Повече подробности ще бъдат съобщени утре, информират организаторите от от "European Event Service" и "Symphonics".

Гостуването на италианския оперен певец беше обявено за 30 май в зала "Арена Армеец". Билетите за концерта обаче са изчерпани от месец и половина насам, като вече не могат да се намерят и от допълнителните пропуски, осигурени по желание на изпълнителя, който настоява възможно най-много от неговите почитатели в България да се докоснат до творчеството му.

Именно заради огромния наплив от запитвания за билети и желанието на още хиляди почитатели да чуят на живо великия тенор, Андреа Бочели и организаторите пожелаха да преместят концерта от зала "Арена Армеец". Вече е ясно, че и датата ще бъде в края на лятото.

Андреа Бочели се ожени >>

Това решение е провокирано от факта, че не само капацитетът на залата, но и високите изисквания за звук и продукция на Бочели, не могат да бъдат покрити изцяло там, посочват организаторите.

В това, че новата локация отговаря на всички стандарти, се е уверил лично изпратеният от маестро Бочели негов представител - Бела Примо от "European Event Service". Докато е в София, Примо ще даде пресконференция за българските медии, за да отговори на всички въпроси, свързани с преместването на концерта. Тя ще се състои от 13.00 ч. утре.