Калин Сърменов пък сподели, че му е липсвало повече чувство от страна на Стелла. "Наско ми беше по-секси от теб", откровено призна актьорът.

Много от участниците също не се притесняват да захапят Стелла, пише bliasak.bg. Преди да си тръгне, Люси заяви, че Ангелова е добре да си тръгне, за да не стане контузията й още по-зле. Елен пък се възмути: "Стела не се притеснява да каже, че е най-добрата".

"Не мисля, че трябва да се отдръпна. Танцът на Райна можех да го направя със затворени очи. Освен това никога не съм казвала, че съм най-добрата, I am the best. Трябва да спрат да бъдат такива хора, в Америка нямаме такива хора", не скри възмущението си Стела. "Аз не съм единственият човек, който е бил професионален танцьор. Део е играл, Елен е била в балет, Люси е танцувал и е бил хореограф. Какъв  е проблемът да съм тук, аз съм каскадьор?", допълни блондинката.

В социалната мрежа каскадьорката не премълча възмущението си, че са я накарали да се чувства, все едно участва в Big Brother. „Е, сега... нали трябваше да направят интрига, за да вдигнат рейтинга. Това нали е Dancing Stars, a не Big Brother? Най-важното е, че аз и Наско танцуваме от душа и ще го правим докато вие искате да ни гледате. Обичам си го и обичам да танцувам с него! Благодаря ви на всички, които ми пращат съобщения с подкрепа! Love you back!

Холивудската каскадьорка подразнила останалите в предаването още на първия лайф, когато се похвалила на всеослушание, че тя е най-голямата звезда от всички, които се състезават във формата. „Аз по принцип си пия кафето с Рики Мартин“, заяви в представителната си видео визитка Ангелова.

Снимки на Стелла >>