Целувките измерват биологичната съвместимост

Когато майката казва на дъщеря си, че трябва да целуне много жаби, преди да открие своя принц, тя вероятно е права. Тези думи са подкрепени от учени от Оксфордския университет, които установили, че целувката помага на жените да разпознаят идеалния мъж.

Обратно в новината

Коментари - Целувките измерват биологичната съвместимост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В мига, в който целунах за първи път истинската си любов не исках повече никога да се отделя от нея на повече от една ръка разстояние. Сега, след години все още се чувствам така...

Целувки?На жените?....трябва им само един единствен поглед в листа на банковите смекти на половинката-ако е постен или го няма бягат като дявол от тамяна...ако обаче е по-така,се започва със :О,Скъпи,мое бръмбарче....докато не роди първото дете,тогава вече ставаш говедо!Еволюция в епитетите има поне!

Описваш предимно българките и други източно европейски нации, в които жените (новите поколения) са с тотално извратени разбирания.

да ам имам лош дъх и не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тук да не сте само младоженци или ... семейства с 5-6 год. семеен стаж? Защото аз съм семейна от 30 години, но от 10 год. мъжът ми не ме е целувал. То да беше само целувки ...

Ела да те цуна.

Абе ние с мойта сме щастлви заедно от 15 години и имаме две прекрасни деца. Караме си я добре, ама ако трябва ще я целуна та да видим дали си пасваме.

Пробвай. Аз я целувах и се оказа, че не си подхождаме ... много. Преминахме направо на секса.

Абсолютно вярно е! когато се запознах с бъдещият ми съпруг без да подозирам тогава, че ще станем семейство един ден , не се откъсвахме един от друг, само се целувахме и до сега най -много ми харесват неговите топли, ласкави целувки, не заспиване никога преди да сме си дали целувка за лека нощ! , а когато не сме заедно по причина на работа например и следва да заспиме разделени нито аз , нито той се чувствуваме добре, целувката, истинската ,неподправена е любов, след това идва и секса и пръвързаността и респекта и стиковането на характерите и всичко друго , което носи голямото име СЕМЕЙСТВО!

Любовта е нещо по- сложно от целувката. Целувката е само част от начините да изразим любовта си.

... но е прекрасен и достоверен начин да проверим присъствието и!

Трябва да гледаш някой индийски филм от типа на "Слонът, моят приятел"!

Какви целувки, какви пет лева истината е в парите, имат ли ги може и без целувки.

Да, ама тогава целуваш само леки жени. Същото е и с кряасивите жени, всички ги искат, но ги имат най-пробивните и безскрупулните, а богатите мъже не могат да се оттърват от к*воляк.

Много обичам да целувам!!!

Жаби?

Каквото дойде :)

Аз имам теория, че по целувката на един човек можеш да разбереш какъв е по характер - агресивен, безволев, играч, отстъпчив и т.н. ... Следователно, ако двама човека си паснат по начин на целуване, биха си паснали и по характер :)

Доста изследвания явно си правил/а, за да достигнеш до тази теория. Опитите още ли продължават:) В тази връзка: Мъж разбира, че съпругата му му е изневерявала многократно. - Как можа! Нали обеща, че ще си само моя! - Скъпи, аз исках да се убедя, че си най-добрия в леглото! - А защо с толкова много мъже? - Ами, исках да сведа вероятността от грешка до минимум! :)

Не съм казала, че теорията ми се гради само на личния ми опит. А и това си е моя теория, така че който иска, да я приема, който не - не :)

Целувката е оферта за даване под наем на долния этаж!!!

Уловкааа, която дава тук минуси не грее от маитап и явно не ще и наема етажа...!

Не целувайте жаби. Няма никаква гаранция , че ще попаднете на ПРИНЦ. От майка жабарка- жабарки.

Вярно е.