Най-търсените секс униформи

Жените най-много си падат по костюмите на пожарникари, войници, пирати и полицаи, а мъжете предпочитат камериерки и монахини.

Обратно в новината

Коментари - Най-търсените секс униформи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако направят анкетата в България, резултатът ще е друг. Най-предпочитани ще бъдат пилотите, зъболекарите, лекарите, адвокатите, прокурорите, но ... за мъжете не знам. Нека те да се изкажат.

Абе, броят на децата не е критерий. То и това може да не е негово. Жорж Клууни, понеже е актуален, като няма ни едно досега или Казанова ... Да не са света вода ненапита? Така и ББ ще знаеш, голям морален стожер ще да е, пращи от морал на право. Те в техните среди всички са такива, нали са представителна извадка от елита на обществото ...

Стига, бе! И това го пише жена! Навремето още преди да влезе сериозно в политиката, в зората на кариерата му, една позната, ултра яко миньонче, създаде фен клуб на ББ и ми разправяше, че ако един мъж е под 100 кила, то това какъв мъж е? Мацката има макетингова агенция, явно интуиция е извадила, знам ли, видяла е потенциал в него ... Ето, сега и ти ще гласуваш за него, не че го харесваш, ама ... Разправяй ги тези на старата ми шапка! ББ е сексимвол отвсякъде!

Аз ги предпочитам голи!

Млад си още! Или педофил.

Чисто гола жена е грозна работа бре. Или поне при 80 процента от жените е така.

20% тийнеджърките ли са?

А чисто гол мъж да не би да е красива гледка? Има ... но това са манекени, спортисти ... останалите сядат на масата и докато не разкопчеят ципа на панталона не стават. Не слизат от колите си, приличат на топки ... не на мъже.