Джулия от ”Революция Z” се влюби в Иван Тишев

Феновете на сериала "Революция Z" се чудят какво ще се случи с любимците им от групата, след като стана ясно, че вокалистката Джулия Бочева се е разделила с гаджето си Никола заради колегата им Иван Тишев.

Обратно в новината

Коментари - Джулия от ”Революция Z” се влюби в Иван Тишев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм близка с Джулия и Никола и мога да кажа,че по-голяма глупост от това,че тя го е зарязала заради И.Т. НЯМА!!! Обичат си се,живеят си заедно и ми е пределно ясно,че вестниците умират от скука без подобни измислици...

Ей, в един филм участват и се взимат за големи звезди!?!? Нямат ли реален поглед върху нещата???

тия нищо не ми говорят, но да са живи и здрави и влюбени...

И тримата за, които говорите са ми напълно непознати. За първи път разбирам, че такива хора съществуват. И след като знаете всичко, споделете моля ви как я кара съседката отсреща. Срещам я все по-рядка - нещо като веднъж на три месеца.

Първо оправи правописа, после съседката си! "Когато пред "който" има предлог (в, за, на, от, по, при, с и др.), запетаята се поставя пред предлога"!

аа, тия си я менкат... ясно... :)

да ви взимат на подбив тук, защо претоплихте старата манджа отпреди поне половин година ?? Или и при нас като в Холивуд...:)) Няма лош ПИАР...:))) Кажете примерно как все още безумно се обичат, а не като при (танцьора) "Перхидролчо" дето стана за ташак, та го включиха в поредната ТВ продукция като коментатор - да се "посъвземе" (и финансово) :))) Заблудените птички Господ ги храни !

Тъй, тъй голям пиар голямо чудо брей, дано поне момичето знае за какво иде реч за да не се объркат нещата. Ей много хамерикански филми гледаме ццццц ха ха ха

И сега една любов, цели 2 месеца.

говори се, че тишев имал 2 ура и 4 ашака.

Ами то си има дума за такива че дори не една...

Много свеж филм. Актьорите са готини , музиката на ниво. Браво и успех ; )) С нетърпение очакваме новия сезон.

През следващия сезон на сериала пък ще тръгне с третото момче от групата

Не мога да повярвам каква помия сте изписали всички коментиращи!!!! Аман от комплексари и недорасляци, които си избиват яда по този начин, защото нищо не са постигнали в тоя живот!!!

Тая лиготия никой не я гледа, защото има глупав сюжет. А тези новини са тъпи рекламни трикове. А ти си на 13 и доста трудно ще говориш на останалите за комплекси и постижения в живота. Концентрирай се върху училището и недей да използваш думи, чути случайно от телевизора, който те възпитава и учи. A, майка ти знае ли, че си "на компютъра"?

Тая лиготия не я гледаш ти и куп други хора, които не ги кефи, но това не значи че не става и че е тъп сюжета. Ама от къде толкова акъл в тая глава?!? Няма на света продукт или услуга, която да се харесва от всички, но това не означава, че е глупава и не става, а значи , че просто не си сред целевата и аудитория, това ясно ли ти е? Едва ли ги разбираш тия неща....... Май ти си на 13 и си бъркаш в носа още........

Това може и да е брилянтен PR трик ! Все пак сериала е създаден за умствено изостанали пубери.

Е не, това вече не е истина. Шокиран съм.

Тая тъпотия гледа ли я някой изобщо?

боли ме фара.....

кой е Иван Тишев?

Познай!

Познай!

Нормално, тя " скорпион" - интригнтка. Обича да го поема отзад.

Не знам на колко години си и дано да си на повечко, но дори ако си зрял човек, а тийн, това с поемането отзад звучи толкова гнусно ,та чак да му се доповръща на човек. От теб, а не от Дж. Б., колкото и да не струва.

Какво е проблема да ми харесва отзад. Хубаво е, ти си задръстенячка