Роуън Аткинсън се развежда след 23 години брак

Британският актьор Роуън Аткинсън се раздели със съпругата си след 23-годишен брак, съобщиха британските медии.

Обратно в новината

Коментари - Роуън Аткинсън се развежда след 23 години брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена е много красива и прилича малко на Сандра Бълок :) Точно са си един за друг. Как му хрумна на Роанчо да се отчужди, умът ми не го побира!

Цитирам Аксиома: "Всеки мъж с пари като стане на 50-60 години ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си сменя старата кранта с младо агне ". Само че това няма връзка нито с естетиката, нито със сексуалността. Само страх от смъртта и опит да отдалечат мисълта за нея.

абе хора цовека поцина преди нжколко месеца,проверяваите си инфото как може такова нещо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Lalina

Жив си е човекът. Това беше лъжа със смъртта.

Гледал съм доста интервюта с него и ми прави впечатление изключителния му изказ, аристократичния му начин на изразяване, богатата обща култура.....въобще ерудит.....контрастира много с образа на гороя си от Мистър Бийн, точно това го прави велик актйор( извинявам се за правописа, но не мога да намеря ер малък)...трябва доста талант да изиграеш коренно портивоположен образ в сравнение с това, което си в реалния живот...

Може пък жена му да не иска да живеят повече заедно...

Най-вероятно или е обърнал някой супник със съдържанието му върху главата на жената, или е заложил някоя пиратка под юргана, докато спи, или кой знае колко такива изцепки е направил, докато на жената и писне от "майтапите" му... Шегувам се естествено и имам в предвид филмите му! Не е приятно, че се развеждат, но те си знаят...

ocmpuemo@

Готин е Роуън, но явно не е от най-схватливите, щом му е отнело цели 23г да проумее истината.

Ти да не би като се запознаеш с някоя и веднага да разбираш, че си пасвате? Или по-скоро ги "тестваш" за по една вечер и тогава преценяваш?

А може жена му да е най-щастлива от този факт?Прието е да се счита ,че изоставеният е нещастен ,но не винаги е така.

Тя жена му по-яка от новата мацка, нищо, че последната е по-млада. Ама писнало му е на човека и така :)

На тоя грозничкия жена му много хубава, бе.

Последните години кариерата му запада, няма кинти и жена му бяга. Типично.

Абе, ти четеш ли изобщо или само ей така да си чешеш езика. Не тя него, а той е изоставя

Глупости ! Г-н Аткинсън има поне 3 пъти повече натрупани хонорари от Джим Кери примерно, сериалчетата, филмите и безбройните реклами и пиеси са гледани около 2 десетилетия от цяла европа и зад океана. Проблема не е в парите - такъв не съществува за него, според мен основното е , че има папараци, готови да се наврат в гащите на всеки, от когото ще извлекат дивиденти за собствена полза, без значение дали ''донора'' умира от мъка или е на върха на щастието си !

нормално е да смени жената с по-млада и хубава при толкова обожателки; няма как да отречем, че е един от най-секапилните атьори, излъчващ едновременно сласт и похот

Това е майтап, нали? Защото на мен този ми е ужасно гнусен и противен!

На мене дори не ми е смешен. Какво нмират в него - не ми е ясно.

Тоя е ГОЛЯМ !! И жена му е готина , ама явно си е намерил по-млада ...

Аз не мога да разбера под такива новини защо се изсипват всички жени да плюят - ами като станете и вие на 59 си хванете някой 31 годишен - отделно тия по-младите са все от вашия пол, рядко ще видите обратното явление - жена с мъж на половината на годините и - има си причина за това нали?

Обожавам го, и него и физиономията му. Много е готин и истински ме разсмива. Който не го харесва да не го гледа, да си гледа бездарната Саня Борисова!

Много тъп коментар. Едното няма нищо общо с другото.

Има има и двамата са актьори.

хахахаха - по-надолу в коментарите прочетох "Английския Калки" - ето това е определението за пододбни изпълнения :))

Ако човек е идиот, това е доживотно!!!

Никакъв хумор няма в това да си криви физиомутрата. Но е пълно с идиоти, които се чустват малко по-умни като се смеят на друг идиот.

Ако това е твоят мотив за смях, моят е друг. Откривам себе си и тогава се смея. На други не се присмивам. Нито на героите, които ми навяват на недостатъчите на другите. Смехът ми е само на интерпретациите на моите недостатъци. Всъщност при всички хора е така, но някои не се усещат ;-)

Това е първият коментар от месец, който да ме жегне. Мойте адмираций за това, което казахте.

Очевидно човекът е кретен не само в професията си, но и в живота. Жалко за жена му.

Защо да е кретен? Защо трябва да се тормозят и измъчват и двамата, когато не върви между тях?

Ах, този палавник :)

Всеки мъж с пари като стане на 50-60 години ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си сменя старата кранта с младо агне

доста добре изглежда

Като има продажни жени - нормално. Аз като стана на 50 би ме било срам да се съблека пред 20 годишен, дори да изглеждам добре. Все пак старото тяло си е старо, няма тази свежест и красота. А мъжете са още по-смешни с вече меките си п---ки да се излагат пред млади жени. Като си мислят, че по този начин се подмладяват. Кризата на остаряването, човек трябва да старее с достойнство, а не да се излага. Младостта е кратка и отлита бързо. Връщане назад няма.

Мдаааа, всички над 50 да се избият, щ`ото не стават за нищооооо....

Да младостта е кратка за тези, които не са си я изживяли навреме. Така е защото жените когато са млади почват с едно зверско учене и зубрене, после работата, кариерата и ахххх че тя станала на 30 и....Има и друг вариант - надуват се, правят се на недостъпни и чакат принца на белия кон и накрая ако изобщо могат си взимат първият малоумник да им прави деца, защото НЯМА ВРЕМЕ. Тъжно и жалко но е истината!

бай ганьо си е бай ганьо

и тоя изперка , явно андропаузата му е дошла..

А бе ... Не знам за паузата, ама друго си е 31-годишна ...

Оооф, и той не устиска!!!

Ето този Роуън е завършен олигофрен.Истински кретен !Значи само като го видя и ми става лошо!Това е абсолютното бездарие,празно множество .

Да. Щом казваш...

Доста добре се справил за бездарник... особено като му погледнеш банковата сметка.... е не е талант като теб.

Фантастично признание за актьорски качества. Напиши го и на английски и му го прати.

Защо не забелязвам този филм в IMDB?

Явно защото не можеш да четеш

Уникален, а? Английския Калки. Никога не са ми харесвали маймунджелъците му. Отличен пример как жена би се навила да излиза и с идиот само да има пари.

Английският Калки...:))))

И аз не го харесвам, но това не значи , че не е добър. Ние сме потвърждението, че английският хумор не е за всеки.

То и английския секс не е за всеки, ако имаш понятие.

много английския хумор, но неговото гримасничене е неприятно и то точно защото се опитва да прикрие липсата на интелектуален хумор, какъвто сценаристите трябва да осигурят, а не актьорите

Ти си глупак завистлив,аз съм го виждал на живо и ти казвам че е голям пич - нищо общо с екранния си образ - фен е на бързите коли,има Макларен Ф1 и т.н. естествено че е фен и на млади жени !!!

уникален