Симеон Лютаков показа ново гадже

Вчера на специална прожекция бе показан първия епизод от новия сезон на сериала "Дървото на живота".

Обратно в новината

Коментари - Симеон Лютаков показа ново гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериала не съм го гледала, Лютаков го познавам от "7 часа разлика" и там ми харесва как играе.Явно го е затресла кризата на средната възраст с тези млади момичета.

Филма е страхотен ,вече и ние изгледахме първия епизод от вторият сезон.Поздравления за новите попълнения-актьори, желая Ви от сърце живи,здрави и щастливи! За всички тук драскачи имам въпрос - Какво в скапаният Ви живот Ви радва?

такива мишки с лопата да ги ринеш

Защо когато не познавате един човек веднага гледате да го оплюете. Може би всички пишещи тук сте съвършени. На който не му харесва сериала, няма да го гледа, но не ви дава право да плювате по актьорите, все едно много добре ги познавате що за хора са.

Снима се във филм, стана "известен", цапна го кризата на средната възраст, заряза жена си и дъщеря си и ... взе да ги сменя като носни кърни. Само младо и зажадняло за булевардна слава... Ееееееех, Саймъне, Саймъне ....

Човекът си пада по двадесет годишни момичета, но хубавото е че самият той има дъщеря и ще може да опита от собственото си лекарство, когато тя му доведе връстник за зет!

На мен пък много ми харесва филма!

Аз пък мисля, че това е най-хубавия сериал досега...История, актьори, всичко ! Хора всякакви !

Този филм сериал "дървото на живота" е най-тъпия който е имало от едно време до ден днешен. Всички звезди на куп да играят в него пак за нищо няма да става. Сори ама голямо разочарование, че и продължения ще има. Направо на момента ще сменям канала ако попадна на него. И онази умряла опулена змия Койна, където се появи - разваля филмите... Просто лично мнение. Затова пишем тук да си казваме личните мнения. А за личния живот на актьорите - да си го живеят както си искат,със когото и до когато си искат.

Браво!

предихната бе хе мишка...тази е лисица :-) но пук сум почти сигурна,че сте ми сдменя памперс а некои ден с другидуми-от турн та на глог-и то а като предишното и по-преидхното....известнотурсака :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голямата красавица, някаква мишка.

а кажи сега, че и новия iPhone е пълен боклук и можеш да го броиш за ползотворен ден ;)

Показан първи епизод, показано ново гадже, показани нови боксерки, нова нокторезачка, прани чорапи...Вече не се издържа! Утре сме при г-н Лозанов, пък да видим. Ако и това не помогне - по посолствата. Но ще спрем кретенщините тотално, вервайте ни.

Абе какво ги лъже мацките тоя козел Монката? Все някакви добри ги намира. Да вземе да издаде една книга с тайните да се научим и ние.

Браво, Лютаков! Само красиви жени водиш. Браво на теб! Дай Боже всекиму, ама само някои го могат ;)

то с красиви всеки може , майсторлъка е да си с грозна

..абе за такава "майсторска титла" май никой няма да се натиска ;) Все аматьори ще искат да го раздават.

И това трябва да ни интересува защото....?

Защото си глупак и колкото и да твърдиш, че не те интересува, все пак си прочел "новината" от начало до край! Че даже и комент си оставил.

По скоро се интересувам от хората, които са я написали тази новина. А въпросният "известен" господин за сефте му чувам името и сигурно утре ще съм го забравил. Останах с впечатлението, че гаджетата са като дрехите. А и как "уважаемите журналисти" разбраха че дамата е била приятна компания? Ами ако е наета проститутка?

Как може такъв глупав коментар? Той пита защо да се интересуваме от това. Ако знаете - отговорете, ако ли не - не пишете безсмислени реплики. Щом искате да спорите, научете се да мислите.