Най-смешните причини за раздяла

Потребител помоли своите приятели от социална мрежа да споделят най-смешните причини за прекратяване на една връзка, пишат от БГНЕС. Ето част от отговорите:

Обратно в новината

Коментари - Най-смешните причини за раздяла | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше влюбен, тези неща щяха да са прелестни за него.

Не се държеше като истинска "кучка".

Като чета коментарите, май хората са казали, много по - готини причини за скъсване, но и тези в статията са смешни :)

Това са измислици на пръчове, които са търсили причина да си вдигнат гащите. Не звучат сериозно, но на запад е пълно с дебили.

"... Защото винаги е в съюз с майка ми срещу мене". (Цитат от бракоразводно досие).

Това наистина, никой мъж не може да прости! :)

"..А най-смешното беше, че я заварих на калъп с цялата партийна низова организация - направо да си умреш от смях. Тя не умря - постъпи направо в "Пирогов." "...По лъжичката за кафето винаги имаше косми от котката или от четката й за коса, а по чашите - следи от червило, а твърдеше, че ги мие и е претрупана с домакинска работа..." "....Кюфтетата й се разпадаха при пържене и ми сервираше пържена кайма" "...Той си вечеряше сам пред телевизора и трябваше да давам всичко на кучето, за да не го хвърлям."

След като я целунах по перфектните бели зъби, ченето и се отлепи и остана в устата ми :)))

Тя Четеше вестници, бъркаше си в носа и пърдеше гръмко и миризливо докато я рендосвах, което ме изнервяше и губех ерекция.

А как аджеба ходи тиранозавър рекс ? И не става ясно мацката ли е ходела така или пича.

С тътен ,така ходи рекс .Ако си гледал джурасик парк ще се сетиш .Може да е бил/а дюстабанлия те така ходят като динозаври .

Последното си е причина от всякъде. Жал ми е само за пичът, който явно никога не си слага ръка на устата, когато се прозява, щом бившата му винаги пъха пръста си в устата му по това време.... Кой е по-зле не знам :D

Как да коментирам това като никога не ми се е случвала раздяла и не знам какво е това нещо? Цял живот съм бил сам. Много момичета ми харесват, но нямам социални контакти и никоя не познавам. Няма как да осъществя контакт с непознати, по улицата например, аз нямам социална среда. Карам си на ръчна всекидневно цял живот вече. Може би така ми е писано.

Ехее, Ники, ако си набор 91 не се коси. Все ще се сблъскаш с някое момиче. Споко.

90 съм. Но не знам. В интернет съм чел оплаквания на момчета на по 25, 26, 28 дори и такива над 30г. че са девствени. Напълно нормални здрави хора. Аз поне имам времето уж, не много, ама и аз на там отивам, а развитие няма. Интернет съм го зачеркнал като начин на търсене. Може би ако имах едно бмв щеше да е различно, но нямам...

Ники, ти май се бъзикаш с хората тук ми се струва. Чета, пишеш добре, значи си интелигентен. Ако не си правиш шеги, то ще ти да кураж с разни изтъркани клишета ама ти си ги знаеш

И в Интернет има момичета, хлапе;) (само трябва да намериш правилните сайтове и да се научиш да ги... пресяваш))))), тези за запознанства, не са от тях;)) А какво куче имаш? :) Вземи си нещо малко и сладко, до което девойките, които не висят цял ден(и нощ) пред компа да не могат да не спрат и да му се порадват и ще видиш, с колко интересни момичета ще се запознаеш! ;)

Ники, яко пускаш по пързалката.Ако искаш да се забавляваш, пусни темата в bg-mamma.Там не е истина какви съвети ще получиш.Пробвай, няма да съжаляваш.

Просто не ми харесваше как си закопчава палтото

Това е интересно! Защо, Гого? Накриво? Оставяше разкопчани горните, за да демонстрира размера на... белите си дробове (например)? :) Сподели, моля!

А най-смешната реплика е когато те напуска да ти каже: Нека да си останем приятели. По-принцип така е нормално, но след като ти е забила нож в гърба, малко е неуместно. Най-хубавото е че след известно време се връщат и ти казват: Рабрах че ти си единствения. Аз в такива ситуаций казвам: А пък аз не.

И... Колко такива случаи си имал? Ако ти се "случват" всеки месец... Радвай се, че искат да ти останат приятели:) Или смени средата.

Адски гадно е да иска някой, когото продължаваш да обичаш, да си останете приятели. Особенно ако продължаваш този човек да го виждаш всеки ден и той да е с някой друг.

остават ми 4 дни, 9 месеца и 12 години

Ако пича си мисли , че човек е бил на луната значи не е учил достатъчно по физика и евала на мацката.

То и на Марс нищо не е кацало и на Луната. Като се замисля и планетите и Слънцето са една Холивудска измислица. Ние спим в една каша а роботите ни използват за батерии. Идиот.

Най-смешно е когато пълен тъпак който няма никакво понятие от физика дава заключения, че други не били учили физика.

А още по-смешно е, когато някакъв дебил, който денонощно кисне из форумите, приема подобни изказвания лично, все едно той е ходил на Луната и неговата репутация подлагат на съмнение. Съответно държи да се изходи под всяко подобно мнение като на всяка манджа мензория.

"Винаги когато се прозявах, си пъхаше пръста в устата ми. Мислеше, че това е смешно"...е основателна причина да осъзнаеш, че има до себе си шут, който вероятно тепърва ще те излага

спорна е тая работа, кой кого излага. Ако гаджето ми почне да се прозява без да си сложи ръката на устата, особено на публично място може и нещо друго да се окаже в устата му...

A, бе вкъщи хората се отпускат

Ники, не ти трябва таралеж в гащите. Кардй на чикий, хем безплатно, хем чисто, хем винаги достъпно, хем няма кой да ти изневерява, да ти меле глупости и да ти пърди под юргана.

Меришеха и и устата и краката и *.

мЕришеха, от мЕрис ли произлиза?

Развалени зъби значи, болен стомах - Helicobacter pylori вероятно, в комбинация с гъбична инфекция на ходилата (дано да е била само там) ... Тези работи се предават относително лесно, изводът е, че сега на теб с голяма вероятност ти смърдят краката и устата. Хубавото е, че човек обикновено е резистентен към собствената си миризма. Така е то - жени!

Azko, не се притеснявай за мене. Не съм я целувал, не съм спал с нея в едно легло, не съм я онождал на голо, така, че не съм прихванал хеликобактера и гъбичките. Спи спокойно и надявай противогаз и кондоми с подобни жени.

Ама и ти се изхвърли ... Откога да ходиш на проститутка се брои за "връзка"?

Azko, не се притеснявай за мене. Не съм я целувал, не съм спал с нея в едно легло, не съм я онождал на голо, така, че не съм прихванал хеликобактера и гъбичките. Спи спокойно и надявай противогаз и кондоми с подобни жени. Впрочем, всички жени смърдят.

Иванова

Значи е време да минеш на мъже! ;)

Имаше едно време едно предаване "Улицата". Цитирам Кръстю Лафазанов по памет: "Търся си жинъ. Дъй убава, работливъ, дъ ми готви, пире и чисти, дъ мъ убичъ, и най-важнуту - дъ носи на бой..."

Темата е хубава! Спомням си как една мацка ми би шута, защото съм се прозявал, като и казвам, че я обичам!

Оообичааам тееее, миилаааа....

Помолих да пия от колата му, но лапнах дъвката му, която беше гадно разкашкана и паднала в чашата :)

Какво? Значи вече никой не къса затова, че партньорът му се чука с други?

това на много хора не им е смешно, за това и не е при смешните причини :)

Може да е неприятничко, но какво толкова страшно има?

Имам чувството, че така наречените приятели на Потребител просто са се подиграли с неговата анкета, за да видят докъде ще стигне тъпотията му да приема идиотски отговори.

И аз на времето се отказах от една която живееше на 11 етаж на общежитието и асансьора вечно беше повреден

БATKO

Перничанинът: Не ме разбираше. Искаше ми се да схваща от първия шамар.

Мислеше си, че всяка нейна любовна авантюра е комплимент за мен.

Забавни причини- тази за 8-мия етаж ми хареса :) Сигурно има още доста забавни причини за скъсване.

използваше все едни и същи изтъркани вицове години наред и очакваша всеки път аплодисменти и бурен смях!!!

по голяма глупост не мояхте ли да публикувате

Като няма друго какво.