Победителят в кулинарния конкурс за юли и август!

Рецептата "Печен омлет с чери домати, спанак и чедър", изпратена от Станислава Белоева, печели голямата награда в конкурса "Вкусотия на месеца" за юли и август.

Обратно в новината

Коментари - Победителят в кулинарния конкурс за юли и август! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам да участвам в конкурса с една рецепта, ако може. Ще ви кажа как да сготвите "Боб по хайдушки". Взимаме боб. И едно агне. Колим агнето и го слагаме да се пече на дупка. Слагаме боба да се вари. Варим боба, хвърляме първата вода. Варим боба, хвърляме втората вода. Варим боба, хвърляме третата вода. Накаря варим боба, хвърляме боба и през това време агнето се е опекло.Вика се :Хайдутин боб не яде !

Това са най некадърните и зле написани и представени рецепти. Плаща ли си тази жена за да е на 1-во място??? И когато най-любезно й се даде съвет или въпрос излива цялата си злоба и агресия в сайта. Срамота. Закрийте конкурса като функция, нека всеки публикува, но да не е на конкурсни нагласени начала.

Дори и да е така,защо се дразниш?!? Злобният човек си ти. Толкова ли няма с какво да се занимаваш,та се вживяваш толкова в една кулинарна игра? Лекувай се.