Коментари - Башар Рахал и Луиза Григорова в сцени от ”Леон” | life.dir.bg
назад

Башар Рахал и Луиза Григорова в сцени от ”Леон”

Актьорът Башар Рахал и колежката му Луиза Григорова пресъздадоха сцена от филма "Леон".

Обратно в новината

Коментари - Башар Рахал и Луиза Григорова в сцени от ”Леон” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Башарката е голям - играл е в 24 :) Даже в Гугъл като напишем 24, снимката му излиза вместо Кийфър Съдърланд... За Луиза пък се стойността на тази снимка много висока, което ще е и необходимия допълнителен трамплин за кариерата й в САЩ. За мен просто съмнения за успеха й не остават :) На една по-позитивна нота - искрено се радвам, че Люк Бесон не чете Дир-а, защото ще потъне в срам, че не е успял да пресъздаде този момент, както Башарката & Луиза.

Гротескно!!!

Тъжно!

Мераци. И аз навремето исках да съм Ален Делон.

аматьори!!!

С тез очилца мяза повече на котарака Базилио, а Луиза... тя както винаги на нищо не мяза!

kokobrais

Напротив, мяза на г--з!

Колкото тоз' мангал е Жан Рено, толкова и таз' манИкенка е Натали Портман... пък макар и на 12...

Добре и какво от това...а бе и артисти и политици и всичко останало във великата страна България....Еба ти нещастниците!

абе Башар, така и така си с Луиза в момента....вземи и разясни защо ти не УСПЯ в Америка и се върна тук.Щото гледам че мацето се кани да "покорява Холивуда" ....то доста български "актриси" заминаха да покоряват Меката на киното, но ни се чуха, ни се видяха.Най-много да са покорили някой ресторант, да не кажа нещо по-неприлично.... Така че Рашал, спасявай я докато можеш! а иначе за рекламен постер в Пакистан, ставате!

и каква точно е идеята зад тези снимки... това не е сцена, а по-скоро поза. сцена е да се изигрие и снима. стига сте имитирали американски филми, така или иначе нямате нищо общо с тях.