Йорданка Христова номинирана за изгонване

Тази седмица за зрителски вот във "VIP Brother" ще се борят Йорданка Христова, Кали, Зорница и Мартин Мартинов, който получи номинацията си от Домсъвета.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова номинирана за изгонване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Зорница получава факсове от Брадъра, тя е с мисия.

Йорданка Христова ще си остане докогато и е договорът с екипа на предаването. Тази вечер ще гледаме актьорските умения на Жени Калканджиева. Много рев , сълзи и сополи от яд , че Зорница спечели подкрепата на Тити Папазов и Влади Въргала. Разбира се, че нейното обяснение ще е поредната лъжа, че е заради изгонения Тачо. Дано Зорница остане, защото тя единствено успява да свали маските на баш виповете в шоуто. Не зная дали изпълнява мисия на Big Brother, но тя умее да провокира.

Тези Випове в Къщата са като глутница. Начина по който се държа Й. Христова със Зорница беше на една разочарована от дъщеря си майка. Изля цялата си болка, разочарование и гняв от собственото си дете срещу Зорница. Евгени правилно я нарече " лицемерка", когато тя се опитваше да покаже, че приема връзката на дъщеря си с Камелия- бившата на Люси Дяковска. Тази вечер ще ни показват фалшивите сълзи на Жени Калканджиева по уж липсващият и Тачо. Толкова лицемерие, лъжи и напъни да превърнат определени хора в жертви, непорочни и морални. Стремежът да бъдат първи, да командват , да останат неопетнени са нещата, които обединяват Жени и Данчето.

напълно си права!

Тая простотия не я гледам ама чета коментарите хахахахаххаа

поне не се излагай

данче що ти трябваше, да градиш нещо цял живот и с такава простотия да го разпилееш бързо бързо, жалко разби ме

Ела си ма Данче ела си!

Какъв VIP може да бъде един бивш ватман Това просто е смешно

Чудя се как тия изтъркани ТВ чекии още се върдалят по ефирите и има хора да ги гледат-брадъри, сървайвъри...

Ама от България ли?

Зорница Линдарева е психично болна. Тя се нуждае от психиатър и антидепресанти. Тя е жалка гледка. За годините си - 31 - тя е една застаряваща жена с психични отклонения - не е никаква моделка, защото нищо не е направила и снимала в живота. Никога, ама никога деца от богати семейства, които наистина са богати НЕ КАЗВАТ публично "Аз съм от богато семейство" !! Търговията със захар не е милионен бизнес, а най-обикновен алъш-вериш - който и в най-голям мащаб не е милионен!!! Простотията й да повтаря "Аз съм от богато семейство" я излага като кифла - като "е от богато семейство" - защо казва, че е компаньонка - защо тези пари не й ги дадат родителите й, вместо да проституира? Ако не отиде на психиатър много скоро ще се отдаде на дълбок алкохолизъм и понеже вече е стара - за нищо няма да става.

А възможно ли е да е клиент на психолога и тъй като той не знае как да се справи с нея, я е пуснал на всеобщо наблюдение и обсъждане белким ние измислим нещо?

А бе тя може и да е болна, обаче колко трябва да е болен твоят мозък, за да наречеш една 30 годишна жена "стара" ? Ей, писна ми от пъпчиви недораслеци

завист ви тресе яко ,а за пари всеки е готов-за 2 месеца

Не всеки.

мел, искам веднага да доидеш у нас!

Каква хубава причина да разгонят това срамно сборище- трагедията в оръжения завод !! Изпратете тези пари на семействата на пострадалите. Йорданке , поеми тази инициатива и се върни при нас !!!!

Зорница е хитра манипулаторка.Няма да я изгонят,защото тя е интригант.Първо Зорница,се е навила да влезе за пари,и влезе в Брадъра.И както каза,само тя стана известна от много дето Тачо ги е заковал.После в къщата се присламчи на Тачо,той я отсвири,но тя понеже го познава,че е агресивен,го дразни ,за да я удари и Тачо отгърмя.После с тоя театър,че припада,ред сополи,не яде,,първо беше жертва и никой не я съди,че тя предизвика скандала и е нетърпима,вече е омотала 2ма чичковци.Единия е Въргала,който си каза ,че като се прегръщат му е гот,другия е Тити.Зорница видя,че Брадъра лансира Данчето.Тя е видимо закриляна и при игри и от другите.НО слабото място е провала на Данчето ,като майка-дъщеря и е обратна.Каквото и да разправя тя в ефир,едва ли това са били майчинските и планове за дъщеря и.И уж съвсем невинно Линдарева,зачекна този въпрос.Данчето беше бясна.Линдарева е садо-мазо,интригант и доста хитра,и крайно безкрупулна.

А когато каза, че е била платена компаньонка за 10 хил. погледна към Калканджиева. И как невинно й се оплакваше, че гаджето й обещавало джип, ама нанайци.

Защото скъпи Боби и в живота е така, може да си интелигентен и много качествен човек, но да ти се налага да се срещаш и да си обкръжен от различни хора, едни прости, други нахални, трети психари и т.н За да оцелееш трябва да имаш подход и да намериш път към всеки. А снощи Данчето, която страшно много харесвам, според мен не реагира адекватно, когато Зорница започна да я пита за дъщеря й и да се мъчи да намери път към нея в един макар и "досаден" за Данчето разговор.

Понякога подхода е точно да отрежеш, кратко ,точно и ясно. А Зорница опредено е човек,който може да разбера, че е нежелана и досадна само когато и се каже директно.

Можеш да отрежеш кратко, точно и ясно, но без да обидиш другия. А в случая тази ВИП персона се отнесе арогантно, грубо и агресивно. Никога не съм харесвала тази жена като излъчване и човек/не че я познавам, де/. Тя е безцеремонна, груба и високомерна/ЕМинчев много добре я обрисува в едно свое изказване/.

Ако трябва да дам определение на думата ВИП в Български вариант то това определено е Йорданка Христова . Само се чудя , защо един достоен човек , като нея е влязал там и съжителства със психично болни и деградирали типове .

За пари.

Моля,изгонете психясалата Зорница!Това същество не е нормално-ту се хили,ту реве.А за нахалството й да не говорим.Тя не търси контакт и приятелство,както казва Венета,а нагло се навира навсякъде и само дразни с "дълбокомислените" си съвети или въпроси.Отвратена съм от държанието й!Била природно интелигентна !?Аз си мисля,че е природно нахална!

Руиз

Според мен Вип Братър или както там се нарича е едно просташко предаване и не прави чест на хората, които участват. Те се излагат и пада им авторитетът. За никакви пари, майанта на парите, няма да участвам в подобно просташко предаване. Жалко за телевизията, че пада на булевардно ниво.

Ама никоѝ не те кани да участваш!

Ама и теб ли са поканилли?

предпочитах да я познавам като иорданка христова а не като баба данче от снимката.глупаво постъпи,че прие предложението да участва.

Никога не е късно да станеш за резил! Не съм и доускал, че Данчето Христова ще влезе в тази кочина и ще се окаля на края на кариерата си!

Баба Лили по това време прави концерти, а баба Данче гледа по лесния начин да гепа кинтите ...

Ти ще ходиш ли на концерта? Да я слушаш на плейбек Лилито?

както виждам голям интерес има към предаването.....егати цирка!

Някой като Ви види заглавието ще помисли, че ще я гонят я от кооперацията, в която живее, я направо от България. 2/3 от хората не гледат тази резлива бозица, която се сервира за 20-ти път с ново етикетче.

ПИТАМ СЕ, ТАЗИ СТАРА ЧАНТА ОТ МАЧКАН ЛАК КАК,ЩЕ ПОГЛЕДНИ ДЕЦА,ВНУЦИ,РОДНИНИ СЛЕД ТОЗИ РЕЗИЛ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ??? ЖАЛКО,ЧЕ И ТАЗИ ЗА ПАРИ Е ГОТОВА НА ВСИЧКО!!!

Питам те, с какво точно се изложи?

Не че подкрупям предаването , но така може да видиш недостатъците и достойствата на човека. Йорданка Христова е име и си остава такава, тя показа , че и като човек е достойна за уважение. Не е паднала на нивото на много други

Тя е единственият човек, който не се изложи. И Ели Гигова също.

Така е, не се изложи, просто се показа такава, каквато е. Самовлюбена и безцеремонна...

Ти погледни как пишеш! С какво се изложи жената?

Аз откакто промениха ефирната телевизия не хващам, ама Кали оная циганка-баничарка ли е? Ей сега мисля да проверя, ама ако е тя ебаси ВИП-а, ебаси предаването...

Крайно време е баш комунистката да си ходи ;)

Да, единственият ВИП не се нрави на псевдо виповете..............