U2 тръгват на турне догодина

Турнето ще бъде посветено на новия им албум Songs of Innocence.

Обратно в новината

Коментари - U2 тръгват на турне догодина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......хайде, промоутърите да ги доведете най-накрая и в България, че ни омръзна да обикаляме по съседните държави.

Да си отиват дирекно пак в Турция...

По-добре Пинк Флойд да тръгнат, ама едва ли за съжаление.

на 10.11.2014 Пинк Флойд пускат в продажба новият си албум - "Endless River". даже го има за предварителна продажба в андроид маркета. Така че нищо не се знае...То между другото ПФ няма как уви да тръгнат на турне, ама аз и дедо Дейвид да видим и чуем на живо ми стига.

Нов албум със стари записи от 1993 и без Роджър. Инструментален албум ,ембиънт- посветен на Рик и с материал от,,Division Bell,,.

Голем праз, нямам намерение да ходя на концерт за да слушам проповедите на Боно. А U2 са една от най-надценените групи за всички времена. С изключение на няколко от старите им албуми, творчеството им е пълен въздух.

Аз пък тази новина чахах!!!

След Zooropa нивото им доста спадна. POP горе-долу ставаше... Но в следващите албуми само тук-там единични песни, които да стават за слушане...

А за All that you can't leave behind какво ще кажеш? Уникален албум! Уникален. Вярно, следващите два не са кой знае какво, но това са си U2. И при положение, че тук от 30г. слушаме само Графа и Мария Илиева, не зная защо толкова мрънкате срещу U2?

В този албум има само една-две песни, които на мен ми харесват. Докато за периода, който ограничих, бе точно обратното- в албумите им имаше 1-2 песни, които не харесвах. Вярно, всичко е субективно, но от разговори с други фенове на групата се налага мнението, че в момента популярността им се дължи на инерцията и името, което си направиха с прекрасните албуми преди 2к година.