И рядкото пушене на марихуана уврежда мозъка на младите

Изследването е на учени от Югозападния университет в щата Илинойс в сътрудничество с колеги от Харвардския медицински институт

Обратно в новината

Коментари - И рядкото пушене на марихуана уврежда мозъка на младите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуша марихуана от години, всеки ден - което се равнява на половин до четвърт грам може би, за пръв път дръпнах на 20 години, не съм наблюдавала посочените негативни ефекти - имам две дипломи за висше образование- едната от Философски факултет на СУ, а другата от Юридическия на СУ.Марихуаната трябва да се легализира- но наистина за лица над 18 години, както алкохола и тютюна и за тях има най- различни изследвания - но се продават свободно , нали ?

AAAAXAXAAXXAAXAXAXXAAXAXAX

Когато се пишат статии, представящи научна информация, се посочва кой е научният журнал, където е публикуван даден научен доклад, в брой от кой месец, и автор. Само автор не е достатъчен, в случай на превод, защото често пъти имената се транслитерират по странен начин. Аз не открих оригинала на тази статия.

link ето я статията :)

Neurobiology of Disease Cannabis Use is Quantitatively Associated with Nucleus Accumbens and Amygdala Abnormalities in Young Adult Recreational Users

у бгту и без трева мотивацията е под нулата, то за 2 леа на час балъците се свършиха вече, пропушиха трева и са 100 пъти по- добре!

мъжете които пушат марихуана са зле в леглото, ниско им е либидото... аз ги отбягвам

ми ела да те пробвам, та да видим дали... по- скоро ше виеш като вълк

Не съм съгласна ;) сигурно от опит го казваш, но явно на такъв/такива си попаднала само.

Няма нищо лошо в пушенето на марихуана ;)

Като си пишеш Пенке ле кой ли ми ти верва. Тъпа пропаганда. Марихуаната е доказано лековита на доста болести включително и полезна за оросяването на мозъка.

мми действай, дано ти се уроси !!!

Вярно е! Редовната употреба те превръща в пълен немотивиран, мързелив и отнесен идиот!

Вярно е, и да гласуваш за БКП.ДПС>АТАКА те прави идиот, нещастник, крадец, тъпанар и бедняк

В щата Илиноис има университет, който се казва Северозападен (Northwestern). Няма как да има и югозападен, защото Илиноис се намира в северната част на Средния Запад на САЩ.

Права си, имат един Южен (разделен на две ми се струва), но Югозападен нямат. п.п. Дори имат Източно-Западен университет (който всъщност е колеж) :)

То май и от 1 до 7 чашки ракия на седмица са вредни за подрастващите, или? :)) А и 7 на седмица съвсем не ми звучи малко...

Студентите от благоевградския Югозападен университет, установиха чрез многобройни емпирични изследвания точно обратното.

Като не съм пушила марихуана,защо започнах да забравям?! А съм само на 60 и няколко годинки отгоре?!