"Деян и Радина имат много бурна връзка. Тя е хвърлена в много крайности - в много страстна и искрена, в много голяма любов, но от друга страна те имат и своите други крайности, които биха могли да бъдат и много тъмни. И една от тези тъмни страни е, че Радина се страхува от Деян и това се видя много ясно и на камерите. И това не е нещо, което се случва сега, тук, за първи път", започна с откровенията си Рут.

"Мисля, че при тях има ситуации, в които проблемите ескалират от това, че има някаква физическа саморазправа. И от гледна точка на това, че Радина е жена, нежна и е изключително възпитано момиче, а Деян е мъж, който, според мен също е джентълмен, до такива неща не би трябвало да се стига. Всички знаят, че физическата саморазправа е недопустима, подсъдима и абсолютно неприемлива в едно европейско, човешко общество", допълни певицата.

Самата Радина не сдържа сълзите си както пред жените в Базата, така и в стаята за изповеди, където призна, че Деян я е оскубал. Тя не можа да даде отговор и на въпроса какво е провокирало агресията на половинката й към нея. "Не знам какво става, дразня ли го, не знам", обясни през сълзи Кърджилова.

Още за конфликта на Радина и Деян
Вижте снимки на Радина и Деян >>