Кога мъжете се мислят за най-сексапилни

Под въздействието на силната умора мъжете по-често си мислят, че са сексуално интересни за жените, което в повечето случаи не отговаря на истината, установи американско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Кога мъжете се мислят за най-сексапилни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измисли ти! а междувременно парите, които изкарваш задели за лечение на такива болни!

Чакам теб,ще те последвам веднага!

Аз бях сексуално най-атрактивен, когато ми паднаха от една измама преди време 150 000 лева. Харчех по 1000-2000 лева на ден и имах четири 17-18 годишни пачички, дето си ги менках както си поискам. Бяха ми на повикване. Смърках кока, пушех само качествена трева, пиех италианско вино и ядях само по ресторантите. Повярвайте ми, така и не се намери жена, която да ми откаже и за която да не съм сексуално атрактивен. За безсънието дали така действа не мога да дам мнение :)))

Абсолютно прав си! Забелязва се дори от непредубеден човек, че на жените рязко им се вдига либидото при вида и шум от банкноти в ръцете на мъж! Той моментално става цел на флиртовете им! Така бе и преди 10.11.1989 г. Тарикатите свалячи носеха пачки фалшиви пари(кукли), пристегнато със ластиче и в компания си ги брояха(уж дискретно). Ефекта винаги бе отличен! Сигурно и сега върви. Пробвайте!

Публикувайте нещо за дизайнерката Вера Уанг. Тя изглежда млада и крехка за годините си, талантлива е и има младо гадже. Да се възхитим на визията и кариерата и а и да си поплюем малко и по неин адрес :-)

Установено е, че една безсънна нощ, помага на страдащите от депресия да бъдат по- мотивирани и действени. Дори може за кратко да се наложи режим "една нощ сън една без". На хора без депресия явно просто повишава самооценката, самочувствието. P.S. Тази нощ няма да спя а утре ще пробвам да се лансирам като по- привлекателен. Пазете се женици!

Стига си спамила едно и също навсякъде!!!

Парите ... парите ... са най-често търсеният фактор от жените в мъжа .... другото е бошлаф .....

Другите фактори които интересуват жените освен красотата на мъжа, в повечете случаи за жените са пари и власт. Затова чистата форма на любов е все по-рядко явление.

"Екипът на професор Дженифър Пешка и Джон Топ, от университета Джими Хендрикс, в Арканзас". :) А иначе в статията едва ли има нещо вярно, освен името на професора и университета. :)

значи общо 60 студенти от женски и мъжки пол - да предположим, че са в равни пропорции. Разликата в изследването е, че около 4% повече от мъжете-участници са дали утвърдителен отговор след недоспиването. При 30 мъже това е около един или участник и половин ( !!!! ) - наистина на такава драстична промяна не може да се противоречи по никакъв начин. Въпросното изследване ще бъде цитирано поне няколко хиляди пъти в медиите. Не знам има ли смисъл повече да пиша.

то пък една медия - дирника :) цветът тук от розов бавно преминава в жълтокафяв... с червени жилки.