Елтън Джон пее в Русия в подкрепа на различните

Прочутият британски певец и композитор сър Елтън Джон е заявил, че няма намерение да отменя предстоящия си концерт в Москва заради протестите срещу закон, който дискриминира хората с различна сексуална ориентация.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон пее в Русия в подкрепа на различните | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е по-гнусен и от Азис.Нещо ,което не бях очаквала някой да постигне.Гнусно.

Жените не ги ли подкрепяхте тея? Аз ако кажа нещо против "различните", обикновено някоя амазонка скача да ме бие.

Отговора е във въпроса.Жените ,не са амазонки--войни от гръцката митология,които се режели гърдите щото им пречели да стрелят с лък.Лесбийки от остров Лесбос.Да жените не обичат гейовете.

Гнусноо! А някога ми беше любим певец...

Да не му се случи някоя случка само. Щото братушките не търпят да ги поучават пидалчета много много...

Ма той затова е отишъл там, за да му се случи случка. ;) Чул е, че руснаците са по-хард....

Стига сте спестявали думи, журналистите. И вие сте едни журналисти де...Законът забранява хомосексуалната пропаганда сред ПОДРАСТВАЩИ малолетни и непълнолетни. Пишете си коректно статиите. Толерасти заспали.

Не съм русофил, но този техен закон си е съвсем на място, у нас също имаме нужда от подобен, който да пази децата ни от извратеняци.

То и закаонът с/у евреите се е казвал -"Закон за защита на нацията" ,а СССР 44-та ни "освобождава" ,а не ни колонизира...

За сметка на това сега има поне една американска база и искат да обучават либийци на самолети - чети статията тук в сайта. По комунизма не съм чувал за руски бази тук. По-добре да не политизираме този случай. А именно борбата с извратеноста и нейното налагане.

Аз като нормален също искам повече права.

Например правото да сключваш брак ,което ти нямаш ,а хомосексуалните имат...?

Мноооого си остроумен, нема що.

Ами измислете си хомобрак. Но без никаква юридическа и църковна стойност. Аз мога да съм шизофреник и да искам да си бракувам 2 личности, но това не значи, че за мен, ще се променят законите. Ти си избрал да си обратен и като си го избираш, то си го избираш с всички следствия. Като че не можеш да се ожениш стандартно.

А кога ще има концерт в подкрепа на неразличните?

Русия изобщо не трябва да отстъпва по въпроса. Лошото е, че тук няма кой да наложи тези ограничения, за налаганата от вън гейщина. Изкривената толерантност води до последващи изродщини и съответните следствия. От това нещата ще стават само по-лоши и ще има 0 ползи. Аз бих наложил цензура на медиите, точно както има след 24 часа за телевизията, за материали за хора над 18 години.

Всички хомо, които ми бяха колеги бавно и постоянно се качват по стълбичката на съдилищата на управлението и стават шефове на най-различни комисии, комитети, агенции и т.н.Нямаш представа, че те са тайното общество с най-голяма власт и то над всички политически сили.Помагат си един на друг, бутат се по стълбичката и се крият, че са такива.Ти си тръгнал да искаш да ги ограничаваш?!

Щом човекът ,който управлява дърржавата в лицето на Станишев е с нестандартна ориентация ,представи си какво стана надолу...

Има го и този момент, че много мразят всеки, който не е като тях, а иначе се правят на подтискани за пред хората.

ЕД пее хубаво, има хубави песни. Харесваше ми и за това че не ни натрапва сексуалните си интереси, като нашенските Азис и пр. дето ни натрапваха сексуалните си интереси. Да ам от няколко години насам дето ЕД ни натрапва своето бащинство ли е, майчинство ли е, и дето сега ще ми натрапва сексуалната си ориентация в Русия, е става ми противен. Нямам нищо против да си си ляга с мъже или с крави или с когото си иска, ама като си на сцената се дръж като певец. Всичко това е провокация и тенденциозно държание, нямащо нищо общо с изкуството.

Азис не е гей. Азис е изрусен циганин, който пее чалга и се представя за гей с рекламна цел.

Да бе да. Веднъж докато превключвах каналите, по предаването Стани Богат, целуна някакъв до него и щях да повърна, като го видях. Не му завиждам на Кънчев, който трябваше да се прави на възторжен. Добре че не съм журналист.

Ние си го обичахме не защото е педал, а защо е музикант. Но явно едното е по-важно за него.