Елена и Мариан напуснаха ”Dancing Stars”

Не една, а две звезди си тръгнаха от Dancing Stars 2014 в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Елена и Мариан напуснаха ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продуцентите изгониха Кюрпанов за да гледаме маймунджилъците на Албена Михова.Нямам нищо против нея но някои хора като влязат в един "образ" и няма излизане.Добра имитаторка е в скечовете на Баш Брадаъра ама и тук пак така ...идва в повече.И Ути и Мика и те свръх напън ...безсмислен.

Големи са звездите на България: -овца с бицепси и грозен татос, може би ревльото навремето я е превърнал в мъжкарана, нормално да си има и силно укосмяване, това си е мъжествено все още. -трътлеста лелка, която както казват други от форума, само цвили и се лендзи.Може би за пълна лудница беше добре(то и името го подсказва), но за уж интелигентно предаване седи малко като махленската клюкарка или по скоро селска пръчка; -третата звезда е немам думи, нещо средно между Азис и Евгени Минчев; - и не на последно място водещите такива циркаджии просто немам думи все едно слушам парламентарен контрол по БНР. Само заради тези хоре не бих гледал това предаване никога.

Кажи честно... "у"космяване??? Умен си като зарзават...

Най ме накефи преди години Миодраг Иванов, когато каза че тази с която трябва да танцува е ниска и не става. А като цяло тази Елена е направо ужасна, да си изскубе веждите, че прилича на Буримечката.

Защо не сте сложили на Марианчо едно момченце да го учи да танцува, тогава как щеше да се разгърне .. Аз ли да ви уча.

Добре, че това татуирано нещо се махна. Все едно гледаш някаква помилвана затворничка на дансинга. Балетистите трябва да имат излъчване, интелигентност на хора на изкуството. А тука какво ни се показва?- дебели тресат меса, шантонерки се пънат и мъчат танца, остарели спортистки и артистки избиват комплекси и т.н. Аман!!

Албена не е ли срам от синът й???Изтипосала се с тъпкача пред хората??!!

Жалко, че дебеланата Албена не си тръгна.Много е противна за гледане, с трътлестия си задник.

Циганска цигания

До телевизиите даващи парите си за подобни шоута: Разберете че хората се наситиха от танцувални, певчески и тем подобни шоа. Да не се чудите що са ви толкоз ниски рейтинзите.

По-скоро се наситиха от шоута, в които показват хора с посредствени певчески умения и псевдо таланти.

Лично аз се наситих на политически представления. Много слаби и бездарни при това са техните изпълнители.

Абе хора вие луди ли сте да гледате тая глупост - и на всичкото отгоре това май продължава години - едни и същи водещи и жури. Ма като ми се запревземат - ужас и това нещо продължава доста време всяка вечер в най-гледаното време. И като почнат едни тъпи заигравки - сеееега вие ще тръгнете към изхода - но не за да си отидете ....

Към продуцента -Може ли да обърнете внимание на водещите да спрат да крещят, врещят и да се надвикват. Ужасно досадно е това викане на висок глас, натоварва много неприятно зрителите и на човек му се отщява да гледа предаването. Аз обикновенно превключвам канала, когато дойде времето на водещите. Нетърпими са, проглушиха ни, а лошото е, че те са основната част от времето на предаването, танцуването е малко.

Не разбирам защо нещо като травма в гърба, трябва да е толкова драматично. Ежедневно стотици хора получават подобно нещо, без да стават национални герои.Омръзна ми от предраматизъм, оставящ на заден план танцуването.

А дебелия Ути кога ще го изгонят. Стига си е разхождал дебелия задник по сцената. То поне да танцуваше. Да останат само тези, които могат да танцуват.

Бъдещия Премиер на България - Сиракова! Бог да пази сираците и законно родените!

"Не една, а две звезди си тръг......" Така ли? Кой са двете звезди?

Елена - Dansing Stars.. не го връзвам.. каква звезда е тази девойка ? :) Иначе и пожелавам бързо възстановяване.. Нищо лично, но ефира се напълни с псвевдо звезди - танцуващи, капещи и т.н.

Добре че бързо ни отърваха от присъствието на тази звезда. Може би контузията и е от анаболите, дали са и повече сила да вдига от лежанка ама е забравила, че е момиче.

Албена вече изгуби мярката с тези нейни клоунади. Блещене, хилене, жестикулиране - айде стига толкова!

Еми ще се блещи горката и ще се прави на палавница, като е остаряла и надебеляла. Трябва да е по-дълго време - до климактериума тинейджърка, като сина си, за да се задържи като гадже на Томата.

Нормално да надебелее, като си фана за мъж човек който ходи само с кожени панталони и най вероятно му се е спарила спортната злоба и неможе да я изпотява.

Албена е прекрасна! А именно нейните женствени извивки и това, че е естествена и непринудена я правят толкова чаровна!

Много е противна тази Албена, как не е срам да парадира, че хрантути жиголото.И с тези идиотски муцуни, които прави е още по-гнусна.

Г-жо Раева! Желая Ви блестяща политическа кариера! Представям си, че сте на ПРИЕМ (политическа кьор софричка), до Вас е европейски политик, а Вие с типичната си неподправена искренност коментирате фигурата му и му заключвате хладилника...Леко съжалявам домочадието Ви, защото от древни времена се знае, че ЧОБАНЛЪКА е наследствен!

Само в Богров та знаехме, колко ти е пипето. С това пусто жури са усра пред цяла България...

то в това шоууууууу всички се контузиха, Ути счупи ръка, Елена пред операция, Мариян с дискова херния............! какво ли още ни чака до финала.

До къде води хорската...глупост...викаме едни хорица, в едно предаванице, да "танцуват" и да забавляват простолюдието , а ние да вземем едни парички с които да идем на разни местенца... Факт е че и танцуването е спорт и то усилен спорт и неотменен факт е , че в спорта трябват тренировки и тяло свикнало с натоварвания, режим, здрава психика и физика...а не някакви псевдо актьорчета, геройчета, красавици, миски и подобни...елементи да се напъват единствено за...Пари... съжалявам за грубия си коментар, винаги се въздържам от такива, но...истината си е Истина...

Вие, "аристократите", какви предавания гледате?

Гледат как се сърба попара с щръкнало кутре.

Елена трябва да си гледа здравето. Илияна да съветва така близките си. Тази жена сигурно ги побърква в къщи...А иначе пости са нека да сме добри....

Бозааа, розова дъвка, захарен памук, Лъскаво, празно от съдържание и безсмислено "Ти целия скован от злоба си, о шумен и разблуден град, и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят! ..."

Хора, как може да сте толкова злобни и негативни?! Та това е едно прелестно създание - дал Бог дълги бедра, една височина, да не говорим за липсата на окосмяване! Не е като някоя космата гъркиня например! Илена е еталон за женственост, грациозност и аристократизъм! А за интелект да не говорим!! А вие злобеете по това крехко създание! Една истинска гЪзела е Иленчиту!

Не виждам кой злобее.Като ти се натрапва противна мутра в лицето всеки ден отвсякъде и започва да ти писва, особено като я представят за звезда и мъченица.Не е нито първата нито последната жена която зарязва мъжа си, но можеше да се изправи и да му каже на ревльото че е Пу*ка и че няма как да е тя мъжа в семейството, а тя излезе мъченица. Понесе и всичките негативи от това че един плешив идиот изпадна в главната роля на турски сериал. И от тази цялата драма я короновахме а бг звезда, аре стига глупости. Отностно външния и вид преди имаше красиви черти които с малко корекции можеше да заприлича на мацка, но вместо това татоси и анаболи и заприлича на плашило.

Явно сте опрериран/а от чувство за хумор!

Ех, не му върви на това момиче. Имаше шансове да стигне до финал, защото е упорита и борбена. На неин гръб ревльото Миро си спечели паричките от Брадъра, а тя заради наивността си и младежка глупост спечели омраза. Време е да преосмисли поведението си и да не се втурва слепешката в житейските ситуации, водена от амбициите си "Победа и всичко , със цената на всичко". Време е да се научи да бъде РАЗУМНА и да не наранява себе си и близките си с необмислената си целеустременост. Да спре с реалити участията си, да си уреди личния живот , да се възстанови след травмата и да помисли за едно бебче( време и е).

Леле-е-е-е, дано само да не си изкълчи пичоринката, защото без нея ще умре от глад.

Готин коментар!

Чудя се колко прост и злобен гнусар трябва да си, за да направиш подобен коментар...

Така и не разбрах-тази с кого от двамата юнаци имаше тайна връзка? Неее! Не питам за Мариян или Мирослав. Питам за Никито Николов и за Никито Тупарев. Точно тази тайна я правеше гузна,злобна и объркана. Точно заради тази тайна беше инструктирана постоянно. Точно заради тази тайна не можеше да обоснове поведението си. Но това,което не могат да предвидят и "най-големите продуцентски мозъци" е зрителската реакция. На "доброто Ленче"-честито! Поизпра си имиджа малко. Хайде сега: по живо-по здраво!

Това е пеньо!

За мен е по-интересно, че сравнително млади хора имат толкова здравословни проблеми. Много са кекави.

Моето мнение за Елена гледайки шоуто е, че е красива и интелигентна жена - с доста добър изказ, много чар и доброта! Успех желая на тази жена!

видяхме я въртележката преди години още - същата продажна, лека торба !!!!!!!!!!!1

Само който не е грешил да хвърля камъни!!! Никога ли не си постъпвал в разрез със съвеста, но подведен от и следвайки сърцето? Човек не е машина и понякога върши неща, които изненадват самия него... Понякога действаме импулсивно и наивно, понякога сме твърде сериозни и отговорни, но не е ли това живота?!? Само Господ може да съди и този, който е засегнат. В случая аз и ти сме само наблюдатели....

Не харесвам особено Елена, но не сте прави да злословите относно окосмяването. Елена е поддържана жена и това, че е с по- дебели оформени вежди не я прави космата. Обърнете внимание и каква е тенденцията- вече не са модерни оскубаните почти невидими вежди, а по- плътните, поради което някои девойки прибягват до перманентен грим. Но дайте да злобеем. Тя сигурно и Пенелопе Крус е космата, и Сандра Бълок ... ;))))

Rosemary

Подкрепям. Тя и Мадона е космата и някога публично беше обявила колко и струва обезкосмяването, в ерата преди лазерната епилация. Но Мадона има хъс на победителка и не й пука, а Елена има вид на жертва. Върху това трябва да работи.

И аз те подкрепям ;). Има някаква драма в това момиче- дали заради случката около развода й или нещо от детството, или просто изпитва несигурност- такъв й е характера, НО коментарите тук са основно за външния й вид, което мен ме издразни. Албена и другите участнички да не са перфектни?

Ми кат' не стават за тази работа, к'во се напъват?! Е т'ва са измислените БГ "звезди", изгрели в разни формати в които само се лежи, плюска и клюкари. Тези крехки създания било от мъжки или женски пол им дай само да ходят по светски партита веднъж щом станат известни с "нищоправенето" си и да пълнят "елитни" издания и т.н. с подробности от смисления си живот.

Баси антипатичната жена. Тая не мога да я впиша в тефтерчето. Отврат е. Бррррруууаааауу

Напротив, ако я видиш отблизо ще усетиш, че е голяма сладурана! Много е готина, наистина.

Евала брато, много си прав. Тая е голем омраз. Като чета коментарите си мисля, че авторите им са с увредено зрение. Къде у тоя пумпал видеха дълъг крак? Понеже е и тъпа, не можа и да се запази от контузия. Дебелите се съххраниха, а тая не можа. Или може би е номер, защото не е свикнала на труд и се изниза като мокра връв със симулация. Аман от к..рвори!!

Верно, че тая е добре с краката, пардон между краката, щом отново влезе в обращение. ЗЛАТКА 3. Сега остава да обяви, че се занимава с благотворителност.

За съжаление все повече българи се омешват с ромки и се получава нещо такова. Особено по селата е секс на поразия с тях и разбира се, не създават семейства, а само деца.

Живея до една ромса махала в Сл. Много българи живеят с ромки, а българки с роми все още няма.

Това имам предвид. Напълно съм съгласна, и по селата е точно така. Има много свестни жени ромки, но повечето са неграмотни, вулгарни, цинични, алчни и нахални.

Народа е изперкал. Тази индийка е била красива????? Сигурно само ромите я харесват. Народеее осъзнайсе

Марсиански най-накрая го изгониха! Крайно време беше огромното его на надутия пуяк да се сблъска с реалността!

Красива Елена?!?! Божеееееее,колко са се занижили критериите за красота напоследък..............

Друго си е тунингована хубавица, дето не знаеш преди 10 год. как е изглеждала. Сигурна съм, че ако можехте да сте с Елена..., но гроздето е кисело.

Ако можехме щяхме да си играем на:Селската бръснарница 2"

Да-а вие, български "мъже" не знаете какво е кавалерство. Простаци отвсякъде, пияндета.

Не виждам къф е проблема на бг мъжете, че в 21 век някой се опитва да прилича на Примат,а и колкото да сме пяници тук и алкохола не помага.

Проблемът е, че обиждате една жена, а това някак не е кавалерско.

Хей ръчички, хей ги две те ме скубят най-добре.

:))))))))))

Сигурно се е опитала да мисли и и се е схванал мозъка!

Последно: мис вежда или мис мустак?