 ще сте, да!

Задникът и е смъкнат, а лицето и е с остри черти - какви 30 години?

Ама тая Раева да вземе да се ахне от журито. Само Стела защитава, а другите ги напада и ощетява. Тя да не мисли, че това са дъщерите й. Еба ти селянката, да си отиде в Богров.

Ех-не исках да пиша- но вие ме зарибихте. Аз съм само наблюдател , не умея да танцувам , но разбирам от хувабото. Има нещо сбъркано в това предаване- защо изгониха онова дебелото момче -той танцуваше много добре. мисля , че той каза Стела да си ходи и веднага го изгониха. Стела има връзки вътре. Тя не е добра танвцьорка, но знае много трикове. Като чета сега статията- тя казва"... моите хора в Америка.." Тогава да си ходи там и да не ни дразни- а да даде възможност на това прекрасно момиче ЕЛен да се прояви и да се върне Райничка.

на шпагат всеки може да се научи , но на благородство, финес и добро възпитание по-трудна работа.

"В Америка нямаме такива хора". Какви хора ИМАТЕ в Америка, щото такива като тебе при нас е пълни!

Стелчето ще се пръсне от злоба и завист , че няма да вземе наградата. Другите участници са много деликатни и мили и хубаво танцуват , а това като се появи на сцената-прилича на руски танк.Много у бутуресто.

ама тя америка не е твоя, за да правиш такива просташки изказвания и е събрала хора от всички точки на света. имаш ли представа колко българи живеят там? например вицепрезидента на банк ъф америка е българин на не повече от 35 години.

Ми като нямате в Америка такива хора върви си там ма мърло! какво си дошла тук да демонстрираш простотията си! И

Много точно казано!

Редакторката Райна скри коментара на fen но аз го прочетох 1:0 за мене.

Ами пие си кафето с Рики Мартин :) Другите изглежда и с такива обикновенни неща не могат да се похвалят... Ааа сетих се с какво могат да се похвалят: със злоба и завист!

пие си кафето с рики мартин другия път.

Да,това е нищо...Някои българи в Сащ пък са си пили кафето с Анди Гарсия например...

Какво излъчване има Галена В.-като принцеса е в сравнение с тази злоба Раева- вчера как обиди двама участници. Съгласен съм, сигурно е взела подкупи от Стела- а тази Стела освен за каскадьорка/ в момента мисля че е безработна/ не става за нищо- доста е грозничка.

Стела -вече прекали-много преиграва, не е финна и приятна, а има лошо фалшиво излъчване, грозни крака, много е груба,завислива е не танцува хубаво- само е ефектна. Раева не е обективна и много я подкрепя и надценява, а намалява оценките на други добри танцьори-като Део, като Елен или момчето... Мисля че при тях двете- Раева и Стела има някаква договорка. Жалко ,че ще опорочат такова хубаво предаване. Стела не заслужава да вземе титлата-вече си показа какво представлява, а и енеприятна -с това фалшиво, смешно изразяване на английски/ в някой моменти/ не я харесвам тази жена-какво прави тук?

Стела е като американците, амбициозна и в много отношения e нагла и фалшива в поведението си. Който е бил в САЩ може да го разбере това. Американците се усмихват, любезни са пред теб, но същевременно ти забиват нож в гърба !

МНОГО МИ Е ПОЗНАТО АМЕРИКАНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ . ЛИЧЕН ОПИТ !

Вярно е, точно така е. Това всъщност е и характерна черта на азиатската култура, но в Америка, особено на западния бряг има много азиатци. Стела ми е фалшива и груба. Елен изглежда доста по-добре.

Дреме й на Стела за нашите дрязги,обиди и наставления-шоуто ще свърши,тя ще си грабне куфарите и ще живее отново в подреден и красив свят,а ние ще си останем в нашата кочина,ще се обиждаме,ще се клепаме и така животът ни ще минава в мизерия и простотия.

Говори от първо лице, аман от мранкачи.... който е позитивен се оправия.

Тая супер много ме дразни!! Живяла тук до двадесет и няколко години и се прави, че не знае български език!!! За кава се мисли?! И през всички тези години се е прибирала веднъж годишно в БГ!! А относно "в Америка няма такива хора", просто не е познала! Явно толкова комуникира с американци!! Хората навсякъде са еднакви, от личен опит го казвам!

Жената е почивка и съчетава по.езното с п,иятното Само не ми хаpесва, че не се чувствува бългаpка/ Ние в Аме,ика нямаМЕ такива хоpa/

ами точно от там лъха простотията. "ние в америка"-нито е американка, нито американците я приемат за американка, а колкото до лицемерие, лисунгерство и използвачество при американстите колктото щеш(имам богат опит).

Налага се и тая пикла да я накажем по подобяващ начин.

Шоуто "Денсинг старс" започна с видим зрителски интерес, но гафовете, плоските шегички на водещите, липсата на професионални познания в областта на танцовото изкуство от страна на журито (без кубинеца и Великова), дразнещият менторски тон на Илиана Раева: Аз искам от теб..., определянето предварително на победителя в лицето на Стелла, изключително лошият стайлинг, направо кичозните визии на участниците, лоши танцови постановки, неподходяща танцова музика развалят впечатлението от шоуто. Жалко! В него има всичко друго, освен танци! Какви звезди, какви танцьори?! Кич и простотия!