Ернестина Шинова напусна ”Комиците”

Актрисата, която няколко ТВ сезона радва зрителите в "Комиците", вече няма да е част от шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Ернестина Шинова напусна ”Комиците” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реално това е единственото бг хумористично предаване, не винаги ни допадат скечовете, но повечето ни развеселяват истински:-) На мен Ернестина ще ми липсва, мисля че идеално пасваше в повечето роли.

Верно,че всеки се бори за хляба, но особено такива "публични личности" трябва да бъдат по избирателни и внимателни.Не може във всяка тъпа халтура да се участва. Късно се усети актрисата, но все пак.

А Шайбата,Петьо-Шайбата де,кога,кога,кога......

Слаба и посредствена актриса в едно тъпо и посредствено предаване.

Тази леля определено не става. Доста бездарна игра, никакво присъствие или излъчване. Но и самото предаване Комиците е доста бездарно - големи актьори, които обаче страдат от липса на добри сценарии. Основното нещо което липсва на Комиците е хуморът - трябва някой да те гъделичка за да се засмееш иначе не става. Но е добре, че тази лелка напуска шоуто, следващия трябва да е онзи момък водещия защото и той няма нужните качества за комик. Ако има по-тъпо хумористично предаване от Аламинут, то това е Комиците.

Аламинут е готино...

Аламинут е доста по-нагоре от Комиците откъм актьорска игра.

Какво не й харесвате на жената?За мен те са едно чудесно семейство-нестандалтно и готино.Да са живи и здрави!

семейство Слабакови - изкъпете се бе!

България е пълна с чалга-азисовци

Ужасно злобни хора пишат по форумите! И тук не прави изключение! Само злоба, комплексарщина и обиди към хора, които съм убеден, че не познавате!

То пък една артистка,мала мале.Като млада може и за нещо да е ставала,вече не е и за гледане.

и тя и мъжа и са влезли с връзки във витиз. преди беше така родителя артист ,отрочето и то талантливо по наследство де. сега предполагам е същото, може и дистанционно да завършват витиз, важно е дипломата , пък после продавачка в мол.

Честно казано в Комиците наистина не си беше на мястото, но много я харесвам като жена. Дай боже на всяка жена такова тяло на тези години.

Че тя на колко е години?

на 51

Ернестина е много фуклива. Винаги дразни с издувките си. Не че предаването е много приятно, но и тя няма да ми липсва.

И двамата с мъжа й по принцип са ми много противни.

Въпрос на вкус, казала котката...

Не са!

За мен "Комиците" е най-доброто хумористично предаване в момента в България, изчерпано или не, просто е най-доброто. Хуморът не е оригинален, но е просто хумор, такъв какъвто се представя в подобни програми навсякъде по света. Тук са се събрали все големи естети и разбирачи и искат хем да им е забавно, хем да е изящно. Това според мен е изключително трудно и неслучайно НЯМА подобно предаване в ефира. При това не само няма подготвени сценаристи за подобно предаване, а и публиката няма да го приеме еднозначно, защото за изящният хумор е необходимо зрителят да е на много високо ниво, за да схване препратките към литература, музика, изкуство, в противен случай скечът ще остане неразбран. Въобще дами и господа, не е необходимо да се снобее излишно, предаването е добро, и все пак не е място където един актьор може да се развива, по-скоро е място за допълнителен доход, а за зрителите час забавни непретенциозни скечове.

най-смешните ... ако искате ги наричайте и хуМОРистични... са новините!!! толкова са смешни всички който ни се дзурлят от новинарските емисии, барабар с джурнаЛИЗЦИТЕ... и ако сме спрели да им се хилим на простоиите и лигавщините е, че са се изтРъкали като Ърнестинчето... време е... да се маинят и они! а зандралухавия слабаков и прилежащия му ърнестиняк много си ме кефят! докато живеехме Ф жк Младос' редовно пиехме кафе заедно "сутрин" 'сека събота (понякога и в неделтъ) :)) колкото и да е азово космополитното Слабаковото, димящо отрочище е много земно и забавно! Космополитно е щото освен косми и дим от раменете нагоре - друго видимо НеМА! :)))... както и да е! мен си ме кефят и никого не изнасилвам никого да прави като мен... освен това жива да ожалиш Ърнестичката... питате ли я кво и е да си ляга в близост до самоходен, говорящ пепелник!!!?!!!! :)))

Да добавя - космополитен самоходен алкохолизиран димящ пепелник... Как не подпали матрака, бе ей :-)))

Дано е повлякла крак, както се казва, защото това бездарно шоу също трябва да отпадне! Това предаване точно потвърждава истината, че когато нещо се прави само за пари, накрая се проваля. Жалко за някои актьори от състава, които са талантливи. Но провалят и хабят таланта си в този сурогат!

доволно са те правили на безсмислено тъпа снаха.щом не могат да родят главите им нещо друго от повтарящи се до втръсване глупоръсения,те не те заслужават.а иначе - и за глупавите предавания има публика,както за всеки влак-пътници.

Само не разбрах напуснала ли е или са я напуснали? Иначе или сценаристите не можеха да измислят свестен скеч за женски персонаж или Ернестина преиграваше безумно. Така и не ми стана ясно до края. Предаването западна последната година. Чудно ми е bTV защо го държат още в този часови пояс.

Проблема не е в сценаристите. Тая е безумно досадна и некадърна.

Ами те сега го местят в неделя в по-късен час, 22 някъде мисля. Просто е нужна някаква промяна, няма как да тъпче на едно място и да има добър рехтинг.

Браво! Ако напуснат още двама-трима и ще взема да го гледам това "шоу".

Коя? Кое напуснала?

Е, това вече е добра новина, крайно време беше да спре да ни "радва", по-бездарно и антипатично същество не бях виждала скоро, въпреки бъкащия от бездарници български тв ефир.

Аааа, тук не си права! Предаването в което главен герой е мъжът и, със сигурност бие" Комиците" по тъпотия!

Не беше нещо кой знае какво в Комиците. Но и предаването последната година се развали.

Аха, яхна си транспортното средство и отлетя в неизвестна посока!

Беше дупката в Комиците.

Еее съзнаха я, че е бездарна... Е сега какво ще прави...По реалитита с мъжлето

Същата болшевико-чегеварска маймуна като мъжа си, не кефи.

сега ще има повече време да се чекне с мъжа си по разни матраци за реклама

Нещо не мога да вдяна големите разбирачи тук. Това да не е предаване с претенции да разкрие философската мъдрост на вековете и да разпръсне шекспирова театралност по простите телевизионни зрители? Който иска качествен театър - е ти театрите, да ходи. Който (като мен) е станал и 6:30, цял ден си е късал нервите по митинги с един куп малоумници от 3 контитента, обяснявал е защо японските доставчици не са свършили еди си кво на малоумния си шеф, който освен едни цифри нищо друго не го интересува, защо еди си кой твой подчинен еди си какво (не) направил... надула ти се е главата от цялата седмица и искаш да седнеш на дивана, да пуснеш тв и някой да те забавлява, било то и малко по-просташки!!! А театрални изпълнения в театъра.

Тая пък е една актриса,ужас.Хубаво е направила ;-)

Много добре е постъпила, това предаване се изчерпа тотално.

от много време, липсват нови идеи и скечове. Някои от старите скечове бяха доста пошли, а в залата има много деца, все съм се чудил има ли СЕМ, или СЕМ е сложен само да изпълнява политически поръчки.

Заглеждах се един- два пъти па 3 минути в това "шоу"- като цяло ми се стори голямо подценяване на умствените качества на нацията и загуба на ефирното време. Да измисляш плоски шеги и да караш хората в залата да се смеят насила на тях, е жалко- предполагам, че е някаква западна приумица това шоу, защото го има и по други държави, ама стойностните телевизии не ги излъчват.

еле пък точно в петък срещу събота малко да се поотпуснеш на масата и да си хапваш бавно и спокойно, и в този миг да си имАл късмета да се появи баба ти ВеЦе и да ти обяснява откъде си била вадела хляба......

Защо ли тук напипвам и някаква политическа нишка! Ернестина Шинова е интелигентен човек и не може да приеме да участва в рекламирането на дебилската партия ГЕРБ. Каквото правят Комиците напоследък. За пари разбира се. Но все някъде човек трябва да си сложи граница на поносимост, нали?

Какъв ГЕРБ бе, тази "пача" като я видя и направо ми се повдига!

Ти сигурно си кьосе, затова не се гледаш в огледалото.

Руиз

Познавам тази артистка с особено име от филма "Хиндемит". Хареса ми. Не следях "Комиците", но ми се струваше, че Ернестина не е на подобаващото място. Приемам напускането като новина.Нормално е, човек да постъпва в свой интерес.

Добра новина. Всички добри актьори се "погубват" , участвайки в тъпи ТВ шоу програми. Жалко и за Лафазанов, Гърбов и Иван Радоев... Но всеки търси допълнителни доходи, нормално... Разбирам поне Комиците да предлагаше качествен, интелигентен хумор, а те...тъпизми.

Крайно време беше,въобще голяма тъпотия...

То и комиците ще отпадне скоро. Иначе столичани в повече е добър сериал, но и там вече са я махнали.

Не я познавам като актриса, но беше добра в "Комиците", независимо,че по тъпо предаване не съм прдполагала че има.По-зле беше и от тъпото,опростачващо колкото и да е невъзможно шоу на Слави. Ще посетя новата постановка в Сатирата и тогава мнението ми ще бъде по-обективно.

Беше много вулгарна, предполагам, че съжителството със Слабаков и е повлияло или толкова си може. Отдавна ми опротивя, но затова имат и заслуга сценаристите, вкарвайки пошлост и просташки цинизъм.

Добре, че се усети да се разкара от тази халтура "Комиците"!!

Губят Комиците. Ернестина е добра.

Имаш предвид че добра по душа сигурно? Щото от този животински хумор в комиците не личи в какво е добра.

дърта чанта ама лачена ....малеей какви крака и цици имаа.....

Умряли сме за нея...

А кой гледа тоя тъпизъм?

И аз това се чудя.

Добър въпрос! И аз се чудя защо всички смятат, че хумор е нещо, което засяга темите от кръста надолу? Вулгарността в българския ефир ми идва в повече.

Ама изобщо не ме интересува. Не гледам тъпи предавания.

Браво на нея-по тъпо , безидейно, просташко, безвкусно предаване от тези "комици" няма. Удари световния тъпомер.Жалко за доблите артисти принудени да играят такива тъпизми!

комедийно предаване да търси, може би, екзистенциалните истини за живота?! на мен Ернестина ми е симпатична и има готини крака и скечовете, които прави са естествени. като цяло е разчупена

оркестърът ми идва в повече