Жени Калканджиева: По-умна съм от Зорница

Калканджиева бе категорична пред Карбовски, че съпругът й Тачо не живее с манекенката Зорница и съобщи, че в момента той е в Испания.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева: По-умна съм от Зорница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше леко непристойно изказване,но когато фактите говорят...Който си спомня и познава времето 15 год назад ще се съгласи-за съжаление Визаж и Жени се свързват и са продукт на СИК!

ЕВАЛА ЖЕНИ ..... ШЪ ЗНАИШ ЦЯЛА НОЩ НЕ МОЖАХ ДА МИГНА ПРИ ТАЗ НОВИНА ................ СВЪРЗАНА С ТВОЯ ИНТЕЛЕКТ. НАПРАВО ЦЕПИШ МРАКА. ЩОМ СИ БИЛА МУТРЕСА НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИМ КОЛКО СИ УМНА.

ВСЯКА ЗАРЯЗАНА ЖЕНИЦА Е УМНА

НИЕ КАЗАХМЕ, ЧЕ Е ПО-УБАВА И ПО-УМНА - С МНОГО УШНА КАЛ

Че съм по-красива, това се вижда от всички, не само от Дачо. Коя е по-умна не зная, но със сигурност Канканджиева е доста глупава жена. Ежедневната консумация на кокаин не само превърна Калканджиева в сбръчкана старица но е довело и до сериозни поръжения върху мозъка й.

А ръжен хляб консумирате ли, извинете... а по-ръжен... или най-ръжен?

Зорница е най-страховитото име :) идва от Зор+Грозница!

Жени е не само по-умна, но и стократно по-красива. Може би е властна и това не е издържал Тачката.

"Никой човек не е чужда собственост, за да го откраднеш" За съжаление именно това важи за разни знаменити особи като теб, които прибират като трофей младо мъжленце/женица. Целта ви не е да бъдете обичани от трофея, а да си го ползвате от време на време и да си го държите на рафта. В случая твоят ще излезе, ще поскита и пак ще си го прибереш. И това ако не е предмет..

ПЪРВО ТРЯБВА ДА СИ МИС , СЛЕД ТОВА -ПАРЦАЛ, ПОСЛЕ ТВ ВОДЕЩА ОТ ТОВА ПЪК СЛЕДВА ЧЕ СИ УМНА

Къде е казала, че е умна? По-умна от една патка да - това каза. Но чак умна?

Колко е съдържимото в главата на въпросния мъж.Също при евентуален конфликт коя от главите му надделява(горната или долната). Мъже ,които умеят да контролират естествените си пориви предизвикват исктеното ми възхищение.

Докато е жива ли ще ни натрапва това "шеста в света"? И като такава какво направи? Стана сутеньорка на миските в България докато и отнемат правата защото намериха друга която да я замести?Сега се мъчи да засили интересът към себе си с подобни статии и скандали.Очевидно ако не подкрепяме проституцията в родината ставаме злобари,както ако не сме на страната на мутрите сме червени боклуци...елементарен начин на обобщение.

Ама изобщо не ме интересува!!!!!!!

Това се вижда. Няма смисъл да злорадствате, все пак беше шеста в света! Дали е умна, не се знае. В случая е казала, че е по-умна от другата. Не изкарвайте всичко от контекста!!!

Каква е тази мода- всяка излязла от светлините на прожекторите бивша миска да се опитва да се завърне обяснявайки колко е умна! Перманентен пример- Тоца Пернишка! Жени и тя не устоя на изкушението- първо пусна всички в опустялото си брачно ложе, разказа тук и там как май ще се развежда, ама не точно сега, а после тръгна да доказва , че е по-умна от съперничката си. Всичко, което успя да сътвори по въпроса май не подкрепя много твърденията и.

Е, какво да правиш! Нали знаеш, викат им ТПЗ- тъпа патка задрямала!

В случая за "умна" и дума не може да става. Въпросът е коя е по-долна и по-тъпа. А най-вече докога тази боа и оня крокодил ще бъдат натрапвани в публичното пространство от още по-долни и гадни душички подвизаващи се като журналя.

маи и двете са тапи кухи леики.и каква е тая калканджиева,че трябва да и слушаме глупостите и това,че е недо,,ана.омразнаха ми тия боклучави жени.

Явно на Тачо му е омръзнало с Калканджиева и му трябва някоя друга манекенка. А за това колко акъл има Калканджиева- май нито една от двете няма. Тя преди май се въртеше около Маргините.

Жената е длъжна да бъде най-добрата любовница за съпруга си ,за да го спечели в сърцето му..!В противен случай-го губиии...!?

Драги ми чичо, в любовта никой с нищо не е длъжен на другия - или обичаш някого, или не. Когато любовта се превърне в задължение, тя си отива. Жената може да бъде всякаква стига да обича мъжа до себе си. И жената, и мъжа трябва да се грижат за любовта си и да полагат старание, в противен случай я губят.

Тъпаци нещастни, вас все някой трябва да ви дундурка и така цял живот и пак не сте доволни

ХА ХА ОЩЕ ЕДНА НЕДОКЛАТЕНА КОМПЛЕКСИРАНА СЕЛЯНКА.

спорно мацка

Със сигурност е по-умна,вероятно по тази причина не престава да се излага публично.

ПОНЕ АЗ НЕ ЗНАЕХ КОЯ Е ТАЗИ ЗОРНИЦА, ПРЕДИ СКАНДАЛА.

Не знам дали си по умна ,но си много злобна,проста и си се взела много насериозно.

"Жени Калканджиева: По-умна съм от Зорница" Оная не я зная каква е, но може ли да е по-тъпа? И със сигурност си и по-стара!

И ти със сигурност си по-стар, отколкото си бил досега. Лоша новина - все по-стар ще бъдеш. Айде у лево!

Немога да разбера този тАЧ0 кой е,за какво става и какво може да прави, че ме занимавате с него.

Дали си по умна може да се спори , това е твоето мнение . Един умен човек никога няма да се самоизтъква ще остави другите да говорят .Че си чаровна това се вижда ,но това е природна даденост

Много си повярва напоследък, да се моли маргините да не я вкарат пак в болница и да я оженят за още по-голям тъпак :-)

не се притеснявай АЗ се отчитам, ти му мисли...

Манекенките за друго не стават, освен да се огледат за женен мъж и да се опитат да го прелъстят, ако е възможно да го разведат, евентуално да се омъжат за него и после да се жалват, че друга манекенка им го е прилапала.

Момчета не знам колко са хубави наще прехвалени българки но влезте на рунерки.com за да разберете за кво става на въпрос само гледайте без да мастубрирате... хахах.

Жени е готина,въпреки че има малко парвенющина в нея и лека надменност.Ако изчисти тези неща от характера си ще e още по-готина.

Моля не се карайте - и двете сте тъпи пут-и.

не думаи, откога имаш ум, жени - а вие --уважаеми дираджии, престанете да правите PR на разни боклуци, за да сте уважавани от нас, обикновените хора/ние наистина сме по-умни от разните женита и прочие/ -хванете някоя интересна тема - напр. , кои е наи- корумпираният депутат, адвокат, лекар и т.н.- стига сте ни правили на малоумни, защото не сме такива и като пишете за новия бг елит, не си мислете, че не ви се подиграваме и още повече - не ви вярваме - развличаме се с простотията ви

И понеже нямам тв остава да коментираме женя и любовниците на тачо.

Тачо...употребен за генетичен материал и захвърлен на помиярките...

Luna0102

То пък един Тачо, сопола си да не хвърлиш на него. Малко преувеличих, за това става, ама само за това.

жени жениииииииииииииииииииииии кво да ти кая хем си по тапа хем си по грозна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За тая цел си има секс шопве тръгнали да се карат за един вибратор ами ако не сте вие магазините ще фалират.

Като си умна сп,и с обясненията

Зоорница си играе с взривоопасен материал...

Много е красива тази Жени ,харесвам я !!!

Мадам на малолетните елитни проститутки-манекенки от бардака Визаж. Как имат очи тези хора да си показват лицата в медиите и да парадират с мръсните си пари не ми побира главата.

чисти пари нема... кактои бивши простит.....и,,,

Аз се чудя как да свържа двата кабела от декодера а вие ни занимавате с тия двете. Ако Тачо не може да се спрай да вика да помагаме па може да си станеме и баджнаци :)

Като си таква умница, обясни моля те, що за име е Тачо?

Галено от Радослав.

Като Светльо - кръстен на дяд`си Ламби ...

.... и по-дърта!

реплика:малко съм сбъркал по хитра си защото има разлика между безмангизния течо и маргина нали е маргина не бива да го дразниш като се качваш къркана на пилона знаеш защо но течо можеш живей си светски

Маргинална Рогоноска.

захарче дали си по умна не знам но си по хитра има разлика между тачо ли е течо ли е нали живей си светски и не ни занимавай със себе си

Браво жени,ти си олицетворение на жена ,,хиена,,перфектния партниор на мъж мутра и еталон за ,,съвайвър,,...

Като си по- умна , где ти е Дачо. Ако една е жена е умна, винаги ще може да задържи мъжа , когото обича до себе си !

абе тя нека да е грозна пък нищо, че е умна и ще го задържи тогава ама друг път!

Идея си нямаш колко к*рове ще си нацелувал : -)

Та я не беше ли гадже ма малкия Маргин , пък той и пукна далака от бой. Това не ща да ми е в къщата.

никои не я пукна от бои. дрогираната пяна идиотка се набласка с колата си. затова и нямаше една драскотина по лицето. носела е колан, но затова пук- по тялото имаше доста след от врязалят се колан. затова и така никога не откриха вапросното сузуки витара, което караше. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не , не . Тя нещо беше сгазила лука и копоите на маргините я дъниха яко. Лежа и сума ти време в болница.