Мариан Вълев: Свършено е с Куката

Мариан Вълев, прочул се като Куката от „Под прикритие”, обяви, че излиза от хитовия сериал. Актьорът съобщи новината в „Предаването” на Мартин Карбовски по TV7.

Обратно в новината

Коментари - Мариан Вълев: Свършено е с Куката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пошло. Много пошло.

Щом съществото Севда Шишманова пое сценария, крахът беше въпрос на време :-(

Епа най ми е хубаво като хора, които не са гледали сериала умно коментират.

Кви са тия куки муки. Гледа ли ги някой тез бози

Гледат ги разни лапета! Сигурно после си играят имитирайки героите от сериала.

Колкото й да си плюете, сценарият на филма е наистина добър и въобще не е "американски", ами си е чисто български. "Нагласен" е този сценарий само за онези, които прекарват времето си изолирани и пред компютър, за тези, които живеем сред случващото се - това е реалност. И правилно беше да се сложи край на Джаро и Куката, както и да се оттегли Попов - всички те вече са тотално изчерпани като образи. Съжалявам само, че не махнахна и Шмекера, че той от самото начало беше слабото звено на филма - много слаб образ. И на всички дето плюят ще кажа, че се надявам да има повече такива български сериали, за сметка на "Стъклен дом" и "Забранена любов".

Под прикритие ако има следващ сезон трябва да се преименува на "Пред закритие". Изключително тъп сценарий. Плоски реплики и диалози, дървени актьори.

Прав си братле! Как не те наеха тебе да им напишеш сценария и да им изиграеш ролите, не знам. Това сигурно щото всички са връзкари и на теб никой не ти дава шанс, нали така?

Да и със сигурност ще е по-интересен, абсолютно си прав братлеее, разбираш ги нещата.

То ако не беше провал сезона, нямаше да махнат Куката и Джаро!

А провалът всъщност стана, защото заляха филма с кървища и псувни. Явно някой болен мозък се е намесил. В момента, в който спряха гадостите, филма отново стана много хубав.

Този сезон не е добре. Убийството на Джаро беше тъпо направено и не му повярвах. Мариан Вълев според мен не беше редно да издава какво ще стане. А и по някакъв начин отрицателните герои станаха много симпатични и това си е лош пример за подрастващите. Вече става смешно с това парадиране на тези измислени герои "очилата и кръста" изкарват дивиденти от простотии.

ще става асистентка на Андонов във Националната Лотария

Не вярвам да падне толкова.

"Под прикритие" беше любимият ми български сериал.....до 4-ти сезон, който се оказа прекалено поамериканчен, с много насилие, цинизми, напъни ала Джери Брукхаймър и Тарантино. Време му е да спре до тук, за да има шанс да запази доброто си име. Снощи особено ме възмути подробната сцена с инструкции как да се надрусаш венозно. Сори, но не. Би трябвало все още да има теми табу, особено при все по-разрастващия се проблем с наркотиците сред младите хора.

Абсолютно подкрепям. Отвсякъде развалиха хубавия сериал. Комерсиализираха го. Да спрат тук! Или пък да вкарат коренно различен актьорски състав в 5-ти сезон и да поосвежат историята. И да намерят красиви жени, че нещо се излагат в тази част.

4 сезона сериал и ти го гледа целия божке

Мариане ти си ЧОВЕК! И то с много по-главни букви написано! Малко останаха с тази сетивност и чувственост за останалите хора около тях.

Учуди ме воят който се надигна срещу цинизмите и наркотиците.Да,против съм,но къде беше това гражданско общество последните 20 години.Нима всеки произволен американски филм,които се излъчват 80% от времето по всички телевизии не съдържат сцени на брутално насилие?Направих си експеримент-за 1 час смених няколко канала все с американски продукции-имаше един разложен труп,една отрязана глава,към 5-6 застреляни...Цели поколения израстнаха облъчени от тази гадост."Под прикритие" просто следва модела ,който е подаден на вече зомбираната публика.А къде бяхте вие,къде беше СЕМ,че допусна телевизията да излъчва касапници по 24 часа на ден.

Това не е вой, а едно мнение! "Къде бяхме вие? Къде бяха те?" са чудесни въпроси. Разбирам сравнението, но това ми звучи по-скоро като оправдание. Реалността я създаваме всички ние... Ако всичко е в рамките на един филм - добре, но да се парадира колко бил добър филмът тъй като описвал българската реалност - съжалявам но е прекалено.

Сериалът е не просто добър - той е МНОГО ДОБЪР, защото не само е с добър сценарийй и отлична актьорска игра, ами е и наистина СМЕЛ НАЧИН ДА СЕ ПОКАЖЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В НАШЕТО ОБЩЕСТВО в регионален и по-глобален план! Наистина американците няма да повярват, че има и такива като комисар Попов - да кажат истината! Но и в България вече не са много такива служители на закона! Що се отнася до моралната и възпитателна страна на поредицата - тя не е WORKSHOP, а сериал отразяващ реалността, която би трябвало да отвращава или впечатлява! Последните въздействия зависят от семейната и житейска среда на индивидите! ИЗВОД: Да се въведе предмет - Ценностна система и как да си я създаваме!

Е ,не точно образа на Куката се изчерпа:)По-скоро г-н Вълев изхаби и опразни от съдържание този образ.

Сезон 1 и 2 бяха уникални.Бяха си направо на ниво Холивудска продукция.Сезон 3 горе-долу.С 4 обаче се изложиха и сериалът вече отива към категория сапунка с елементи на драма.Този сериал беше як заради уникалната игра на близнаците,косъма,куката и разбира се Джаро.Какво "Под прикритие" без тези актьори?С тези педалчета като Бойко Кръстанов и Рафи ли ще правим криминале г-дин Митовски?Вчера умрях от смях като гледах пистолет в женската му трепереща ръчичка.Хубаво поне,че на срещата с Андонов си поръча фрешче,че едва се удържа да не пийне едно Мартини Бианко с 3 черешки.Тези псевдо актьорчета +"мело тв манията" и "цифровизацията" стават само за "Забранена любов" и други нискорейтингови сапунки излъчвани м/у 14-15ч. Преговорите за сделките следващия сезон ще се водят директно от гей парада.

Приказвате си, защото едва ли сте стъпили в театър да гледате тези "актьорчета"! Бойко Кръстанов лично мен ме подведе в Стъклен дом, но в театъра е изключително добър. БГ сериалите са си просто скучни и актьорска игра не би ги направила по-добри. Така че, не плюйте по младите актьори. Цветана Манева като кино-актриса е изключително слаба, но в театъра ... Боже, няма такова изпълнение! Владо Пенев в театъра е Великан, но тук ... и той не блести! Не натрапвам мнение, просто това е моето! Хубав и успешен ден!

Въпроса е,че в киното са слаби актьори!

Много се кефех да гледам диалозите между Марти и Куката. Направо си умирах от смях. То едно преиграване, едни жестове, едни интонации... Наистина, ако бяха просто лоши, актьори щеше да ми е скучно да ги гледам, но те са толкова лоши, че са направо абсурдни и е супер забавно. Ще ми липсваш, Куко! :-)

Тук чета някои казват,че това били жалки опити да се имитира американски филм.Добре,но за всяко нещо трябва няколко опита,за да станеш по-добър.Не важи само за филмите.Китай и те почнаха първо с евтини ментета,а сега са икономика номер 1 и произвеждат от запалки до самолети.Така че нека не оплюваме винги българското.Подкрепяйте българските стоки и купувайте тях приоритетно.

А може ли отвреме навреме да споменаваме и че: - българите сме на 2ро място по интелект в света след евреите - българските жени са най-хубавите - българсака природа е най-красивата - българският стандарт е най-висо... ъъъ, това, последното няма да го казваме...

Въпрос на личен избор.Само че докато казваш,че сме най-простите,че сме най-долните и се кланяш на всеки чужденец,който дойде тук все едно ти е господар и стандарта ти няма да е по-висок.

Българките не знам хубави ли са ама българите??? Що няма хубав българин напоследък поне окото да оплакна????

Куката е страхотен и като актьор и като мъж! Страшно въздействащ,истински пич!! Жалко ,че няма да го има в другия сезон :(

Значи направо съм във възторг от целия сериал и от тази прословута БГ реалност. Това е истината деца! Мисля да участвам в търга и да закупя въпросните лични предмети на Куката и като парите от тях бих дарил за център за интеграция на децата към БГ реалността при която да се изучават: забъркване на синтетична дрога и дегустирането й, използване на уличен жаргон и така необходимите псувни, стрелба с автоматично и полуавтоматично оръжие, изучаване тънкостите на професията дилър, издръжливост на бой и т.н.

Няма да плача! Никога не съм го харесвала Куката. Само го превъзнасяха някои хора и затова взеха, че го "развалиха" като герои като ни го натрапваха половината серии от 4ти сезон. Опротивя, изтърка се. Единствено Джаро ще ми липсва. Ако има 5ти сезон, няма да гледам, ако не сменят половината актьорски състав. Гади ми се вече от Бахаров...а и Пенев омръзна.

Пожелавам ти един такъв да е около тебе...! Да му се радваш и той да ти се израдва...!

Благодаря. Ще приема, че говориш за Мишо Билалов. :P Щото Джаро вече е мъртъв, а втори като него няма.

Скучни са ми ,а и са аматьорски правени българските серияли и не ги гледам.

А Американските и турските не са ли ти аматьорски, татко?

Кукич, направи си серия,където ги трепеш всичките от сериала,защото иначе няма да свърши.

Страхотен български сериал, със страхотни герои, и прекрасен сценарийй, показващ реалността в България. Защото само в България за съжаление може човек да убива безнаказано, а когато доказалото се ченге убие престъпника да бъде осъден на момента! Сериала е супер и невиждам защо трябва да прилича на някой американски екшън, за да взема приза за добър филм! Но типично за нас българите, ако този филм беше чужда продукция, със сигурност щеше да има мн повече фенове.

Реалността не е такава, през всичките тези години зад мутрите стоеше държавата, самите вътрешни министри бяха мутри, а в сериала нещата са идеализирани за да направят ПР на полицията! Къде е реалността тогава? Това с нецензурните реплики е много повърхностно и несъществено за да се сочи като представяне на реалността!

Не съм гледала нито един филм от сериала, дори и една сцена. както разбирам, било е голяма глупост.

Такава е, не си губи времето. Опити за имитиране на качествени американски продукции.

Аз съм го гледал съвсем малко, но този Куката беше мноого зле! Този сезон наистина е провал. В сериала имаше типичните нашенски слабости в киното - гледаш 5 минути и нищо не се случва през тях. Гледаш още 5, и пак не се случва нищо, и накрая ти писва и превключваш канала! PS: Без да искам ди дадох минус на мнението, сори!

Определо в този сериал се случва много повече за 5 минути, отколкото в сапунените турски сериали, на които предполагам ти ЧЕНГЕЛ си запалянко!

Прекрасен сериал! И е наш, български! Поклон на целия екип! Актьорите са прекрасни не само като професионалисти, а и като ЛИЧНОСТИ и затова са толкова въздействащи! Дерзайте млади /и всички останали/ хора, подкрепяме ви, обичаме ви!

Мариан достойно се оттегли, а вие почнахте да риткате и отваряте устички. Срама няма, тъпотия е голяма

Зарадва ме като каза на крупието "кво гледаш бе, пингвин" ... сто процента импровизация ;)

Гледа страшно, все едно му е паднал сопола в пазвата. Смешен е.

Много се нашарил с тези татуси. Не ги разбирам тези работи, какво толкова атрактивно намират, пълна глупост. Интелигентен, възпитан човек не вярвам да се "нацапоти" така.

Дилетантска работа. Иска да е мафиоз като Де Ниро ама не може.

ей,тъп край.нищо не се изясни,направо постна работа и срамота за такива хубави сезони до третия...да не продължава повече,защото май няма да остане и най-верния привърженик да го гледа!

е как да не разбра..... сюжетната линия остава същата, само разместват местата на персонажите: Попов влиза в затвора-Мартин на неговото място, убиха Джаро-Иво на неговото място, Ерол ли къв беше турчето на мястото на Мартин... филма се повтаря от начало... )

Куката беше един от провалите на сезона. Фалшив,изтъркан,а и по причина на сценарните импулси на актьора,нещо като главен персонаж.Аз лично се радвам,че няма да го има.

е нали казаха, че ще прави собствен сериал с главен герой Куката... това е нещо като Джоуи след сериала Приятели.. )

Във вестника писаха....