Най-добрият начин за преодоляване на раздялата е нова връзка

Резултатите от ново изследване показват, че хората, които по-бързо срещат друг партньор, са емоционално по-здрави.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, че клин - клин избива. Този, който лекува разбитото си сърце чрез бързо намиране на нов партньор ще оздравее емоционално по-бързо. НО, има голяма вероятност новият партньор просто да бъде употребен за лечение, а не да бъде истински обичан. Затова, преди човек сам да осмисли нещата от старата си връзка и сам да ги преодолее, не е готов да започне истинска, дълбоко-емоционална, нова връзка.

Добро утро! Откриха топлата вода! За мен поне така би било най-леко. Всъщност в това отношение жените реагират малко странни, в смисъл те май не са толкова склонни да влизат в нова връзка, но пък за сметка на това им е доста по-лесно по отношение намирането на нов партньор, за съжаление ако те не харесат мъжът нищо не става по-нататък. Тъпо, ама...

Абе и аз мислех така, ама последната ми връзка, започната веднага след предната такъв урок ми даде, че доста голяма почивка ще си взема преди следващата...

Да преодолееш нервния срив след раздяла помагат две неща: хапчета и нова връзка (алкохола не дава добър резултат) Но да се откъснеш от влиянието на човека, когото си обичал, да го забравиш или разлюбиш - за това рецепта няма.

Нека да разграничим любовта и секса. Ако си обичал се иска време, няма как да се хвърлиш в нова връзка. Понякога е необходимо една година ... на други повече, но времето лекува. Ако е секс - колкото по-бързо го смениш - толкова по-добре. А и можеш да попаднеш на по-можещ??!!

ако искаш брака да оцелее си походваш на страни и се правиш ,че не забелязваш похожденията на половинката. така всички са щастливи и има много спорт. другото е неестествено и разболява. пробвах два месеца да ревнувам мъжа си и да се прибирам след работа право вкъщи - резултата беше невроза....сега пак съм с моите приятелчета, а мъжо ме обичка и ми се радва щот съм все усмихната и секси. а какво прави той навън си е негова работа стига да му е сладко

Разнообразието му е майката! Даже да се отзовете в КВД и там ще има емоций...

От трън та на глог... За какви връзки бленувате във времената, когато сексът стана ежедневен спорт?!

Също - и за преодоляване на брака ... Особено когато е брак във всякакъв смисъл ...

Това се казва тамън излезеш от една простотия и веднага се навреш в друга нова и по-голяма! Отношенията между половете трябва да се градят на основата поставена от Бог и тогава няма да има нужда се възстановяваш защото партньора ти ще ти бъде верен. При всяко едно друго положение рано или късно ще ви омръзне и само много олямо търпение може да запази връзката да не се разпадне. Но хората започват да живеят като непознати или съквартиранти а не като съпрузи!

За първи път да се съглася със статия от подобен род. Прави са, поне при мен беше така. Хората, които умеят да обичат, винаги привличат късмета.

Всеизвестното - клин клин избива.

Военните не се славят като гении, ама това са го открили преди години... Когато пилот претърпи катастрофа и оцелее, веднага пак са го качвали на самолет...

А какво пречи да си срещаме другия/те партньори и без да си нарушаваме връзката ?

Ами защото, странно защо, на девойките това не им харесва. Ограничена и тесногръда история!

а на младежите да не би да не им дреме,ако момата кръшка ;) айдеее

Защото ако единият партньор се среща с други партньори, това вече не е връзка. А ако и двамата се срещат с други партньори- още по- малко. Все пак не се срещате за да четете вестници или да плетете плетки... Ако си искал да си отвързан , не е хубаво да лъжеш някого че сте във връзка. Една връзка е нещо повече от секс. Статията вероятно има точно сексуална нова връзка, защото е много рядко явление да се влюбиш веднага след приключила връзка. А и влюбването с новия партньор трябва да е взаимно. Иначе има случаи на разпаднали се връзки, които след известен период възкръсват отново ако има истински чувства.

Историята познава много случаи на двойки, които са се запазили през целия си живот като такива, като междувременно всеки от тях се е срещал и с други хора - т. е. имали са многократни краткотрайни връзки паралелно с една неразрушима. Така че стига сте казвали кое е хубаво и кое те и още по-малко кое е нормално и кое не!