Коментари - Най-подходящите храни за първа среща | Лайф.dir.bg
назад

Най-подходящите храни за първа среща

Изборът на храна се оказва важна част от впечатлението, което правим на първа среща.

Обратно в новината

Коментари - Най-подходящите храни за първа среща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше зелен чай, сега е зелено кафе, задава се зеленоустна риба. Напред към зеления хайвер! Фирмите поне да сменят боята, ама не!

Аз на първа среща винаги ям шкембе чорба с много чесън. Ако мъжа издържи изпитанието значи наистина ме харесва

Съвет към дамите- Поръчайте си ориз, вземете с вилицата едно зърно, разрежете го с ножа на две, изяжте половинката, след това грациозно бутнете чинията и прошепнете; "Благодаря, нахраних се вече...". Сещате се обаче, че преди това у дома трябва здраво да сте се натъпкали:)...Успех!

така и не се научиха как се консумира съвсем леко и спокойно това ястие БЕЗ да има цапане и плюскане - позва се вилица и лъжица. А относно малкото ядене - дами, научете се, пристискването и чопленето 'само' на някаква салата е също толкова грозно, колкото и плюскането! Всеки мъж харесва балансирана дама с вкус и премереност и по отношение на храната.

Barselona миличка, мивка се пише с В. И аз не живея в България от няколко петилетки но все пак малко грамотност е в плюс на претенциите!

И кои са най-подходящите храни на първа среща?

Бели бъбреци от коч на скара с чесън, радомирски самагон и гарнитура от търлян боб с люти чушки.

:D :D Не на скара, брат, просто леко овъргаляни на тиган!.. :D

Ти на първа среща ли си или на селски събор...

Прави сте, че нямам право да обобщавам ВСИЧКИ мъже. Само че аз от 5 год. съм по сайтове - елмаз, амур, романс, гепиме .... изпила съм над 50 кафета и за съжаление попадам все на такива, които след кафето искат секс. Гледат на жената като на вагина, а не като на човек, приятел. Някаква първичност ги гони и така само отблъскват. Дори да го харесаш - прави нещо с което те отблъсква. Малко търпение проявявайте, драги мъже, поне една седмица. Що се отнася до ресторанта - не ме разбирайте грешно - не става въпрос за вечеря, а за разговори, компания, емоции .... неща, които 30-год. семеен живот няма как да даде. А за менюто на ресторанта, може и бистро - салатка, питие и мезе - напълно е достатъчно.

Гостенке,явно копнееш за нежност и внимание от страна на мъжете. Има ги такива./вЕрвай ми/. Нали те поканих по рано на ресторант. Ако си толкова приятна,колкото нормално разсъждаваш и 2 седмици мога да почакам./това беше шега,разбира се/

След толкова години по тези сайтове - елмаз, амур, романс, гепиме .... , какво друго да се очаква от теб?!!!

Към гостенина: Нима ТИ не си в някой сайт? Вече всички имат регистрация .... някъде или ... в няколко сайта, друг е въпросът дали си го признават?! Не се дръж грубо, защото: 1. Не ме познаваш 2. Доказваш, че аз съм права и държането на мъжете и точно такова, каквото ти показваш

Предлагам да пуснат статия най-подходящ презерватив за първа среща.

Най- смешно е че мъжете смятат, че като отида с тях на вечеря вече съм едва ли не длъжна да си легна с тях. След като платят сметката някак добиват самочувствие :) Сега с фейсбук доста мъже опитват с комуникацията там да прескочат фазата на ухажване и да минат директно към секса, общо взето все по малко кавалери има...

Какви са тия срещи бе? Направо отирайте в спалнята, там е купона. там се вижда дали нещата ще потръгнат.

абе някой знае ли на първа среща какъв презерватив е подходящ .хахаха проблеми

Luna0102

Нещо с повечко чесън, че да се изпарят всички задни мисли на господина.

друго си е да се омажеш до ушите с един биг мак с много кетчуп и майонеза

тази статия е преведена от дейли телеграф и се отнася за англичани. Но дори и за тях ресторанта е ретро и е еснафско. Заведение да, но ресторант е твърде официялно ,ангажиращо и снобарско, а и за млади хора до 35 не върви ресторант.

А английската кухня е под всякаква критика. Англичаните не са гастрономи.

че кой е казал английска кухня? в англия има всякакви ресторанти. между другото английските кашкавали са супер.

Че то кой ходи на срещи вече? От дрискотеката направо в спалнята и цикъла се повтаря.

"поне две чаши бяло вино" Бялото вино е много специфично и не върви с всяка храна. Материалът е написан повърхностно.

Според статията някои хора се въздържат от определени храни, защото щели да се нацапат. Не, това не е вярно, ако знаеш как да си служиш с вилица и нож.

За спагетите и с лъжица.

Тертипа с лъжицата се прилага само в България при ядене на спагети. Класиката "нож и вилица" важи и за спагетите - навиваш около вилицата спагетите и оформяш хапката с ножа, така че да не се налага да изсмукваш дългите спагети и да се нацапаш.

На първа среща мъжете черпят само кафе. Никой не кани на ресторант. На втората среща/ако се стигне до такава/ те канят на гости, т.е. за секс, ако откажеш - трета среща няма. Малко мъже могат да си позволят ресторант - кризата е ударила всички, по повечето го правят от стиснатост. Все пак мъжете над 40 год. знаят как да зарадват една жена и проявяват нужното търпение, но младежите .... те са минали на виртуален секс - по скайпа, което е жално и смешно.

Не е точно така, "колежке"! :) Има мъже и... Мъже! Странно, че не си попадала на вторите и обобщаваш така. А какво означава- "потенциалните парт " дописвайте си заглавията и аносите бе господа журналисти! :)

Е как така обобщихте поведението на всички мъже? Въпреки,че ще се съглася с втората част от поста Ви,все пак между нас/мъжете/ има и такива,които им е приятно да започнат първата среща на ресторант/ от тези съм дето си го позволяват за щастие/,а дали ще се стигне и до секс то си е до взаимното усещане и привличане.Опита ми показва,че на жените им се прави не по-малко секс от на мъжете стига химията да е взаимна... За доказване на гореописаното-каня Ви на Ресторант! И,ако Ви е приятно,можем да разменим местата на втората и третата среща. Ще ме познаете по цветето на масата за Вас...

Наборе, това с цветята го остави за пенсионерките! Жените днес се нуждаят от истински мъже, а не от сладникави типове или сексуално неориентирани индивиди! За момент се постави на мястото на жената, която е планирала ясно какво да облече, какво да обуе и какво да държи в ръце (бъди сигурен, че това не е китка).

аз затова предварително доуточнявам къде ще се ходи, обикновено мястото избирам аз, кой кани и кой плаща. ако е само за кафе изобщо не си правя труда. ако почне да ми се натиска и има лоши маниери-до там. изкилифинчиха се мъжете в днешно време. и те започнаха да си търсят заможни жени!

и да уточня по темата-ям каквото ми се яде, може да се омажа и до лактите и до ушите-има мифка, измивам се. това миди, скариди, раци, свински ребърца, палачинки, сладолед, шоколад и какво ли не... забавлявам се и се държа естествено. няма нищо по-скучно и подтискащо от това да идеш на ресторант и да се правиш, че не си гладен.

За десерт - задължително банани! Яденето на този плод ще Ви разкрие в каква посока ще тръгне вечерта!

праскови, сливи, дини ...

Избирайте храни, от които получавате по-малко газове! :D

Що, бе? Аз съм чувал, че ако една жена пърди пред мъж, това е знак за голям напредък от негова страна ....