Гери Турийска представи “Пощенска кутия за приказки”

Първият по рода си сборник с разкази на авторите, участвали в проекта “Пощенска кутия за Приказки” на Гери Турийска, е вече факт.

Обратно в новината

Коментари - Гери Турийска представи “Пощенска кутия за приказки” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тази Цвети Чендова (?!?!?!?!що за има за изпълнител бе??) какво е пяла или изпяла? Няма как да пробие с това име, просто е абсурдно.

егати коментара... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Авторе, многоуважаемий! Аз може и да съм квадрат с ръбове отвсякъде, но дори аз знам коя е Цвети Чендова...и няма нищо странно в името и, даже си пее супер момичето...джаз, соул пък и уклон към стила на Ейми Уайнхаус се долавя в песните и...А и това е фамилията на покойният и баща, които впрочем е известен бил навремето, като треньор по лека атлетика! Треньор е бил на легендата в тройният скок Христо Марков! Е това ако не ти стига, като инфо...пусни си гугъл, там пише!

Ми хубаво! Повече такива новини са нужни! Нищо не знам за сборника нито за жената на снимката, но ми харесва излъчването и...ще взема пък да попрочета и да видя за какво иде реч...значи мисията е изпълнена...Всичко най-добро и на нея и на Драго Симеонов...просто ми допадат позитивни, млади, стойностни хора, които има какво да кажат и показват!