Вижте кой спечели конкурса ”Летни импресии”!

Чудесен кадър на развълнувани макове на морския бряг осигури първото място на победителя в конкурса.

Обратно в новината

Коментари - Вижте кой спечели конкурса ”Летни импресии”! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отстъпвам наградата си на този, който пръв ми заяви желанието си (тъй като няма как да отида на море през тези почивни дни). Пишете ми на имейла до 18:00 ч. днес.

Всички участващи снимки са хубави, но печелившата е най-естествена, авторът е изразил впечатлението си такова, каквото е било в дадения момент, без да го променя и разкрасява след време. Потърсете, интернет е пълен с красиви и 'гримирани' снимки, но в света на технологиите е важно как ни повлияват, какво излъчват. Същото е и при хората...

Не мога да повярварвам, че има толкова злобни хора. Поредното доказателство, че простотията не ни е напсунала...! Защо все с лошо бе? Защо не можете да се зарадвате на чуждото щастие! Снимката е пркрасна и автора, ни най-малко трябва да се оправдава.

Уважаеми хейтъри, Обръщам се към вас за да ви успокоя: Първо,не съм служител от dir.bg; Второ: няма да мога да се възползвам от наградата, тъй като имам ангажимент за тези почивни дни; Трето: вече бях на море три пъти тази година; Четвърто: участвах в конкурса с единствената цел да споделя нещо, което смятам за красиво. Не съм и предполагала, че ще спечеля. За мен са гласували само непознати, защото не бях споменала на никой от приятелите си за конкурса (дори бях забравила за него в един момент); Пето: лично аз гласувах за няколко снимки, които много ми харесаха (снимките със слънчогледите, с купите сено, с другите макове, с чайката, с рапаните, с мидите и от Закинтос); Шесто: името на конкурса не беше "летни настроения", а "летни импресии". Ако някой не е чувал думата "импресия", заповядайте: "Терминът импресия е въведен за първи път в изобразителното изкуство, от френския художник Клод Моне, който озаглавява една своя картина от 1872 г. Импресия. Изгряващо слънце. Използва се в смисъла на живописен или графичен ескиз, чрез който художникът отразява свое моментно впечатление." За справка: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%8F Седмо: посипвам си публично главата с пепел, че ви отрових живота и най-тържествено обещавам повече да не участвам в никакви конкурси, защото е по-добре да си спестя тази злоба, отправена към мен; Седмо: повече любов ви трябва, мили хора.

Всяка друга снимка от останалите 19 номинирани заслужава повече да бъде на първо място от тази. Има уникални снимки. Някой няма ли да публикува критериите за избор на снимката?

Не виждам много лятно настроение в тази снимка, изглежда така сякаш някой служител на Дир.бг ще си почина на моето тази седмица. Поредният зле организиран и манипулиран конкурс според мен!!!!!!

Да, вярно е, няма лятно настроение. Както всички ние знаем, маковете са зимни цветя. А и на море се ходи през всички сезони, но само не през лятото. :))) Хора, бъдете позитивни, радвайте се на красивото и живейте спокойно. :)

Честито на победителя! Сега да видим кой от dir.bg няма да бъде на работа в петък! :) Напълно опорочен конкурс на който официалните правила бяха допълвани на няколко пъти. Липсваха дати, срокове... После защо хората не вярват в подобни инициативи. Къде си СЕМммм???

Непълно заслужено!

НЕпълно НЕзаслужено!!!

Много благодаря за високата оценка! :)

ujabg

Браво Марче!