Оранжевите храни намаляват риска от рак
Оранжевите храни съдържат невероятни свойства, които намаляват риска от рак.
Обратно в новинатаКоментари - Оранжевите храни намаляват риска от рак | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Оранжевите храни съдържат невероятни свойства, които намаляват риска от рак.
Обратно в новината
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Иван Пешев (нерегистриран)
Забравили са да напишат за оранжевия реактив колко е полезен.
Някой (нерегистриран)
За лютите чушки съм чувал, че съдържат вещество, което го ползват срещу рак. В общи линии спазването на диети е грешно. Яж разнообразно всичко и ще имаш необходимите вещества. ;) А колкото и странно да е, жените разбират много малко от диети. Трябва да се съветват с културисти, които разбират много повече.
Не вервам! (нерегистриран)
Оранжевите портокалчета, грейпфрути и мандаринки, пръскани с химикали за цвят и против гниене предпазват от рак?
диетолог (нерегистриран)
Аз за това ги избягвам тях - ям оранжев чипс и бирени фъстъци.
НАЙ
Щипка красота и стил. Модели показват бляскави визии на фестивала в Кан
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Рами Малек, който не прави компромис с произхода си
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Тандемът Ема Стоун - Йоргос Лантимос става все по-смел
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Жаклин Кенеди - нежната ръка между политиката и обществото
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Японски психолози съветват: Запишете гнева си на лист и след това го изхвърлете
Щипка красота и стил. Модели показват бляскави визии на фестивала в Кан