Доктор Хаус с концерт в България

Английският актьор и музикант Хю Лори ще има концерт на 11 юли в Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от "Event Ease" и "Артишок".

Обратно в новината

Коментари - Доктор Хаус с концерт в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм любопитен да го чуя как пее! Гледал съм повечето от сериите на Хаус с дублаж и определено предпочитам гласа на актьора, който го озвучава - Даниел Цочев.

Сега е моментът да се срещнат с нашия актьор Калин Врачански и да уточнят откъде се е взела тази невероятна прилика между двамата. Д-р Хаус все едно е по-големият му брат.

CBuHEnAC

Преди няколко месеца по телевизията майка даваха концерт на г-н Лори. Не се справи зле макар и с подкрепата на профеионален бенд и беквокали.

Sport1.3

Трябва толкова да няма какво да правя и на какъв концерт да отида, за да посетя някакъв си Доктор хаус на 50 години с 2 албума. Как може да облъчвате народа с псевдо артисти!

Да бе, бахти таланта. Актьор, певец, свири виртуозно на 5 инструмента. И сигурно иска по 150 лв. на билет.

ТОЯ ПЬК КОЙ Е

Г-жа Деницова, ексклузивно би трябвало да бъде заменено с българската дума ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. Уважавайте и обичайте българския език, писменост и култура !

не бе, в луисяна :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най- великата му роля е на Бърти Уустър, където играе с приятеля си Стивън Фрай, който също сигурно е израсъл в Ню Орлиънс.

Не знам кой безхаберник е писал тази новина, но Хю Лори никога не е "отрасвал" в Ню Орлиънс. Той е израснал в Англия в Оксфорд и през първите си 40 години не е помирисвал джаз. Последният му албум е значително по-слаб от първия.

Много готин!

ТАМ СМЕ!!

Най добрата му роля е Бърти Устър от сериала "Джийвс и Устър".

Щурия доктор цепи мрака. Добре ни е дошъл на родна земя, сигурен съм, че ще му хареса, пък може да направят 9-ти сезон в БГ :)

Та къде бил израснал, Ню Орлинс или Кембридж. Аре, не пишете глупости

успокой се, де, искат да кажат, че въпреки, че не е израсъл в Ню Орлийнз, музиката му е повлияна от там - джаз, това онова:)))

Нали ще му бъдат отнети всички скалпели?

Само тоя не се беше изтърсил тука.

Доктор Хаус - лечителката

Съгласен съм с fritz доста таланти е събрал и всеки от тях на добро ниво. Като актьор обачче май е най-добър макар и да не съм го гледал в нищо друго освен сериала.

CBuHEnAC

Играе главна роля в сериала по книгите на Удхаус - ролята на маоумник му приляга така добре клокото и на гении ексцентрик.

А също и в поредицата на Злостър черното влечуго. Там пък какъв тъпак играе... много е добър. В д-р Хаус само съм хвърлял око какво е, но като сценарии не ми е било интересно. Знам го предимно от Злостър-а и от Удхаус.

лори е типичен англичанин завършил кембридж. не е израсъл в ню орлиънс, но музиката му е повлияна от там. добро ниво на албумите, без да е нещо по,по,най. слуша се, но е по добре да се гледа като актьор.

по бнт гледах негов консерт страхотен е!!!!!!!!!!!