Риалити героинята се отказа от участието си в шоуто заради тежка травма. Докторите й забраниха да извършва физически натоварвaния заради опасност от оперативна намеса. Елена е със сериозна фрактура на хрущяла, който свързва ребрата с гръбначния й стълб и предизвиква възпалени нерви.

Болката и опасността от усложнения са причина красивата брюнетка да спре участието си в "Dancing Stars". Предписанието на докторите е покой и спазването на терапевтичен план. Същевременно Илиана Раева я посъветва да си почине и да преосмисли решението си, след като се възстанови.

Вижте снимки на Елена >>

Моделът Мариан Кюрпанов също си тръгна от шоуто. Той не успя да се пребори за достатъчно зрителски гласове след оспорван танцов дуел с Албена Михова.

Топ моделът сподели, че е бил на сцената, макар и с ужасни болки. Мариан е получил дискова херния вследствие на усилените тренировки.

По-рано вечерта R&B валсът на ВенЗи отново разчуства всички зрители и членове на журито. „Аз тебе вижда като мой син” - не сдържа емоциите си Алфредо Торес, докато бащински прегръщаше ВенЗи.