Продуцентите от ”Телеман” с уточнение за Райкова

Днес режисьорът Николай Русакиев (от името на продуцентска къща "Телеман") разпространи свое писмо до медиите.

Обратно в новината

Коментари - Продуцентите от ”Телеман” с уточнение за Райкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е зле да се поинтересувате от репутацята на адвокат п мургова *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Винетка от Попово е ниска топка. А, че лъже е ясно. Такива, като нея нямат морални задръжки. За тях лъжата е нещо нормално. Жал ми е за такива "хора".

мисла,че каквато публиката - такива и предаванията, особено забавните. Но и при нашата публика омръзва едно и също лице и се изчерпват теми, гости и пр.На мен ми харесва предаването на Искра Ангелова "Нощни птици" сега погледнах в интернет и видях, че е завършила бълг.филология, ВИТИЗ, има магистратура по телевизионна и радио журналистика.Но нейното предаване е за хора с разнообразни и елитарни интереси. А Райкова ще я замести друга такава, може и по-зле, защото няма да има нейната рутина.

Аооооо, как лъжъъъъъъът самоуу! Аз са връщам от планинътъ чи ходих за гъби и не ма интересува ни Гурещу, ни Студену!!! Айлариппиййййй!!! Настъпих див заек по погрешка, но от това не стана питомен!

Това известно със скандалното си, развратно и порнографско поведение и практики долно, злобно и завистливо изчадие ТРЯБВА да изчезне въобще от ефирните медии!!

ХОРА, ЗА КАКВИ ВИПОВЕ ГОВОРИМ, ГОЛЯМА ИЗМЕТ ,НО СА СЕ СДУШИЛИ И ГЛУТНИЦАТА СИ ПРАВИ МИЗЕРИИ ВЪТРЕ В ГРУПАТА !!! ТОВА Е ПРОСТАШКО, ПОШЛО И ОТВРАТИТЕЛНО !!!СРАМУВАМ СЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА, А ТЕ........... ЕДВА ЛИ!

Ох, толкова неприятно, нагло и отблъскващо същество като Венетка не съм виждала.Онова цигане Николетка върви по нейните стъпки!

някаква пошла клюкарка.

ДОБРЕ Е, ЧЕ СПРЯХА ТОВА "ГОРЕЩО". БЕШЕ ПЪЛНА ГЛУПОСТ ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ВРАЧКИ И БАЯЧКИ. ПО ОТНОШЕНИЕ НА "ГОЛЯМАТА УСТА" ВЕНЕТА БЪРЗО Е ЗАБРАВИЛА НЕЙНИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ТИШО И РАЗДЕЛИТЕ ИМ. ДЪРЖИ СЕ ДОСТА ЖЛЪЧНО И ИСКА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ЖЕНИ И ТАЧО ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ. КАКВО ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТЯ ОТ ТОЗИ РАЗВОД.

Мила ми Венето, ... тайм ту сей гудбай ... демек! ;)

потересаваща липса на професионализъм и лично отношение от страна на телеман има в това изказване- злободневно заяждане, ако искаха да изкарат само факти, щяха да използват друг стил...не защитавам раикова, а изтъквам факт!

Каквото повикало - такова се отзовало!

Според мен са прави хората да си кажат тяхната си истина, Венета понеже не и предложиха нов договор и в никоя друга телевизия не я взеха и тя трябваше да измисли нещо за да замаже големия фал, обаче хората от телеман правилно са се обидили и правилно са я сложили на място. Иначе мнението ми за тази простакеса е че е нагло с високо самочувствие без никакво покритие , злобно същество. Да си ходи там при оня тюфлек Тишо и да се прави на домакиня.

Такива ми ти номера от една селска пръчка....

Като си даваш з-ка под наем на чужденци, те не си оставят коня в калта.За "Телеман" Райкова-Георгиева е просто един служител, когото експлоатираха 10 год.

Експлоатацие е налице, когато няма заплащане. В случая не е известно г-жа Райкова да е работила про боно.

Такива времена настъпиха,че да си подпишеш договор за работа,трябва да си водиш адвокат..И сме били в Европа ?? Куриоз, господа !!

Най-вече защото сме в Европа и защото слугуваме на чужди икономически интереси /и медиини/.

Аз не мисля, че в чужбина е непопулярно, когато се подписва такъв вид договор да се ползва адвокат.. дори напротив. Крайно време е да спрем да си въобразяваме, че може да разбираме от всичко и после като се окаже, че сме допуснали грешка да вдигаме ръце към небето и да се чудим откъде ни е дошло.. адвокат бих ползвала и ако взимам жилищен кредит, и ако се прехвърля имот на мое име, ако подписвам такъв вид договор, ако слючвам застраховка имот и прочие.. ако трябва да си оправя ел. инсталацията вкъщи също ще извикам електротехник, а няма да поканя съседа да ми свърши тая работа на салата и ракия..

Сигурно е искала повече пари и са я отсвирили....

Договорите са за да се спазват. Не зависимо кои има претенции през време на договора, те се доказват. А в момента тези тъпотии които стават с тези хора, не са уместни за коментиране. Кои крив кои прав, сами решете. P.S. Венета, до казаното, до тук не е права, сами преценете, мили хора...

Ама тъпа овца е това същество, нака помисли с мозъка си овчи.

Аз от цялата работа си правя извода,че Венета е постъпила много умно,със срочния договори с адвокат и предоговаряне при изтичане.За мен това е правилното и трябва да се прави за всички професии.Защото веднъж като подпишеш договор в повечето случаи работодателят забравя с течение на времето за по-добри условия независимо колко се стараеш и независимо от резултатите.

Да си ходи на село, опс в Попово

попово е град от повече от 120г...т.е. отпреди софя дацстане такув... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къв град бе лольо, ходил ли си в Попово да видиш, град било , аман от глупости.

Майтап ли си правиш? София е реално на над 8000 г. Може да попрочетеш за неолитното селище в кв. Слатина. Естествено тези данни действат потискащо на комплексираните селтаци, които обичат да оплюват София и така се чувстват малко по-значими.

ЛОЯЛЕН

Това известно със скандалното си, развратно и порнографско поведение и практики долно, злобно и завистливо изчадие ТРЯБВА да изчезне въобще от ефирните медии!!

ЛОЯЛЕН

Комплекса на всички несофиянци е, че плюват, псуват и проклинат софиянци, НО и д*пе дават да станат "софиянци", за да могат да кажат като ги питат "от къде сте" да кажат "от Горно нанадолнище, ама от еди кол си години живея в София". Много малко са провинциалистите, които милеят за родното си място независимо дали и град или село, чувстват се горди от този факт и са достойни за уважение.

Чудя се като Попово е толкова стар и виден град защо всички са се засили към София, а не към Попово? А и самото недоразумение В. Райкова е доказателство за това.

абе мен ме кефеше предаването. И предпочитам нея пред николета(а малка буква!)

Bell

Ще ти ги загъна и двете за вкъщи.

загъни му ги, ама в използвана тоалетна хАртия !

най-накрая ,ама тая е толкоз напориста кариеристка ,че ще продължи да си натрапва селската муцуна ,да бе си седяла в Попово ,ама не ...

Bell

Венета се изложи за пореден път. Започва да й става навик. Малка лъжлива маймунка.

И к'во от това? Дреме му на някой за тъпите им отношения. И за пошлите им предавания, целящи опростачаване на народа. Знае ли някой с какво е известна тази американска фирма?

Ами точно с това е известна - бълва мега тежки простотии ; ))) Като за усари става , но ние сме интелигентна публика и ги игнорираме . Поне нормалната част от Българите : ))))

Американската фирма - е българска. Само за да се измъкнат парите без данъци...

Последният действащ договор на Венета Райкова с Телеман е от 13 август 2013 година и в него има редица променени в нейна полза клаузи, в това число и възнаграждението. Това се казва в разпространено писмо на продуцентската къща по повод изявления на тв водещата в последно време, пише "Блиц". Според продуцентите, твърденията на Райкова, че с нетърпение е изчакала да изтече договорният срок и да прекрати отношенията си с тях и че още преди 3 години е взела това решение не отговарят на истината. Ако това беше вярно, лятото на 2013 година вероятно е било по-подходящ момент за изпълнение на отдавна взетото й решение особено при изтекъл към онзи момент двугодишен договор, без валидни ангажименти между страните. Вместо това, факт е подписването на нов едногодишен контракт със значително по-добри за Венета Райкова условия. "Така изглежда документалната истина, всичко друго са само думи, в чиято празна употреба не възнамеряваме да се включваме", завършва писмото си "Телеман.

Ние това го прочетохме. Ако изпитваш нужда да се изявяваш по форумите поне измисли нещо смислено.

Много си глупава. Явно съм го post-нал за да видиш кой лъже.

Извинявай :) копирал съм грешна статия. Ето и това което трябваше да post-на: Венета Райкова отговори на продуцентската къща "Телеман". По-рано днес оттам разпространиха писмо, в което обвиняваха водещата в лъжа. По повод отвореното писмо на "Телеман" искам да разкрия цялата истина. Последният ми договор с тях беше първия, след който мога да работя! С предишния те ми забраняваха след прекратяване на взаимоотношенията ни да мога да упражнявам професията си за срок от три години", написа във "Фесйбук" блондинката. "А неустойките ми по договора бяха в стотици хиляди евро. Така, че договорът, за който те пишат, е първият, след изтичането на който мога да работя. И друг път пишете цялата истина! И бъдете щастливи, много творчески успехи!!", завършва Венета Райкова.

Ок, и ние какво?