Денкова зае трето място в ”Ледников период”

Българската фигуристка Албена Денкова и партньорът й - актьорът Петр Кислов, се класираха на призово място в най-известното руско ледено шоу.

Обратно в новината

Коментари - Денкова зае трето място в ”Ледников период” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не е в затвора (Максим).

И Максим и Албена са прекрасни. Шоуто беше невероятно. Няколко години поред Максим беше любимец на зрителите на това шоу.

Извинявам се, че асоциирам Албена Дянкова с Маским Стависки.

хихихихиххи

Браво на Албена - прекрасна си! Аз ви се възхищавам! Желая ви много , много щастие! Заслужавате го! Браво,че застана до мъжа си и остана до него в толкова трудно изпитание!!! Поклон!

Защо ми се струва, че го заряза в последствие? Естествено беше до него по време на делата, но после не го ли напусна?

И аз много ги харесвам. Истински празник е, когато мога да ги видя. :)

вие в ред ли сте?! Статията е за Албена и партньора й Кислов! Какъв Максим Стависки ви гони? 98% от коментарите са за него! Коментирайте постижението на Денкова и Кислов!!! А за сведение на редактора на статията - "Петр" се пише на руски, на български се пише "Пьотр"!!! - според изговора на руски!

Още ги боли в задника, че е световен и само по този начин могат да го премахнат като конкуренция.

много точно казано!

той беше единственият пиян убиец на пътя, с мед да го намажеш! Ама само той е трън в очите на всички! И за да сме наясно предварително - изобщо не го оправдавам и защитавам! Само ми е много мъчно за Албена, много я харесвам. И затова много се радвам, че е продължила сама напред!

Много ги обичам и двамата - Албена и Максим! Сега ще ги гледам на запис. Съжалявам,че не съм разбрала по-рано да ги гледам по тв. Много е тъжно това,което стана . . . но всикчко се плаща - той ще си носи кръста - сигурна съм. Но като двойка ми харесват. И като спортисти. Много са красиви. Много е романтична тяхната връзка. Поздравявам ви Албена и Максим. Чудесни сте! Възхищавам се на духа и силата ви. Знам,че не ви е лесно. Бих искала да ви познавам на живо!

Внимавай, да не ги опознаеш на умряло. Че той Максим, въпреки своята красота и романтика, чат-пат засилва някой натам, откъдето няма връщане!

Е, поне призна, че има красота и романтика, пак е нещо. :)

Максиме, смени си PR-а, че този, който бълва простотии цял ден в твоя защита и цъка плюсове за тебе и минуси срещу критиците ти, всъщност ти прави мечешка услуга. Сега се оказа, че който не те харесва е всъщност ФАШИСТ???!!! Явно, че не само ти, но и съветниците ти са любители на огнената вода, пък тя, както се вижда, не прощава на никого!!!

Който преекспонира нещата и бълва простотии по адрес на Максим, ако не фашист, то е сатанист. Това са групичките боклуци, които съсипват всичко хубаво в България.

Билет за събитие, в което участва Максим Стависки, НЯМА ДА КУПЯ.

Аз пък ще купя, ама няма, защото простите български фашисти го изгониха от страната.

Явно не харесва да ходи пеша.

И сега ходим скопойно по улицата окичени с Железни кръстове и няма кой пиян-залян да ни гази нас българите в България наред с своя джип

Марш и ти при него, тъкмо ще ти дойде сърце на място - в Русия пияници бол, ако не Максим, току виж някой друг те насмете под гумите!

Максиме, на кривата ракета космоса и пречи. Вместо да си в завтроа където ти е мястото се лигавиш по шоута, че и поучаваш и недоволстваш - не те оценявали ... Що тъй? В нормална държава, в нормален съд би получил от 25 г. до доживотна оценка за твоите изпълнения на пияно с джип, но уви ... БГ е тук, та заради това аз съм към Т2

Ти наистина си злобен и болен.

Важното е че като се напия не карам джип в насрешното и не газя хора

За Албена нищо не мога да кажа. Прекрасна спортистка. Но, за съжаление винаги като чуя нещо за нея се сещам и за причинената трагедия от страна на Максим Стависки. За съжаление, също така вече не ги свързвам с нищо хубаво - и двамата.

Проблемът си е в теб. Кирил Маречков, Калоянчев, Зуека и кой ли още не също са убили човек в пътна катастрофа. Но това не ти пречи да им се радваш, нали?

Не си спомням някой от тях да е бил пиян. Но щом казваш, че няма нищо да убиеш човек - моля - Онзи отгоре гледа, и току виж те ощастливил със среща с Макс на пътя.

Изброените люде изобщо не ме интересуват и изобщо не им се радвам за твое сведение особено що се отнася до отнемането на човешки живот.

Това е шоу, в което двойките са съставени от професионален състезател и аматьор. Много красиво шоу, гледам откъси от него в тубата. Поздравления за Албена, може би би заела и по-високо място в класирането, но не бива да забравяме, че партньорът и не е професионален фигурист и това може малко да ги е дръпнало в класирането.

Доста малоумно любимо шоу си имат.. ако не им беще толкова голяма държавата щяха да са далеч след нас ... А тази ку*ва и насраният й пиян мъж цяла България ги мрази

Абе корко, как можа да напишеш толкова глупости, бе? Откъде малоумник като тебе може да знае каква е Албена Денкова и дали я мрази цяла България? Ако ти мразиш всичко, освен себе си, това не означава, че и останалите са без мозък като тебе!

Не се хабете да обяснявате на олигофрена! Той и себе си мрази, затова пише такива простотии!

СМЪРТ ЗА МАКСИМ - УБИЕЦА!

А, Гаргамелий, ти кога взе да се изявяваш в лайф рубриката? Твоят специалитет не бяха ли новините за Боко тиквата? С тази крива рожа си дошъл и тук да хейтърстваш, а? :)

Личи си кой ги подкрепя - комунистите, които наричат Бойко Борисов Боко Тиквата - защото само това могат - да обиждат и убиват безнаказано. сестри ставийски - в затвора.

То бива фашистка завист, ама чак пък толкова.

Какъв човек трябва да си, за да се пързаляш така усмихнат и с такова пионерско дръзновение, знаейки, че си убил един, а друг си пратил в кома?!! Пък и драгите зрители явно са така запленени от високото спортно майсторство на въпросния тавариш, че "ощетяването" му от съдиите не им дава мира. Както се казва живият - жив, мъртвият - кучета го яли...

за всяко действие си има там горе, който да ги накаже

Това е вярно, НО!!! ... все пак, човек малко от малко трябва да има благоприличие, и когато е причинил такава трагедия на поне две семейства, не поради лошо стечение на обстоятелствата, а защото е проявил брутална БЕЗОТГОВОРНОСТ, трябва после да има доблест и мъжество, да се ИЗВИНИ И ДА СЕ ОТТЕГЛИ от очите на обществото!!! Вместо това двамцата постоянно се навират в очите на публиката - то не бяха интервюта покрай бебето им, то не бяха фотосесии, то не бяха представления върху лед - всичко това с претенции за някаква изключителност... Долно и противно, особено за майките на двамата погубени...

Като си започнал, нещо да кажеш и за Бойко Рашков?

И откога Албена е убила някого? И кого по-точно е убила тя, че нещо не се сещам?

Споко, Максимчо е на свобода и пак си кара джипа, надали е спрял и с водката, така че имаш всички шансове да го срещнеш на пътя (или пък твой близък) и тогава току виж ти просветне, кой кого убил, и кой кого осакатил (разбира се, ако оцелееш и си с ума след срещата си с този титан на леда и волана)!!!

Те си вършат работата и то на световно ниво. А ти явно умираш от посредственост и злоба. Може би такива като като теб са развалили колата, подарена от "приятели", с която стана катастрофата.

Не само са му развалили колата, но и насила са го НАПИЛИ Максимчо!!! А пък аз умирам от злоба и посредственост, но си СПЯ СПОКОЙНО, понеже ми е чиста съвестта и представи си - не съм УБИЛА НИКОГО!!!

браво, албена!!! завистниците да погледнат себе си.

Cтрахотно шоу,гледам го редовно. Cъгласен съм с мненията,че и Mаксим и Aлбена се представяха отлично.

КАКЪВ МАКСИМ ?! ТОВА ПИАНДЕ НЕ Й Е ПАРТНИРАЛ, ЗА ЗАТВОРА Е ГАДИНАТА, НО ДАНО СКОРО СИ ПЛАТЯТ С ЛИСИЦАТА АЛБЕНА ЗА СТОРЕНОТО...!!! ЗАЩОТО АКО НЕБЕШЕ БАЩА Й ОТ ДС ЗА СПАСИ ЗАДНИКА НА ПИАНДЕТО й нямаше да има толкова подобни убийства на пътя...!!!

Я, баба Яга се писа мама.

Нека си припомним какво извърши Максим Стависки - как уби човек и осакати за цял живот друг човек.

Българинът е прост човек и с много къса памет! За съжаление!!!

Тук май се говори за Албена, не за Максим Ставийски. Браво на Албена!

Много известни хора са направили фатални катастрофи, но не съм чул на друг да му пречат да работи като на Максим. Това е само от завист и то на световно ниво. А вие сте малоумни, затова че не можете да цените редките световни таланти.

Че кой му пречи да работи? Нека си работи. Нека обаче да помним какво е направил. Проблемът е там, че като си си осрал името, и като не положиш усилия да го измиеш ( а пак караш кола, макар и в друга държава), то си стои такова, неизмито.

И каква е връзката бе, простако?

Ставийски заслужаваше призово място!На-трудните съчетания и най-стилните сюжети бяха неговите.Татяня Тарасова го порязваше винаги,а и той не и остана длъжен.Няма място за сравнение с нито едно друго изпълнение по сложност1приветствам и Албена!Мъжко момиче.Държа се достойно и спечели.Честито и на двамата!

Прекрасни са и двамата. :) Жалко, че не танцуват заедно.

Очакваме и класирането в "Ледников период - разтопяването"

ТЯ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА Е ПО-НАПРЕД, МАКСИМ СТАВИЙСКИ И ПЬОТР ЧЕРНИШОВ СЪЩО БЯХА ЗА ПЪРВИТЕ МЕСТА. АМА СЪДИИТЕ БЯХА МНОГО СУБЕКТИВНИ!