Класираха най-освежаващите неща от ежедневието

Настроението на жените се подобрява най-много от аромат на лимони, докато при мъжете най-добър тонизиращ ефект има привлекателната жена.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-освежаващите неща от ежедневието | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, за добро настроение на жените - лимони, а за мъжете - привлекателни жени :))) И после защо в съвременния градски фолклор се казва: "Ако животът ти поднесе лимони ... грабвай текилата и солта" :))) (Шегувам се, разбира се!!!)

Най-освежаващото нещо е студена бира с цигара след секс!

като се оригнеш жената бега набързо освежена от вас! Муахаха

Аз мислех, че най-освежаващото ми нещо е като се прибера след работния ден да си взема един душ, да си седна с децата и жената, да си пия бирата и да си говорим. Но вие казвате, че за мен като мъж освежаващо е видът на една пържола (?!!) , добре. Друг е въпросът кой плаща на някакъв си професор да се занимава с глупости.

американски професор предполагам:))по бекона се досетих :))

Оу,йес! Може би самият той има нужда от освежаващия ефект на tripe soup/шкембе чорба/...

А каква е ползата от анкетата ?

Вярно е! Няма нищо по-приятно за очите на мъжа от една красива жена, особено ако имаш късмет да е твоята. Но с красиви и нежни черти на лицето, а не от тези чалга мутанти с корекции, пет пласта шпакловка, изкуствени мигли и т.н. Истински хубавата жена си личи след баня или след сън, когато е без грим, тогава наистина се преценя най-добре. Както и с възрастта, ако с напредване на годините продължава да е все такава красива, очарователна и младолика значе си късметлия. Красотата е въпрос на вкус, но все пак има жени, след които всички мъже се обръщат и приковават погледа ти от пръв поглед.

Прав сте, само да уточня, че красивата жена винаги си личи и с грим, когато става ослепителна и без грим. А тези другите по-невзрачните, за които пишете колкото и да се правят пак си личи, че не са хубави и са много изкуствени. Красотата не може да се сбърка, но и за тези девойки има мераклии, въпрос на вкус или по-скоро липсата му :) "Въпрос на вкус"- казало кучето и се облизало под опашката :)))

Освен това , естествено красивото лице има едно особено излъчване- на доброта , та даже и на по-богата култура. затова хората са казаали-лицето е огледало на душата. Приятното и озарено лице е истински дар с или без грим