Роро се завръща със 7-часово предаване в музикална телевизия

Емблематичноното лице от музикалния тв ефир Роро Кавалджиев представя от 5-и септември интерактивното предаване "Next TV" по "Box TV".

Обратно в новината

Коментари - Роро се завръща със 7-часово предаване в музикална телевизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ох моля ви се пак ли тоя, не става не разбрахте ли

Много ми е тъжно, че след две висши и доста житейски опит, установих, че по неясни за мен причини, аз не мога да разбера за какво всъщност ми говорят (в случая пишат) в собствената ми държава. Бихте ли ми обяснили, моля, какво означават "гейминг" и "куест". Разбирам, че някои малограмотни люде правят неумели опити да се издокарат едва ли не като най-ерудирани и едва ли не цвета на нацията, но за мен те са толкова жалки, че не могат да предизвикат у мен нищо друго освен съжаление. Съжаление за лумпенизираното поколение, което напористо изплува в ролята на ментор и съжаление за бъдещето на все пак не лошата ни държавица.

това са универсални термини, които се използват в цял свят, в това число и България. Езиците са динамични и се променят по естествен начин. Личи си че 2те ти висши образования не са ти помогнали да разбереш тези основни неща!

Роро е пич - пожелавам успех на предаването.

Е като е син на Кавалджиев, непременно ли трябва да го дават по тв-то. Той просто не е за гледане. По БНТ го даваха и как отслабвя с оня Дидо. Жалка работа. Много лошо, никога няма да го гледам тоя.

Мислех, че е миКСира, но щом казвате, че е миСКира, добре....

Роро се завръща със 7-часово предаване. А не трябваше.

Роро може и да не е най- привлекателният водещ, обаче признайте, че знае за какво става дума.

Роро, няма да забравя най-хубавите ми тийн години ви гледах по ММ - теб, Нели, Мишо, Стоян, Ина,, Кико и др. Бяхте супер свежи и неподправени!

Нема начин да нема некое импулсно телефонче дя звънкат балъците 7 часа. Сметаи колко импулсчета са тва.

Welcome back, Roro! :)

Днес закриха и Строежа, всичко от late 90s, early 00s, си отива. Няма такава телевизия като ММ, да си поръчваш парче на Металика по чат на Мирк-а и да ти го излъчат, или жива телефонна линия със водещия. Вярно, пускаха глупости като Графа и Мария Илиева, но имаше паритет, имаше Бичето, Хиподил. Днес останаха само Мои-Твои лайна!!!

Еххх Бичето, гледам го чат пат с носталгия. Днешните r&b изпълнители не струват.

Предавания като Интерактив и Мист бяха свежи и иновативни. ММ беше телевизия със супер либерална програмна схема и неосъществими днес неща от рода на ,,Уикенд на черния метъл'', което никога!!! никъде по света няма да се направи-от 9 до 20 ч. непрекъснато въртене на групи като Бурзум и Батъри. България губи от липсата на подобни независими телевиизии. Дайте си сметка, какво имаме днес-нито младежки, нито музикални предавания, нищо, само лайна като Бареков!

Това ще се гледа непременно - Роро е супер готин мъж!

Смях в залата!

Ей,ама сте мно-о прости-нали предаването е MYST, затова и DJ-я мискира....

Мъка,мъка ,...''нови''10 часа . РОРООО ,НЕ МОЖЕМ БЕс ТЕп.

"В студиото винаги ще гостува и DJ, който миСКира на живо музика" ... Ах мискини такиваааа :))

Кой и с какъв акъл дава на Роро да води 7 часа предаване. Никъде по света няма толкова дълго предаване, защото и най-опитният и умен водещ някъде в първата третина на това време ще започне да издиша. А Роро не е нито толкова опитен, нито толкова умен, а и визията му е отблъскваща.

ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ, А ПРЕДАВАНЕ ЩЕ ВОДИ ?

Бездарно,ограничено и противно момче..... който иска да го гледа....

КАКЪф ТИ--- РОРО? Егати нещастника ,нещастен ''талант''!

Ебаси новината!!!! Ново предаване 10 000 часа и то с Роро! :)

Култова реплика : "....не се казва да скова кочина, а да реализирам кочина..." Днес вече не копаме, а работим по проект... Да ви ... в проектантите... Смешници. И тоз плондер и той проектирал... Роро, Мартен, Мон Дьо.. а бе откъде се пръкна тази пасмина от проектанти?

и къде я излъчват тая програма box tv а??/

Искам и ММ, и Интерактив, и Роро, и Мартен, и Тони Йорданова, и Мишо, който водеше предаване, в чиято шапка имаше песни на Едит Пиаф... Е, аз няма пак да съм на 14, но много ми липсват такива предавания, които определиха музикалната ми култура

100 гости на живо ------------------------------ И след 5 предавания ще се изчерпят Златките, Плеймейтките, Николети, а да не забравя - алкохолизираното Евро и нейното олигофренче, всички псевдо звезди от брадърите, стар академи и гласове на българия. "Звезди" от късната соц естрада неме да видим, защото искат хонорари, т.н. бг рок отдавна е умрял, сал една Марчето Илиева с Дриско останаха да светят на т.н. ни музикална сцена. п.с., не злобея, това са реалностите. Липсват ми групи като Сигнал, БТР, ФСБ и т.н. от ранните им години...

А някой да е разбрал, че си е заминал?Всъщност кой е този.....

Бога ми, не съм го чувал въобще... нашите Емблематични известни, са никому неизвестни.

Беше водещ в ММ - една наистина качествена българска музикална телевизия, която, за жалост, вече я няма. Ако не си я гледал - твой пропуск.

На "Виргиния" доведен син.

Възпитан и интелигентен водещ, за разлика от много други, които се "лензят" по музикалните канали. Само ми се щеше новото предаване да е повече музикално, отколкото геймърско /не че по принцип има нещо лошо в това/.

Успех на Роро! Това е човек, който много сериозно се развива и открива силата на духовните пътеки. Това е важно за предаване на положителни послания по медията към младите хора.

Ако това Ви е представата за предаване, значи го заслужавате. Боза и тъпотия 7 часа, след седем-осем предавания ще падне заради рейтинг/ако въобще има такъв след 23 часа/ За хората които гледат такива предавания с такива водещи това им се полага.

Някои неща и хора като не стават-не стават.

И на този му намериха работа- прилични доходи.Тъпизъм

ти що не го заместиш, отворко ?!

DJ, който мискира на живо - демек мискинин - ДиДжей МискиЕй

А, щом е нощно време - няма проблем!

Umbi

Отличен коментар!

НЕ!!!