”Арена Армеец” се оказа тясна за Бочели - мести концерта

Концертът на Андреа Бочели в София ще бъде на ново място и с нова дата.

Обратно в новината

Коментари - ”Арена Армеец” се оказа тясна за Бочели - мести концерта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На сайта на Ивентим няма съобщение за местене на концерта. На сайта на Бочели също няма съобщение. кой измисли това?

Поправете си ако обичате заглавието. Не Бочели мести концерта си, а Бай Ганьовците организатори. Всякакви опити да се представя алчността на организаторите като добра новина обижда интелекта на хората, които са си купили билети.

Е как за концерта на Жан Мишел Жар звукът беше перфектен!!!

Здравейте, вече няколко подобни случая имам и никога организатора или билетния посредник не носят отговорност. За мен това ще продължи докато не заведем един колективен иск и не осъдим някой от безотговорните организатори. Слагам и Жокер Медия в това число. Лек ден на всички.

Залата да им пасва да си свикват сборища и да пълнят паркинга с по над 1000 селски автобуси, в които да раздават хонорарите и храната на "горещите" си привърженици от цялата страна, пристигащи в знак на "любов и преданост" към ГЕРБ...

от кретени

intelpet

Аман от претенции ! Като не ви харесва датата или акустиката отидете на друг някой негов концерт в Италия или другаде по света. Там условията ще са със сигурност по-добри. Ама нещо не ви стиска.

Ако не ни харесваше нямаше да си купим билети. Щом сме си купили - значи ни харесва. Това, което сме си купили, при тези условия при които сме го купили.

Ами те нещо много рано се сетиха, тези "организатори"...

za bo4eli e tqsna za bareka-prazna

Вече не съм му фен! Какво сега - почивката с фамилията ли да прекъсна и да се върнем да го слушаме?!... Не ми ли отърва датата - вместо да продам билетите - ще ги скъсам!

Тая Андрея кво пее брях. Фолкаджийка ли е. Няква нова ще е.

Tолкова ли не можaха да организират 2 концерта?!

Някакъв малоумник се дере, грачи и провиква 2 часа, а други изперкали снобари му се кефят и шарят няляво-надясно кой с каква кола е дошъл, какви дрехи е облякъл, какъв му е телефонът, дърти омъжени парапандели търсят нещо младо за жулене...Всичко е изкукуригало тотално.

Оле че си прост....

Ти май си най-изкукуригал

Пак си се объркала. Това е от наркотиците. Време ти е да ги спреш.

Ще ги съдя до дупка, имам купени самолетни билети и хотел за концерта в софия, това може да се случи само в България защото само ние ги търпим, ама този път няма да мине

А, верно ли Арена Армеец има отвратително озвучаване и никаква акустика? Сега ли се сетихте, когато Андреа Бочели ще идва? Ами освен да набутате всички 20 и кусур хиляди в операта, ЩОТО АЗ ЗА ДРУГА ЗАЛА С ДОБРА АКУСТИКА НЕ СЕ СЕЩАМ, УМНИЦИ!

Зала 1 също не е по-голяма от Арена Армеец. Колкото до акустиката, някои стадиони са по-добре отколкото Армеец - стига оборудването да е разчетено за стадион. Липсата на 'акустика' може да развърже ръцете на озвучителите.

Зала 1 на НДК е само за 4х. хайде с правостоящите до 5х. да станат, Операта е за още по-малко, не става! Освен на стадионите, няма къде да съберат за един концерт толкова много хора. Но това се мисли предварително, а не след разпродажба на залата на "Армеец".

Типична българска работа, дело на алчни български организатори. Ами ако новата дата не устройва тези, които са си купили билети? Ако са планирали да ходят с децата си и не ги урежда да ги изтапанят на стадиона? Манафи... Съжалявам, че купих билети и жалко за останалите, които са направили същото.

Не съжалявай, няма нищо хубаво на концерт на манафи

СТРАШНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН...ОБЯВЯВАМ ТЪРГ ЗА 3 БИЛЕТА,АКО НАИСТИНА ТОВА СЕ СЛУЧИ.КУПИЛ СЪМ ГИ ОЩЕ МИНАЛАТА 2013г.за 85лв.на БИЛЕТ.ТОВА Е и д и о т и з ъ м...

Че аз ще си върна билета, те са длъжни да го платят

Много се извинявам ако продавате билетите бих желал да ги купя за мен и семеиството ми . 0879377724 link Предварително благодаря !

Ако новата "локация" е ст. "В.Левски" пак добре, да не е само оная железничарска клоака на Илиенци..... И как така ще променят датата както им е угодно?!?? Аз съм си купил билетите един от първите - къде бляха многобройните уважаеми почитатели над 15К? Обявяват втора дата както за Лара Фабиан и готово. Ако не ме устройва новообявената дата, ще ги съдя за пропуснати ползи.

Много американски филми гледате..."Ще ги съдя за пропуснати ползи" не работи, да знаете

Хаха, Андреа Бочели събира повече фенове от вездесъщия Боко :))

абе вие от Посрано само дибили ли сте

Айде да видим сега коя е тази зала в София дето ще събере повече от 14х. и ще има перфектна акустика. Аз нещо не се сещам за такава, освен да ни пратят на стадион "В.Левски", ама пък там за каква акустика ще говорим. Не, че Андреа Бочели не е пял и насред полето в Тоскана с публика, насядала на пейки, ще пее и на стадион, ама не за това дадохме толкова пари.

ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е ВЯРНА! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ! ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ АНДРЕА БОЧЕЛИ НА 30 МАЙ В ЗАЛА АРМЕЕЦ!!!!!!!!!!!!

Типично по български! А тези, които сме си купили вече билети/ щом е пълна залата, значи сме 15 хиляди души/, какво ще правим, ако в "края на лятото" не можем??? Вие луди ли сте, или сте си само тъпи и нагли???

ПИПО

И коя е тая "нова локация", че нещо не мога да се сетя?

Сигурно паркинга пред залата...той е достатъчно голям.

Тая зала е проектирана от вездесъщия Жеко Тилеф, автор на чаршафа пред Централна гара. Явно за нищо не го бива тоя самозван "архитект".

Почти точно...Залата е дипломна работа на студент от преди няколко години, пипната в последствие от Жеко и сие. Ако не знаете - със ВИАС губите правата в/у дипломните си работи. ПОловината черноморие е застроено с такива :). Интересното е че за архитекти се мъдрят и роднини на Жеко, а истинският създател бачка като чертожник за смешни пари. Мафията в тези среди е наследственна "аристокрация" и няма измъкване :)

Отделно от акустиката, пешеходният достъп е много осакатен. След концерт тълпи от хора едва се движат по тесните тротоари към центъра и кръговото. Минават и през булеварда, добре, че късно след концерт няма много коли. Умряла работа, ама толкова си могат архитектите и инженерите.

Най-после разбраха, че тази зала няма акустика.

И как точно го разбраха баш когато си разпродадоха билетчетата? Преди това глухи ли бяха? Дреме им на организаторите чува ли се изобщо, важното е да вземат парата и да се спасят. И без това догодина няма да ги има... Иначе за акустиката сигурно си прав.

Пък за Лили Иванова каква ли е била акустиката? Тя нали гледа всичко да и е перфектно?