Обичам всичко, което направих при работата си в този прекрасен сериал, който отразява наистина случващото се в съвременна България. Но не искам да бъда свързван само с образа на Куката, той за мен се изчерпа и няма какво повече да правя в сериала”, обяви Мариан Вълев, чийто герой Куката придоби култов статут сред феновете на „Под прикритие”.

Вижте снимки на Мариан Вълев >>


Вчера бе последният епизод на сериала, който "си остави вратички" за пети сезон. Във финалните минути стана ясно, че полицай е внедрен от комисар Емил Попов в редиците на мафията. Обвиненият в убийството на Петър Туджаров-Джаро комисар Попов призна пред съда, че е стрелял по гангстера, без животът му да е бил застрашен.

Съвсем скоро феновете на сериала бяха разтърсени от убийството на героя на Михаил Билалов. "Надали ще има следващ сезон без най-силния герой в сериала”, бяха част от коментарите в социалната мрежа.

Последният сезон на „Под прикритие” не е провал, вижте рейтинга на епизодите”, каза Мариан Вълев. Той посочи, че обвиненията срещу крими поредицата, свързани с насилието и грубия език, не са справедливи, защото това е реалността и тя трябва да се показва такава, каквато е.

Той остави в студиото на TV7 очилата и кръста на своя герой и ги предостави за търг, за да подкрепи която и да е благотворителна кауза. „Така ще разберем за какво милеят хората. Който купи тези предмети, ще посочи и каузата, за която да отидат парите”, обясни Вълев.