Адриана Лима: Бельото е любим подарък на жените

Супермоделът Адриана Лима даде съвети на мъжете как да изберат подходящото бельо за подарък на своята половинка.

Обратно в новината

Коментари - Адриана Лима: Бельото е любим подарък на жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А жена само по любими подаръци и истински дар за разгорещен мъжкар.

Питали радио Ереван:Защо жената обича да се облича добре. Отговор: за да я събличат добре!

аз моят подарак за жените си го нося винаги с мен :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Личи ти, че много често му се радваш сам .

Хубави са ти съветите, ама българските мухъли няма как да те разберат.

Добре, че ти чака Адриана да ти каже какво да правиш... Ние си знаем как се взема мярка.

то няма начин българките да разберат бразилката,защото са грозни,черни,глупави и алчни като албанки,ама със самочувствие на световни модни манекенки,за нещастие на бг мъжете.

Не съм съгласен въобще. Обиколил съм доста страни, най-хубави жени са българките и е жалко, че ние, българските мъже, се отнасяме като парцали с тях. Не ги виня, че голяма част от тях предпочитат чужденци. Хубавото е, че в последно време, откакто почнахме повече да пътуваме зад граница го осъзнаваме този факт и напоследък забелязвам значително подобрение от страна на мъжете. Искренно се надявам и жените да го оценяват този факт за да се запазим като нация. А иначе по темата - няма значение какъв подарък човек подарява, важното е да е от сърце и да го направи с любов и мерак. Свястните жени оценяват старанието повече, отколкото чисто финансовата стойност на подаръка. Или поне аз мисля така.

Красотата е рожба на дистанция и грим,ако искаш да живееш с една жена заради красотата и,значи не искаш да живееш с нея

Толкова вярно, шапка ти свалям за коментара!

толкова е клиширано, та чак горчи..

Eй тия коментари за грим-без грим са направо смешни. Ами то е ясно , че като си виждал някой само с грим -без грим ще ти е по-странен. Той гримът е за това-да подчертае , без грим всички са сиви и скучни.

"Адриана Лима: Бельото е любим подарък на жените" А безБельото е любим подарък на мъжете. :)

Аз пък обичам само по парфюм!

Парфюмът трябва да допада и на двамата. Ако не е така - магията изчезва. Парфюмът има качеството да привлича и да отблъсква. Никога не подарявайте бельо. То носи точно определени послания. Ако подарявате парфюм- проверете деликатно кой точно.

Смисълът на подаръка е именно в посланието. Иначе е отбиване на номера или демонстрация на (финансови) възможности. Така че - защо да не подаряваме бельо, ако посланието е "Желая те!" ?

Ама, че глупости. Ако любимия ми подари бельо, ще бъда много разочарована. Като знам как избират мъжете - дантелки, камъченца, простотийки. Никога няма да купят удобно и практично бельо, а все някакъв неудобен кич на цветенца или бродерийки, който никоя нормална жена не би сложила.

Проявете разбиране. Може би мъжът се опитва да Ви хареса, разнообразявайки нещата.

бъркаш. ако си с точния мъж той ще ти подари точното бельо, пък и ако не е достатъчно точно, пак ще ти хареса. И, той няма да ти подари бельо, което да носиш всеки ден, а само специално за него ;)

Точно пък тези са толкова ангели, колкото баба Яга е красавица.

Баба Яга не носи бельо!

Адриана Лима е любим подарък на мъжете.

Бельото е любимият подарък на мъжете! В крайна сметка те го подаряват, за да си го гледат и събличат.

ослепителна е!

Не сме я виждали без грим, щом мъжът и я подмени с друга си имам едно на ум.

много точно казано, всъщност самата Лима точно днес по Twitter пусна своя снимка без грим след тренировка във фитнеса - плаши, а който не ми вярва на потърси : "VS angel Adriana Lima is back in the gym" и ще види сам снимката. иначе, не знаех, че сърбина баскетболист я е зарязал - а тя като истинска католична уж девствена се ожени за него.