Коментари - Антония заимствала идеи за спалнята си от Бионсе | life.dir.bg
назад

Антония заимствала идеи за спалнята си от Бионсе

Антония Петрова сподели, че заимствала идеята за спалнята в къщата без прави ъгли, в която живее, от видео на Бионсе.

Обратно в новината

Коментари - Антония заимствала идеи за спалнята си от Бионсе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mackata se obli4a hubavo ,potresen sym ot ki4a v koito jivee oba4e

Вгледайте се,моля,в спалнята на кроки!Не ви ли прилича на крокодил? Ха-ха-ха,каквато стопанката,такава и спалнята!

ТАЯ ОЩЕ ЛИ ЖИВА ?

От снимките ясно си личи разликата между стила и селския кич на Антония!

Тая се скъса да си плаща за да се пише всеки ден за нея. Тия в дира прекалиха

Това е новина за някой комунистическо- мутренски сайт като абв, а не за тук. Тия комунисти, могат само да повтарят като папагали.

Трябва да смените името, не спалнята а терариума на Антонийка

тялото си е нейно , спалнята си е нейна и спокойно може да прилага последните тенденции на пернишкио тунинг. от ГОУФО по-ГОУЕМО нема !

Много грозна спалня.Като притежателката...

аре стига сте писали за тая турбо селянка.нема кой да и обръща внимвние и търси евтин пиар.много кухи лейки се взимат насериозно напоследък.

Оле, каква грозна спалня! Тука думите "кич" и "бардак" не могат да опишат това извратено престъпление срещу сетивата!

колкото по-грозно- толкова по-скъпо. И за стаята и за притежателката.

Повръща ми се!Няма ли кой да отстреля крокодила от всички екрани?

Безвкусната спалня, голите и гърди, кичозните и " тайни" сватби и плоския и мозък на тая фукла ни показвахте многократно. Преди това бяха крокодилските и сълзи как я пребил настоящия съпруг на магистралата. От побойник омразен руснака се превърна в хвален любим. Какво следва? Има ли още какво да се покаже или ще се повтаря докато съвсем омръзне на публиката? И след подобна досада от нейна страна излиза с изявления колко злобни били хората и как и завиждали на стандарта. А многото коментари на хората са на база поредното дразнене, показност и грандомания. Не и ли омръзна да я наричат крокодил? Това е болна жена, болна от амбицията си да се показва. И не е сигурно дали някакво лечение ще и помогне. Единственото положително лечение може да е ако медиите не се поддават на парите и за "лоша" реклама. А това е доказателство, че финансовото състояние на един човек, не го правят ЧОВЕК. Стойностните и заможни хора не парадират със състоянието си, те притежават други качества. Не дразнят обикновените хора, не се надуват и перчат, а напротив, отдават се на благотворителност, помагат на хората, скромни са, земни са и имат ЧОВЕЩИНА. Качества, която тая миска с купени корони не притежава и никога няма да притежава явно. Щом хилядите отрицателни и поучителни коментари за нея тя приема като злоба и омраза, а не като критика на база нейното поведение. За съжаление пари може да се придобият, но акъл - не.

Трябва да си много зле, ако смяташ, че това, което показваш, става за хвалба. Нарисуваните тухли и сините ангели са пълен потрес.

хахахахах...ха

Медиите ще го довършат това момиче. За да е добре не трябва да се пише за нея. Всяка поредна изцепка като тази, очевидно я прилепва към дъното все повече. Освен това, аз нищо не разбирам от интериор3

Медиите ще го довършат това момиче. За да е добре не трябва да се пише за нея. Всяка поредна изцепка като тази, очевидно я прилепва към дъното все повече. Освен това, аз нищо не разбирам от интериор, но да го беше направила като иглу, за да липсват ъгли...

Антония не спря да се хвали по медиите със сватбите си,екскурзиите,тоалетите,обувките и съпруга си.Най-много спечели Гала,хем си запълва времето в"На кафе"със сладкодумната Антония,хем се нагуши с парички от многобройните гостувания на миската.В тази криза,когато хората в България водят мизерен живот Гала и нейната гостенка ни заливат с хвалби и информация за разточителството и капризните прищевки на милата госпожа Бередин.

Да. Разказът, в който бившото бедно селско момиче се поФали, че е ходило в Лас Вегас и се опита да критикува порядките там, беше меко казано извращение на фона на новината, че минималната пенсия в България е 150лв. Такива сноби, които са бивши голтаци, звучат и изглеждат като шутове. Но това не е мой проблем.

Спалнята на мама и тате прилича на бардак.Голям упадък.А останалите ,,дизайнерски" решения са истински шок.Особено ангелите...

Следващия път нека разгледаме кенефа на Тоца.Видяното силно ме заинтригува, то за пореден път показа колко е пошъл вкуса на тази пернишка др-сла.

Абе Дир-ници.. До кога ще ни натрапвате тая Госпожа? Никой не се ИНТЕРЕСУВА от вашите клюки!

хахахаха засмях се искрено!! благодаря ти! точно казано в 10ката!

Извинете невежеството ми - жената си е сложила дюшеме...

Абе Тоцо, тухлите и херувими те по тавана ги оставям без коментар, просто ми взимат въздуха и няма как да се изкажа, но я обясни какъв е тоя чам дето се е лъснал навсякъде ?!!! Не му ли останаха пари на руснака за нормален паркет?! Ако си ползвала декоратор трябва определено да се самоубие ритуално...

Да бе, луда работа чак не е за вярване, как може да се натвори подобно нещо. Представа нямаш що народ с пари няма никакъв вкус. Има един американски сайт zillow където са обявени къщи за продаване и има снимки показващи инериора, ако сортираш по цена ще видиш имения за по 20-30 милиона долара, че и отгоре, обзаведени ужасно. Е разбира се там са изгъзици докато при каката си е откровен кич.

Мега КИЧ!

тези снимки са много стари и са от домут на родителите и. тя като се омужи няма ли си неин дом с муя и??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Грозната жена е като мъжа ,трябва да работи , за да се издържа , но всяко правило си има изключения !

82 коментара за спалнята на Крокодила! Господи!

Много мрачна душа издават тези стаи и обърканост. Не мислех, но сега се убедих, липсва й любов на тази жена, липсва й светлина пред бъдещето!

Тази жена я "друсат" страшно голями комплекси. Скоро я даваха отново и отново по телевизията, и определено се вижда, че си слага ботокс. Вече лицето и хем е грозноватичко, хем е каменно.

тая наи-накрая няма ли да се скрие?аман вече! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига с това нещастно едноклетъчно! Три месеца, не можа да се научи да включи ксерокса...

баба Яга тука ли спи?

е няма такъв кич!!!

Тая само спами интернет ефира. На кой му пука к'ви клипове е гледала. Айде наздраве!

В случая Тоца изобщо не е виновна. тея тук от сайта я ползват, за да си вдигат рейтинга. Тя едва ли знае, че изобщо са писали за нея. Баси клюкарщината.. Скапан жълт сайт!

Много искате от жената. Все пак е от Перник, забравихте ли?

Хехе че е кич, кич е, но нали тя ще живее там, важното е на нея да ѝ харесва. Луда работа са тия наши "миски", по какви ли критерии ги избират. То срамота, напоследък мис е равносилно на... хм, както и да е. Нема лошо да има такава къща щом ѝ харесва и има кой да ѝ я купи, но определено е проява на много лош вкус да се "фука" с нея. Тези с вкус едва ли ще ѝ завидят, а тези които ще завиждат едва ли заслужават усилието.

по-голям кич от това няма. пулна простотя и липса на вкус. и нищо общо няма сус стилните стаи на бейонцее. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страшен кич.

Превзета и неискрена, елементарна и изкуствена без елементарна речева култура. Всичко е толкова изкуствено, колкото изкуствена е и самата й външност. Представяте ли си я без грим, силикон и лещи....? Любопитно е в колко благотворителни инициативи е участвала? Престанете да ни я натрапвате, от нея не може да се научи нищо стойностно!

Антония умно говориш по интервюта ,ама кой ти прави ПР не знам, но е нескопосан доста.

Здраво е играл фотошопа.

Интериора е манджа с грозде, то е очевидно, но...странно ми е, какъв мъж трябва да си, за да живееш в къща в цикламено и розово...и херувимчета в спалнята?

Колко пъти ти се изля "шампанското" в устата, за да я пуснат тази новина тук. "Шампонояд" грозен!

на Антония хард ,диска и е празен за това има само функция ,copy,..

Няма как да не заимства идеи - за да има човек свои собствени трябва да има поне малко мозък и въображение.

Офф тая все от някой заимства - сватбата бил в стил Екатерина Велика, годежния пръстен бил копие на този на Кейт Мидълтън, спалнята била на Бионсе.. То и на "Мис" от конкурс за красота се опитваш години на ред да подражаваш, ама не красота не можеш дори да подражаваш - далече си от нея

Досега не бях виждал леговище на крокодил отвътре.

Блатото с тинята сигурно е под леглото. Това го е взаимствала от Крокодила Гена.

искрено ме разсмя