Бочели премести концерта си на “Българска армия”

Известният тенор ще пее на стадион „Българска армия” на 31 август.

Обратно в новината

Коментари - Бочели премести концерта си на “Българска армия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата тази работа със смяната на датата ми се вижда безкрайно съмнителна. Разглеждах сайта на Бочели. Човекът има 7 - 10 дни между концертите си, явно има нужда от време за възстановяване. На 30 август има концерт в Краков, Полша, а на 31 уж ще пее в София. Той дали знае?

Най-вероятно още не знае. Не е прецедент за него да пее на открито, но начина, по който се постъпва едва ли е негова идея. По скоро организаторите са решили да спечелят повечко пари за негова и наша сметка.

Какво са тези глупости сега? Как може такова нещо..Купила съм си билет още през октомври 2013,избрала съм си места които ме устройват, датата най- вече ме устройва. Не е ли подигравка с хората това преместване? На Пласидо Доминго му беше добре акустиката,а не Бочели не? По- малко нужда от акустика ли има Доминго? На този никакъв стадион никога не са се провеждали концерти! Каква акустика какви 5 лева? Ми като има повече желаещи да планират от сега следващ концерт..5 години не са чак толкова много време. Защо трябва да се разочароват и ядосват закупилите билети 2 седмици преди концерта? Това са 12000 човека.Колко повече ще се продадат ? Българска ни работа ...

Имам право да съм възмутена, ДА!!! Когато съм дала 720лв за да слушам Бочели ( 4 билета по 180лв ) и ме препращат към мръсния стадион със счупени седалки, където да слушам колите от булеварда вместо представлението съм ВЪЗМУТЕНА! Не е въпроса в промяната, а в това, че е мизерна !! Българска Армия да не е Арена ди Верона според Вас??! Организаторите са измамници, повече никога няма да купя от тях...

Не се косете, ако това ще ви успокои акустиката на АА наистина не става за такъв концерт.

Абе всичко е пари. Ако искат акустика да ходят в операта, но там парите ще са по-малко. Арена Армеец е спортна зала, каква анустика търсите там?!

Това е поредната българска цигания, за да изкарат някой лев отгоре организаторите. Предлагам да си върнем всички билетите и да заведем колективен иск, за спрат да се отнасят така с нас! Аз ще го направя, който иска да ме подкрепи. А Бочели няма нищо общо, други печелят от него и от нас!

аз сащо ще си варна билетите ,които са къпени преди 3 месеца не ме ъстроива датата з1 08 не се прави бизнес така ! особенно с класическа мъзика ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако това излезе истина аз съм ЗА връщане на билетите и искане за неустойка!

Аз ще си върна билета. А ако някой заведе колективен иск ще се включа. Призовавам всички да си върнат билетите, та тези печалбари да загубят пари. Друго не може да им развали рахата.

Каква е тази простотия?!!!! От половин година имам билети, как така ще се разпореждат с вече обявено събитие?!! Гадове!! И ако не го прочета тук кой щеше да ме уведоми за този фарс????

За половин година сети ли се прочетеш условията на гърба на билета? Там трябва да си пише, че организатора си запазва правота за промяна на датата и място на събитието!

Пич, преди години имах билет за концерт на Maroon 5 във Виена. Концертът не се състоя не заради акустика или малка зала, а защото солистът се разболя. Средствата за билета ми вяха възстановени от Eventim (ама в Австрия) без да правя каквото и да било. За този концерт билети могат да се връщат от 1 до 10 юни, процедурата е неясна. Не че е много пари билета, ама 65 лв. ако искам да дам за благотворителност, ще ги дам на благотворителна организация, не на някакъв измислен организатор на концерти който и 1 концерт не може да организира както трябва (т.е. предварително да съобрази, да речем, че акустиката в някоя "по-евтина" зала е по-лоша). Добре, че не си купих билет, но мои приятели имат и сега се чудят какво да ги правят, защото в края на август няма да са в страната. А ако някога искат да слушат Бочели, ще отидат на негов концерт в цивилизована държава. Хем и екскурзия ще си направят.

На въпросната нова дата съм на много специална за мен сватба!!! Освен това как ще забият Бочели на тоя мизерен стадион???? Наистина нямам думи..........за пореден път България ще се прочуе не с добро и с право! Искам си парите!!!!

Натали, не се коси - не си струва. Но я си помисли, ами ако сватбата беше твоята? Щеше да е комично отвсякъде!

По моему е някаква журналистическа сензация и недомислица. Наистина в сайта на Бочели не пише нищо подобно, а Arena Armeets, 31 май. И наистина цените в Локарно през юни са в диапазона 99 - 499 шв. франка за концерт на мегдана. Нямам билет и не мисля да ходя, но явно е свестен мъж-тосканец, с наистина жест към България! Малцина го правят (включително рок звезди). А неколцина по-долу са му отвърнали с гнусната поговорка, да печели пари, но да не може да им се порадва. :( По изконен нашенски обичай...

Съмнявам се, че прави чак такива жестове. За да разсместват по 150 тона техника и 200 човека екип, всичко трябва да е оправдано финансово, определено не са на загуба. Те ходят където изкарват повече, а тук просто изкарват малко по-малко.

Не се печели от билетите, а от спонсорите!

а приемат ли билети обратно? и какво ще стане ако стадиона е полупразен?

Обиждате човек със неуместното споменаване и паралел с Metallica. Що за група е това?

Влезте в сайта на Андреа Бочели. Ще видите, че има обявен концерт в Креаков на 30. 08. Няма как техниката от 2 0 тона да се пренесе и монтира в София на следващия ден. А концертът жв София не е отменен на сайта. Къде е истината? А освен това стадионът е с изпочупени седалки и много мръсен. За рок фестивала имаше 2-3 места за бира. Сега къде ще е шампанското?

То пък в зала Армеец една акустика...... Концерта на Пласидо Доминго предполагам , би ми донесъл повече емоции ако го бях слушал по радиото. Поне да бяха сложили 1-2 екрана, за да се вижда какво става на сцената.... Мястото на оперните изпълнители е в операта а не по спортни зали и стадиони. Ама пуста далавера- колко пари ще лапнат от операта, щом 11000билета им се видяха малко. Не ми е до тези 135 лв. , друг случай да видя Доминго или друг от неговата класа се случва един път в живота, но да си само слушател мъчещ се да елиминираш страничните шумове от постоянно движещи се хора и тропота от дамски токчета и да гадаеш какво става на сцената ми дойде в повече.

Това може да се случи само в нашата нещастна държавица. Ще ни върнат парите!

Горкия Андрея, прави толкова много пари, а няма как да се порадва на лукса и удобствата изцяло, да харчи с кеф.

Арена "Армеец" - зала-слънце, а някакъв си Бочели да си позволи да пренебрегне една от гордостите на бившия премиер. Срам, българи, да не го допускаме!

Новия направи басеин в Стърчипатка,Пернишко.Там ли да го поканят?Трябваше ли да плюеш под такава новина?Ако си платен е простено......

Наистина, много си п.ост.

Някой си Бочели местил концерта си някъде си...Дреме ми на Калашника, аз пък си го преместих в другия крачол...Аман от снобари и изгъзени извратеняци ! Бочели....Пуста тояга, ще видите Бочели....Дяволи и сатанисти.

бай Простасо, тебе па кой те пита

В типичен стил, но има много верно в това , което споделя. Много снобизъм, много парвенющина лъха от подобни "събития". Някой прави пари, а друг запълва кухо вътрешно пространство...

Колко прости и ограничени хора има в България........

Ако не са и повече де?

И пишман интелектуалците не им отстъпват по брой.

Можете да им кажете какво мислите на този мейл: PRsymphonics.co Аз вече го направих.

Хаха акустиката им била лоша, а истината е, че искаха да продадат колкото се може повече билети, затова го преместиха на стадиона. Интересно каква е акустиката на стадион хаха! Мръсници!

Не съм ходила на "армията" на концерт и нямам представа каква е акустиката, но си мисля, че едва ли е подходящо място за оперен концерт, на няколко метра от него Бон Джоуви се задави от мръсния въздух в центъра ни, дано не се случи същото с Бочели. Датата явно няма да е подходяща за много от купилите билети, които по това време може да са някъде другаде на почивка и не на последно място, ако има дъжд ще се състои ли концерта или тогава ще го отменят в самия ден?

Лора скъпа, каква акустика на спортен стадион. За спортно съоръжение като стадион акустика не се изисква. (освен ако трябва по-добре да се чуват ругатните на публиката). Това не е "Епидавароса" който е строен за театрални постановки.

Бони Джоуви не се задави от въздуха ... други дертове го мъчат него.

Това е една от причините да не си купувам билети и да не ходя на звездите, които идват.

Мръсни, алчни печалбари. Нямам думи да изразя колко съм възмутен. Някой знае ли на кой мейл мога да ги напсувам? Как така се разпореждат с мен - аз имам билет от преди 5 месеца и изведнъ ми сменят и датата (ми аз не съм свободен на 31 август) и мястото - да ходя на стадион. Мръсници такива.

Горкия Андреа, толкова пари изкарва, а няма как да им се порадва.

Както заявих в предишната тема - няма да върна билетите и няма да ги продам. Ще ги скъсам. Не съм му вече фен.

По-добре ги върни и дай парите на организация която ще осигури топъл обяд на деца, пенсионери или ветерани от войните, или на някакъв вид животни. Така единствените животни на които пълниш гушата са алчните и некадърни организатори в България. Лара Фабиан като разбра, че залата за концерта й е пълна, просто обяви втора дата! А Бочели едва ли има информация какво правят на негов гръб и защо точно.

Идиоти

Не съм сигурна, че на стадион има нужната акустика за този вид изкуство?! Надявам се, че организаторите няма да подведат изпълнителя! Ще върна билета! Искам да слушам Бочели, а не да се опитвам да уловя нещо от изпълнението му между всички звукове на стадиона!:(

Има една много тревожна тенденция в България от 2004 година досега Авторитета на баба Ванга се използва за легализация на далавери,мръсни пари,лесно натрупано богатство. Даже някои бивши наркомани се легализираха по този начин. Тази тенденция набира скорост. И хич ,ама хич не ми харесва. Аз отдавна ги наблюдавам. Като видя и чуя да се рекламира нещо с Ванга съм с особено внимание

Къде в статията или в коментарите видя някой да споменава баба Ванга?!

ТОВА Е ПОРЕДНАТА АЛЧНОСТ С ГОЛЯМА БОЛКА ЩЕ ВЪРНА БИЛЕТА.НАДЯВАМ СЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ДА ПРЕТЪРПЯТ СЕРИОЗНИ ЗАГУБИ ЗА ДА ПОЧУСТВАТ ПОНЕ МАЛКО ОТ ТАЗИ БОЛКА КОЯТО ЧУСТВАМ АЗ.ДАНО СТАДИОНА ОСТАНЕ ПРАЗЕН.

И какво? Трябва да сме щастливи от този прецедент?? Нали търсихте акустика? Еврика, бе! Как не се сетихте по-рано да я намерите в Борисовата градина?! Я по-добре на поляните до летище София! Че инак току-виж нещо му се бъгне гласът на Андреа както на Бон Джоуви от прекрасния въздух на "Цариградско".... М*а ви меркантилна, къде точно са форсмажорните обстоятелства, налагащи промяната на датата 20 дни преди събитието? Правите втори концерт на 31.08. и толкоз - толкова е елементарно!!!

То АРЕНА АРМЕЕЦ една акустика има-цялата дрънка на ламарина.От като гледах Хулио Иглесиас на концерт в тази зала няма да отида.

+1, след концерта на Том Джоунс.