Най-красивите българи за 2013

Българската каскадьорка с кариера в Холивуд Стелла Ангелова и младият икономист с впечатляващо бъдеще Борис Георгиев са най-красивите българи за 2013-та година според класацията на Viewsofia.com.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивите българи за 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЙКА БОРИСОВА Е НАЙ-КРАСИВА

КОЯТО И ДА Е, ЩЕ Я ПЛЮЙТЕ...ЩОТО СТЕ ТЪПИ БЪЛГАРИ...ВСИЧКО ДЕ Е НАД ВАС - ТРЕБА СЕ МАЧКА...УБИТАЦИ

Най-красив ще стане...Кличко, когато Кубрат го разкраси, ха-ха-ха.

...икономист с впечатляващо бъдеще. Явно наш човек.

Това някакъв майтап ли е? Какво красиво видяхте в Стела, та чак "най-красива"? Подигравате ли се с прословутата красота на българките?

Не! Гаврим се.

Обикновена жена на средна възраст.

Да бе, баш Стелла - с тоя нос като краставица и прасци като на 200кг шопар...

да ме прощава стела, но тя даже не и симпатична, нито в лице, нито в тяло е нещо особено - не притежава никаква грация, прекалено е мускулеста и има отоци около коленете, които се появяват като следствие от консумация на генномодифицираната храна в америка, явно си е платила за т. нар. класация - обаче стеле, не се заблуждаваи, разминаваш се тотално с красотата

НА МЕНЕ СИ МИ АРЕСУВАТ СИЛИКОНАВИТА ДЖУКИ, МАРА ОТВАРАЧКАТА, ИВАНКА, КОКО И АЛИСИЯ, И ЦЯЯЯЯЯЛАТА ЧАЛГА ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯ. Е МАЛКО ТРУДНО ЗНАЯТ ЗА ТУЙ ОНУЙ, АМА ПОНЕ СЕ ГЪЗУРЧАТ!!

Мисля, че Ким Чен-ун е по-хубав от Стела.

тая и този ги чувам за първи път

четива за наивници. глупаво е да се правят такива класации, защото са необективни и дълбоко субективни, наи често поръчкови и купени от номинираните. номиниращите правят доходен бизнес, като продават номинациите на търг. в ню йорк всички руско/евреиски доктори са си купили сертификати за "наи добър доктор в америка и са ги овесили на стените в офисите си, но това не ги прави автоматично наи добрите лекари. това привлича само простосмъртните глупаци.

каскадиорката е впечатляваща. интересно каскадите по кама сутра ли са и по чии мъжки кревати ги прави?

Оф-ф, кво ми има, не знам, ама нещо не съм наред - не ми харесват!

И мама каза че съм най-красивата, много пари изкарах с тая красота. Мога да правя всичко, пълна програма !

ХАХАХА СНИМКА НОМЕР 8 НИ МОГА! ХАХАХАХАХХАХА ОРЕЛ С ОРИЗ

По-смешно е, че Ани Цолова била номинирана, хахахах!

Нееее, цялата класация е един голям майтап :)

И аз от тази снимка се впечатлих, но не можах да намеря думи. Ти си ме изразил, даже с бонус.

"... топ моделът, който ПОКОРИ СВЕТА ..." ?! Боже Господи ... Да ви имам лафа. Македонците ряпа да ядат ...

Това ще да е нялоя много частна класация, ама много частна, с номинации направени от печелившата и баба и. И гласуването от тях.

Ани Цолова е от най-красивите.

Абе вие с минусите нямате ли чувстжо за хумор. Наистина ли насериозно го взехте?

Лучке, сега всякакви мутанти бродят и всичко е допустимо. Тъй че в твой интерес е да обозначаваш иронията си по-ясно, ако искаш да си по-сигурна, че ще бъдеш правилно разбрана.

Все се чудя кой ги номинира и после определя местата, когато става дума за красота. Това е толкова индивидуално - красотата за един има едни измерения, за друг - други. Ако аз бях в журито, не бих си спряла погледа върху нито един поне от тези, споменатите, които съм виждала някъде. Не ги харесвам!

Действителна случка...обясняваща понятието "икономист с бляскаво бъдеще"... ...една баба в квартала преди година-две се хвалеше , че "внучката и е приета за кандидат-студентка"...явно е нещо подобно:) приятни почивни дни!

Стелллла Ангелова с Атанас Месечков трябва да са в класацията "Най-злобните"!

Ахахахахаха - "...любимото сопрано на Андреа Бочели и Пласидо Доминго..." Това в някой ученически лексикон ли са го попълнили?

Бе да бе да тея ги разправяй на някой дето не пецка най-красивите на по 18-20 в студентски град...

Имаш предвид - на такъв като теб:))

Обаче аз веднага разбрах че статията е писана от Деницова...имам си тъпомер вкъщи и ми върши добра работа. Също така много ми "хареса" че няма нито една снимка на най-красивият българин. Страшен си дир.бг , най-добрият просто хахахахахаха

Което положително може да се изтъкне е, че той е здравичко момче.

Цялата галерия е само от снимки на това природно недоразумение Стела. Ще ме прощава, ама аз с две Л няма да и пиша името. Жената е много далече от понятието красота.

"... и младият икономист с впечатляващо бъдеще..." До сега не знаех, че Райна Деницова освен всички други таланти има и ясновидски способности. Иначе от къде ще знае, че младежът го очаква впечатляващо бъдеще?!

Оооо не! Класацията е нагласена! Къде е Антония Петрова моля?

Ако тая стела е красавица, то пернишкия крокодил е симпатяга.

Малееееее, тая не стига, че е грозна, ами е и адски злобна! Толкова хубави и замогнали се българки има, точно тая ли избраха?! А всъщност кой я е избрал?

Фандъкова към най-красивите българки ли спада ?

криСталинка прочела новините в дир.бг за най-красивите българи. И родила мисълта за подобряване на генетичния фонд.

Е с какво Креми Оташлийска или Стелла Атанасова се причисляват към ЗАСЛУЖИЛИТЕ дами???

Коректно би било и "дами" да е с главни букви.

Най-красиви? Откъде ги изкопахте тия чучела? Едната с поглед на психично болна, а другата от мазила не се вижда. А това "впечатляващо бъдеще" като как да го разбираме? Някой пророк ли му го е предсказал? Впечатляващо може да бъде само миналото, т.е. нещо, което се е случило вече, ама бъдещето да е впечатляващо.... А към Светла Василева - поклон пред вълшебния и глас, но чак красавица.... А и всъщност да се замислим опаковката ли е най-важна?

ХУБАВИ СА ДЕЦАТА. АКО НЯКОЙ СМЯТА, ЧЕ СИЛИКОНА ПРАВИ КРАСОТАТА, А НЕ ИНТЕЛЕКТА, ЗНАЧИ ЖИВЕЕ МЪРЦИНА!!

Че са хубави - хубави са, но най-хубави - моля, моля.

Не разбрах за най-красиви ли е номинацията или за най-популярни?

КО?НЕ?

Добре че не са избрали онзи Петко ,дето рекламира матраците,по-грозен мъж,вечно не къпан,брадясал и с тънки устни-няма !

Той по-бива, ма тя е като крокодилче.

Боже опази!!! Състарена, трътлеста псуваща, озлобена жена и онова нещо ???? Хора първи април е далеч , не се шегувайте!

За другото както и да е, но за "трътлеста" не мога да се съглася.

Това е шега, нали? Стела и красота:-)) , че и българка с американски акцент.

Несериозна класация! Къде е Екимовица?

Написах на търсачка да намеря снимки на тази креми и светла василева---на първата ми излизат някакви скелети, на втората някаква по цици....?!

Хахаха, горкичкият - имал си неблагоразумието да напишеш в търсачката "светлана василева" - името на предшественичката на златките - мис плеймейт някоя си година, която дълги години запълваше медийното пространство със смешните си опити си да блесне, за зло или за добро от няколко години "залезе" и вече никой не пише за нея.

По-скоро е написал правилно Светла Василева, но Гугъла не прави много разлика хаха

някой би ли дефинирал - икономист с впечатляващо бъдеще ??? що е то ? ако продължа ме напира на псуване тъй че си млъквам ...

абсолютно нищо не означава.

Означава "връзкар".

Боже Боже,с какво плащат тези и подобни,за да са в класации и по корици...Бе фотографи,разходете се по улиците на градове и села,ще срещнете девойки и младежи в които красота и ум са тъй добре споени.Не ни разваляйте празниците,моля ви!

Как пък така я определихте за най-красива българка за 2013 ?! А факта , че Креми Оташлийска е след нея ххахахаха просто оставам без коментар !

Аз не ги харесвам...

Мога ли да попитам, какво и е красивото на Стела Ангелова?! Не искам да обиждам никого и повече няма да коментирам!

След като този възрастен женски екземпляр от семейство Scombridae (даже направо ми се струва, че е Scomber scombrus) е определен като най-красив...аз няма какво да кажа повече...Респект към журито!Просто съм без думи!

е по-убави са от мен, ама чак пък най-красиви

КОЙ ИЗМЕСЛЯ ТЕЗИ "КЛАСАЦИИ" ??! Да са живи и здрави, ама с какви очи ги гледат, че ги намит за най-красиви?! Могат да водят класация само за ГОЛЯМО самочуствие.

Какво означава впечатляващо бъдеще

Означава, че който е писал статията е завършен идиот.

Извинявай за минуса, грешка,мръднах без да искам.