Коментари - 5-звездна Коледа и Нова година за котки | Лайф.dir.bg
назад

5-звездна Коледа и Нова година за котки

Луксозен хотел за котки със зала за масажи и меню по поръчка предлага незабравими преживявания на домашните любимци на Коледа и Нова година.

Обратно в новината

Коментари - 5-звездна Коледа и Нова година за котки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато пътуваш най-добре е да оставиш някой в твоята къща да се грижи за котката докато те няма. иначе това с хотела е двоен стрес за котката-хем стопанина и го няма, хем сменя обстановката. това е страшен стрес за някои от тях. котките имат различен характер. дадох моята да ми я гледат в друга къща, много добре са се грижили за нея, обич всичко, но се беше проскубала от стрес.

Котката се нуждае преди всиочко от порция обич и милувки от стопанина си - всеки ден задължително. Луксозните самотни стаи и креватчета няма да я направят щастлива. Казвам го като човек, който откакто се помни, има край себе си минимум две котки, а понякога са били 3-4.

котето е щастливо в дома си н скута на стопаните си.хотелът е за пренебрегнатите от стопаните си писанки.но явно има и такива. сирийският гошо от мали е продукт на българо-катарската дружба и не всеки продукт е годен на консумация. о от

Освен да се маскираме като котки и да заминаваме натам. Ама пусто няма кой да ни плати масрафа. :( Иначе малко ми е извратено това. Котки в петзвезден котешки хотел. А по улиците пълно с хора които спят в кашони на земята и се хранят от коша за буклук. Ама какво да се прави, всеки си решава за какво да си харчи парите. Стига да ги има де.

Европейски ценности му се казва това.

За да е щастлива една котка трябва просто един просторен селски двор където да заравя акитата си и дървета, по които да се катери))) Що за извращения са това!?? Разбира ти котка от тв. предавания, пффф..

За това котка е в женски род!

А "котарак" от какъв род е?! Това не ви е "топка", да няма мъжки род, хе-хе-хе!

е просто мъжка КОтка.

На Коледа ще се превърнем в един мачарок.

Мяу! Мяу! по-добре котка в ингилизко, отколкото чиляк в булгарашко

За пухкавите кръво и нервопийци правят всичко, но не и за най - добрите ни приятели, които са с нас във всички трудни моменти. Аз визирам други пухчета - кучетата !

Напълно съм съгласна, защото и аз съм имала КОТКИ ОТ АДА :)