Оранжевите храни намаляват риска от рак

Оранжевите храни съдържат невероятни свойства, които намаляват риска от рак.

Обратно в новината

Коментари - Оранжевите храни намаляват риска от рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравили са да напишат за оранжевия реактив колко е полезен.

За лютите чушки съм чувал, че съдържат вещество, което го ползват срещу рак. В общи линии спазването на диети е грешно. Яж разнообразно всичко и ще имаш необходимите вещества. ;) А колкото и странно да е, жените разбират много малко от диети. Трябва да се съветват с културисти, които разбират много повече.

Оранжевите портокалчета, грейпфрути и мандаринки, пръскани с химикали за цвят и против гниене предпазват от рак?

Аз за това ги избягвам тях - ям оранжев чипс и бирени фъстъци.