80% от жените редактират снимките от ваканцията

Цели 80% от жените "редактират" снимките си от морската почивка, преди да ги качат в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - 80% от жените редактират снимките от ваканцията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останалите 20% просто не знаят как.

Нищо няма да остане от наште кифли и направо ще изчезнат.

Ау, тия тричките какво са си "редактирали"? Май гъ...вете:)

Стига сте писали,превеждали и нагласяли статии.Помислете малко,че те оказват влияние върху младите хора,да не кажа малките деца,които вместо да учат,да се развиват и да градят себе си се правят на маймуни,стремейки се да изглеждат на палячовци.Покажете им истинската красота и физическа и душевна.Покажете им важните неща,онова което ще е фундамента върху който да стъпят.Стига сте плескали статии, в които няма и ред смисъл,само промивате мозъците. Така ми се иска да прочета нещо смислено,може и от два реда...

Пълна измислица - няма как 80% от жените да знаят как се редактира снимка - 80% от жените могат най-много да пращат мейл и нищо повече

изненадах се на думичката редактират, преди да видя че е в кавичи, представих си дамите как вършеят с фотошоп или гимп по ваканционните фотоси

Доколкото съм чувал, някой си плащат да им оправят снимките - поне за някакви в САЩ.

някой - някоИ

Аз пък се държа агресивно с всеки който се опита да ме снима и не трия снимки

Не качват снимки, ама влезте в 'онези' сайтове и ще видите колко клипчета от България се появяват в края на лятото ;)) Всяка се прави на културна, но накрая не издържа..

Хвалби и завист.

"Проучването разкрива още, че 95% от хората споделят своите снимки чрез социалните мрежи." Че тези които ползват социалните мрежи, са по-малко от 95%. Да не говорим за споделяне на снимки.

Вярно е, има голяма разлика между снимките и реалността. Случвало ми се е да харесам момиче от снимки във фейса, а като я видя на живо да не я позная, напълно невзрачна. Но като се снимат са с прическа, шпакловка, маркови дрешки, фотошоп къде за по-слаба, къде за дълги крака и като видиш на живо да идва едно ниско късокрако и трътлесто моме и лошо да ти стане. Според мен тази мания със снимането е за жени, които няма с какво да блеснат и може би са си мечтали да бъдат модели. Но т.к. природните им дадености не ми го позволяват, то поне във фейса могат да си избият комплексите и да се почувстват като красавици или манекенки. Всичко е фалш и илюзия за окото.

И аз имам профил в една социална мрежа. За мен лично, това е начин да обменя информация, дори и снимки, с мои реални приятели и познати, които няма как да виждам и чувам всеки ден. Е, не съм постоянно присъствие в FB, но понякога и на мен ми се случва да ми изпрати някой "левент" покана за виртуално приятелство. На профилната снимка - бицепси, трицепси, плочки, и като екстериорен или интериорен фон - каквото е измъкнато от нета :)))). Разглеждам снимки от албуми (ако има такива) и попадам на забавни фотоси - бирено коремче, възраст чувствително над обявената, или пък "дечко", който се изживява като "Рамбо", "Мистър България" и т.н. В този ред на мисли, май и мъжете селектират стриктно и нарцистично снимките, които публикуват :)))) Колкото и да отричате, социалните мрежи са средство за комуникация под една или друга форма. От нас самите зависи, дали това ще се превърне във фикция и липса на нормален социален контакт, или ще ни е в помощ да осъществяваме контакт с хора, които в този момент, не са близо до нас.

Не може всички да са високи и дългокраки и с пропорции на манекенки. Останалите също имат право да се снимат. То и ти сигурно не си като корица на списание, но си седнал тук да се величаеш. Ясно е, че всички мъже искате жена да ви е като манекенка, но дали можете да си позволите такава жена. Накрая и ти ще си с някоя обикновена и невзрачна жена, а засуканите красавици ще останат само във фантазиите и мокрите ти сънища.

Въпрос на възпитание и самоцензура е да не затормозяваш другите с посредственост. Евала на тия 75%.

CBuHEnAC

Да редактираш не значи да триеш. 95% споделят снимките си онлайн....т.е. Цигани пенсионери и неграмотни също..хахаха Напомня ми на анкетата на страницата на Дир.бг - Ползвате ли интернет?

Наистина ли е имало такава анкета? ;)

Демек.. от всички снимки остават само онези на които ги няма жените....

Голямо проучване, няма що... От ясно, по-ясно е!

хаха и аз съм от тези които не си слагат снимките никъде, даже не се и снимам!

Много рядък вид съм станал. Аз съм от петте процента, които не си качват снимките в социалните мрежи. Даже нямам профил в сурат-тефтера. ха-ха

Това не те прави антисоциален, според моите представи, а точно обратното. Означава, че имаш живот и не си нарцис, изпитващ желание да се снима непрекъснато и навсякъде и да се показва и хвали на уж приятели в социалните мрежи...а всъщност половината са непознати... Подкрепям.

От това което пишеш се разбира, че представата ти за функцията на фейсбук е много елементарна. Аз като имам приятели по цял свят, поддържам с тях връзка през фейсбук и съм много доволна, че го има. В течение съм на важните и не толкова важни неща в живота им, а и те - на моя. Това е просто друг начин на общуване. И интелигентните хора го правят интелигентно. А простите със селфитата и т.н., те и в живота са си такива. Съжалявам, че се отдалечих ме от темата.

И аз нямам профил в социална мрежа :) Поздрави !

Антисоциални са тези, които качват снимки, за да показват къде са ходили, отбелязват се постоянно къде са в момента. Толкова са самотни, че като че ли по този начин се надяват някой да ги заговори или да отиде при тях. Ако се забавляваш истински, нямаш време за телефони :)

Добавям се в защита на твърдението, че ние, които недолюбваме социалните мрежи, сме повече от 5%. Мнозинството "социали" скоро ще започнат да качват снимки на всеки час. Убеден съм, че и "приятелите" им в мрежата въобще не ги интересува къде са спали, какво са яли и пили и с кого са се веселили.

i az sym in, t.e. out - bez profil :)

Подкрепям! Имах глупостта да си направя профил преди време по препоръка на мои семейни приятели, които са в чужбина, за да видя снимките на детето им. Оказа се обаче, че после като се опитах да си изтрия профила, не успях. Рядко влизам, само когато имам някаво съобщение. Иначе от любезност, приемам всички заявки за приятелство, изпратени от познати. Все ме критикуват, че нямам никакви снимки, но на мен ми се струва, че трябва да съм луда, за да кача снимки на семейството си например и всеки педофил или престъпник да може да гледа децата ми и недай Боже, да злоупотреби със снимките им. Знам, че има разни настройки, които уж да не позволяват всеки да гледа профила, но знам също и че за биг брадър няма невъзможни неща. Така, че от фейса вече не мога да се скрия, но поне всякаква лична, информация, доколкото е възможно, остава извън него:) Иначе го намирам за "утрепи време", което може да се използва за нещо по-смислено - например среща на живо с другарче. Тези, които са в чужбина - e-mail, skype, телефон или посещение на място:) Не критикувам, просто моето мислене е като на тези 5 % с тази разлика, че от глупост съм влезнала в 95-те %. Сложила съм си вместо снимка на профила портрет, нарисуван от децата ми и никой, който не ме познава няма желание да ме търси - вероятно защото се залива от смях и си представя, че съм някакъв женски дзвер:))

Така е.Даже аз,която съм стара вече,снимките на които се вижда корема и тлъстинките отдолу ги изрязвам и оставям главата и усмивката.Особено ако съм с децата- не искам да ги загрозявам(понеже снимките постоянно им се радвам и ги гледам по няколко пъти на ден)

Аз пък изрязвам главата и нека познаят на кого е шкембето:))) Сещам се обаче за нещо по-хитро - изрязвам главата и слагам тази на някоя известна българска звИзда, например, на Николета Лозанова и гледам сеир в коментарите за тлъстинките:) Като ме питат какво прави Николетка в моите снимки, ще казвам невинно, че се е припичила опасно близо до мен и съм я щракнала погрешка (ейй, пъклен мозък имам:)))