Рут: Радина изпитва голям страх от Деян

Певицата Рут Колева, която е една от най-близките приятелки на Радина Кърджилова, разкри, че актрисата изпитва голям страх от половинката си Деян Донков.

Обратно в новината

Коментари - Рут: Радина изпитва голям страх от Деян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.И двамата нямат мяра за алкохол и "стимуланти" и то се отразява на взаимоотношенията им .Голям номер извъртя Радито на любимия Деян,направиха шоуто и станаха за резил на цяла България.

Двата опосума искаха да направят цирк от проблемите на хората. Толкова "притеснени, "загрижени", "ужасени" бяха тези палячовци. Добре, че освен чалгарката и Витомир, коита са хора на хлебарките никой не се поддаде на провакациите им. Браво на бащата на Радина, който много умно зае неутрална позиция и не направи цирк на хората. Отношенията между двямата е тяхна работа и никой нямя право да се намесва без да е искано. А за тези две недоразумения продуцентчетата, които само наливаха масло в огъня нямям думи.

Този цървул Деян Донков е кръгъл нещастник. Две смислени думи на кръст не може да каже: "Чики..., в смисъл...Чики...всъщност...Чики...аз...Чики...ти...Чики...аз умирам за кравата...Чики..."!!! Кой го величае, че и голям ... артист, алкохолик, наглец или голямо, но без връх! Отвратителен кухар, самовлюбен комплексар, духовно беден неудачник! Но и красавицата си е виновна! Тяхната връзка, няма да види хубави дни. Мнимия джентълмен върти-сучи и кара нещата натам, че виновността да се цвъкне на лицето на наивницата. Щял да си тръгне, щял да си цепне главата, щял да иде на Карибите. Къде ще идеш бе мърльо? И на кого ще го накривиш? Защо тормозиш и се гавриш с това дете? Защо искаш тя да се чувства виновна за всичко? Защо никога нищо не помниш сутрин след като си се насрал вечерта. Тъй ти изнася, нали! И наивното слепоче ти вярва! Толкова и е багажа и на нея горката. Ама нали Вие сте Звездите на българския екран?!? Къде се слагате и Вие сред Звездите бе назавършени Слънчеви затъмнения?!? Радина, момиче младо, бягай, спаси се, и не се обръщай никога към тази тъмнина-Деян!!! Сляпа ли си, обсебена ли си?!? Съвземи се, изтрезнявай бързо и не си въобразявай, че това ти е голямата любов! Голяма, но не любов, а голяма скрита и коварна, непредсказуема и страшна съдба-пиявица, т.н. Деян Донков!!! Успех, момиче! И бъди смела и умна! А не стресната до полуда и отчаяние!!! Горе главата и шута в десетката на гнусния червей.

спрете да пиешете и го запонете НЯМАШ ПРАВО ДА СИ ПОЗВЛЯВАШ ДА КАРАШ ЧОВЕК ,ЧИИТО ЖИВОТ НЕ ЗНАЕШ ДА СЕ ЧУВСТВА ГАДНО

ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ РЕАЛНОСТ И ШЕГА.

и нещо сериозно никога не е късно да направиш това което искаш и да се обадиш не човека , на който наистина държиш.

Чудя се в какво се превърна днес изкуството?Може би е отражение на чалгата като цяло.Едно време чалгата беше само музика,а днес е и вид начин на живот.Събрали се на едно място мазохист и садист и двамата казват,че се обичат.Ако това е днешният театър и актьорите в него егати и наркоманските типове дето са се събрали там.

Чудя се в какво се превърна "Къртицата"?"Искрено и лично" с Иван и Андрей,"Споделено с "Иван,Андрей и Ани Владимирова.Тази "Къртицата" се превърна в по жълто предаване от"Сигнално жълто" на Албена Вулева.След като решиха проблемите на Радина и Донков утре отново ще обсъждаг житейските проблеми на нещастната Рут и нейната бременност(кой е бащата,кога се е случило).

Гледам в момента "Къртицата" само, защото се обсъжда случая Радина- Донков. Това момиче наистина не е добре и си мисля, че след като излезнат от предаването ще си има сериозни проблеми с Донков. Тя е уплашена и си личи, че я бие. Особено след разкритията на водещите, че е подавала жалба в полицията. Брат и също. Най-тъпото от цялата история е, че тези двамата мишоци, заради пари, ще докарат на девойчето много проблеми.

Яко се друсат тия двамата. Просто не е истина на какво е заприличала Радина.

Значи не само аз мисля така.

ами спасете я , явно си падате по актриси :) никога не е късно.

И тази вечер другарският съд под ръководството на двзмата водещи опосуми ще обсъждат поведението на влюбените звезди Радина и Деян. Тези двамката са достатъчно големи и уж умни и интелигентни ,за да решат САМИ проблемите си.И кой се намесва и дава съвети?Рут,коятое пиянка,неуравновесена;двамата водещи-с разбити семейства,М.Вачкова също с пообъркан личен живот,ама съдници и съветници.Виновни са алкохола,стимулантите,които ползват и твърде високото самочуствие.Ако те НАИСТИНА имат проблеми да напуснат и си решават лични,здравословни и професионални проблеми навън сами и с помоща на най-близките хора.Много гаден начин за рейтинг .

Според мене тази девойка има сериозен комплекс да не бъде изоставена.Не мога да си обясня с друго това нейно поведение.Тя изглежда психически много лабилна.

Не се хабете - всичко е сценарий, иначе ще умрат зрителите от скука.

На мен Деян Донков ми се вижда дори грозен, пък какъв секс-символ е, не знам?

От лични наблюдения със стигнала до извода, че актьорите като цяло имат проблем с алкохола. Такова пиене не съм виждала никъде другаде. Била съм свидетел по време на снимки как вечерта се сяда на маса, пие се до ранните часове на деня, ляга се за 2-3 часа, след това снимки и на вечерта същото нещо се повтаря и така няколко дни. Не знам как издържат?!

Издържат до към 30 - 40 години и след това пълна деградация. Да давам ли пример,мисля,че е излишно!

Царица на ДРАМАТА

Нещо се е пообъркала Радинка.Уж се страхува ,а иска да има дете от Деян?Уж се страхува,а побърза да влезе в"Къртицата да е близо до любимия мъж?

При Рут всичко е наред,та тръгнала да дава мнение и акъл на Радина как да си реши проблема с Донков.Тези тримката са се омаяли от алкохол,слава и непозволена"храна" и не се срамуват да се излагат публично .Да се вземат в ръце,да потърсят помощ от психиатри,психолози навреме да спасят себе си и околните.Поне разбрахме ,че алкохола обединява звезди като Донков,Рут,Жени ,Радина и заради пустите хонорари сами се напъхаха в "Къртицата"за да станат за резил пред тв зрители.

бездарници.....измислени актриси и певици....

алооо, всичко е постановка- заради пари как ли няма да го изиграят ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако всичко е постановка , значи Радина остарява много грозно.

Ох,тази Радина е като някаква пуберка.Реве,театралничи.Само тя има връзка,само тя имам проблеми и само тя е влюбена...като все едно е в 8 клас. А толкова я харесвах.

Кой обяви Деян Донков, Асен Блатечки и Калин Врачански за секс символи? Пушачи, с кофти мускули и псевдо мъжкарщина! Тея тримата ще ги бия на почивки, бахти естетиката има българския миндил да харесва тея тюфлеци...

Блатека няа да мойш.Бил е каратяга.Виж Донков и аз бих го бил.Врачански си е хубав мъж според мен де,не че съм обратен,ама все пак така мисля.

аз пък вас и двамта ше ва бия на почивки :)))

защо ни занимават с такива двоики? това не е 15 годишно зелено девоиче. това е млада жена с уж някаква кариера, предполага се че трябва да е по-наясно с нещата да не позволява такова отношение. тя го обича, но тои не знам дали дори я харесва. като ги гледам тои е с нея,заради славата която му носи връзката им. откато е с него лицето и е сиво, тя е клиощава,изнервена, а тои винаги готов да я смачка, сякаш я мрази. не го разбирам и не мога да съчувствам на хора, които сами не се уважават.

не правете заключения като не сте на мястото на другия. по принцим радина не ми е много симпатична като актриса или като жена, но това е друг въпрос. попаднала е в капан и е станала емоционално зависима. на всеки може да се случи. проблемът е, че ако решиш да толерираш агресията в самото начало той вече знае, че няма проблем с това и може да продължи да го прави. за да задоволява това трябва да я държи изкъсо и да я манипулира. т.е. тя е не само физически, но и психически тормозена. например ще бъде много мил с нея в определен момент и това я подлъгва, че той всъщност е добър човек и затова после му прощава агресията с надеждата, че ще се промени и колкото повече време минава толкова по-емоционално зависима става и по-толерантна към побоя му. ижодът е смяна на местоживеенето, някаква тотална промяна, за да се откъсне завинаги. преживяла съм подобно нещо, опасно е и е страшно губене на време, колкото и да се самоуважаваш понякога влизаш в капан. деян е манипулатор, така му е изгодно в момента-секс, слава и това не е ревност че тя ще бъде с друг, а страх че губи контрол над плячката си.

Чудя се докога Радина ще търпи циклофреничните изцепки на този увехнал катър? Може би чака още малко и да се заеме със смените на памперсите му? Народът го е казал: "Ум царува, ум робува, ум патки пасе".

Явно са садо-мазо двойка ! Колкото повече я бие , толкова повече я обича !

Къде е на Радина майка и , и бащата на Донков -полицай, шеф на полицията във Видин .Така ли сте възпитали децата си? Харесва ли Ви това поведение?

Ама той от Видин ли е? Е, тогава това обяснява много неща.

Простовато изказване.... Аз съм родена в София, баща ми е от Видин и не смятам 4е е от зна4ение :) Както и да е, не желая да се заяждам просто ме подразни изказването

леле колко сте патетични:)) анализи страшни бе-сао,мазо, психологя ,драма. истината е--наи обикновен балкански субект, прави се малко на мацхо, ама малко. и наи обикновенна кифла--прави се на жертва малко.ама и тя малко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Физическо насилие едва ли има, на продуцентите-водещи много им се иска, но няма. По скоро има психически тормоз, който е по-гадното нещо. Но Радина е достатъчно голяма за да прецени какво да направи.

ТИЯ ПИКЛИ ДА ПОПИТАТ МАМА И ТАТИ ОТ КЪДЕ СА РОДОМ И БЕЖ ДА ГИ НЯМА.ТАКА СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПУСТЕЕ!!!!!!! ОТ ВСЯКА СЕЛЯНДУРКА "ЗВЕЗДА" НЕ СТАВА.

НОВОТО ИМЕ НА АЛЧЕН И "ЗВЕЗДА"!!!!!

Като е ясно, че тоя я млати, защо някой не се самосезира или поне психоложката с големите джуки да й налее малко акъл на тая малката!

Дъртото коце не си поплюва,особенно след...:) Тоя не се трае направо,нито човек може да вдене какво иска да каже,

РЕВНОСТТА Е УЖАСНО НЕЩО!!! НАСИЛИЕТО СЪЩО...С това шега не бива и театър не трябва да се разиграва, дори и да са много парите...Ако пък е ТЕАТЪР СИ ПРАВЯ ИЗВОДА, ЧЕ СА МНООООГО ЕЛЕМЕНТАРНИ И ОГРАНИЧЕНИ...Е, не всичко е пари пък, нали??? Те са публични личности и трябва да си пазят достойнството-така мисля аз...

като се знаят що за стока са защо са влезли в шоуто, ама пусти пари, време им е да излизат да не се излагат повече.

И, ако има насилие трябва да се намесят съответните лица и органи, а не да няма реакция и да има бездушие.

Най- неприятното е, че всичко това трябва да го слушат родителите и!

Всъщност това е една съвсем банална история. Такива "любовни" двойки въобще не са някаква рядкост. Той пие, псува и бие, а тя хленчи, мига тъпо, плаче и вместо да го разкара, досажда на хората около себе си с нескончаемите си излияния-страдания.

а на теб "оскар" ли да дадем за гениалното умозаключение :)))

таз къртица да се закрива и тея двамата да се разделят и поживо поздраво кой откъде е... и повече никакви интригантски гнусни ТВ реалити шоа търсещи лошото у хората и псевдо балкански прости и арогантни звезди и водещите на острова до Белене там и таварищ Сталин да възкръсне :)))

аа да и също на острова до белене - пайнер със всичките му звезди там женята калканджиева дивата сводница и бойко борисов кмет на островчето да чукат камъчки всички дружно + бареков и опусумите мръсна балканска помия дотегна ми ...всички на острова марш- аа да и оня мръсен селяндур съседа дето усилва чалга досреднощ, на острова всички

И да върнат "мелодия на годината" и "златният орфей" :)))

Тука е малко като "Бий ме, обичам те, ама малко ме боли защо го правиш". Или си с него, за да те боли или не си с него, достатъчно голяма си Радина, за да вземеш сама решение.

Каквото повикало, такова се обадило. Малко и е...

На кой му пука за тези регионално (квартално, съседски) известни? Ако не беше интернет нямаше да знаем че има такива. За какво въобще ги коментират? А тази девойка е набедена (от себе си), че е хубава. Тресавище на посредствеността.

Хубава е. Добра актриса е. Ако беше ходил на театър, щеше да го установиш и сам. За Донков не мога да кажа. Не е гостувал у наше село.

бий му шута час по скоро на това животно ... красива нежна млада се загробва с някакъв насилник -трябва да и се помогне да го разбере и се спаси

Бягай момиче - далече от този мъж!

Садист и мазохист.

Радина е от типа жени, на които не им е интересно всичко да е наред...цялата й същност се стреми към драмата, конфликта, стреса ако щете....тя самата го е признавала в интервю, че не може да бъде с нормален мъж, а и трябва нещо по-хард...това се изживява с годините, тя млада още, ще улегне и ще и се промени ценностната система....имаше един лаф, че жените като тийнейджъри харесват лоши момчета, но после се женят за улегнали мъже...предполагам и с нея ще стане така.. но ная-вероятно след като навърши 30 та и нагоре...

По-хард не значи скубанЬе и фърганЬе. Един мъж може да бъде хард и без психическо и физическо насилие. Всъщност до насилие прибягват комплексарите, които осъзнават, че не могат да бъдат истински мъже

тя има нужда от хард не в добрия смисъл на думата благороден мъжкар на който да му тежи думата, а точно това, което съм описал по-горе - лошо момче и постоянни драми, прочетете интервюто с нея и ще разберете, че тези сълзи са и малко крокодилски

изтерзани от любовта на любимия - какво е това,драматична лудост и покорно безволие. я ,се стегнете, момичета!бийте шута на всеки шут.!

Наркотиците не прощават никому!

Радина мама, защо се остави на тоя човек да те съсипе. Не се ли виждаш на какво приличаш откакто си с него. Такъв ще ти е целия живот. Отказвай се догато е време, ще прегориш само за три дни. Любов няма при тази ситуация.