Хорът на Турецкий представя у нас мъжкия поглед към любовта

Световноизвестната руска група Хорът на Турецкий ще има концерт за първи път у нас на 30 октомври в зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Хорът на Турецкий представя у нас мъжкия поглед към любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нетърпение ги очаквам!

Не са ли включили поне една българска песен временно в репертоара си , щом ще пеят тук- да ни изненадат и зарадват. Иначе имат песни дори на иврит?! Сигурно Турецкий е евреин. . Ще взема да си преразгледам отношението към Русия - тия не ни зачитат за 5 пари.

Не съм чула Iron Maiden да пяха при свое турне в България "Лиляно моме". И не съм чула,че някой се оплака за това. Група има своя репертоар и го изпълнява. Не търси под вола теле. А уважение на артиста към публика се проявява в качеството на изпълнение. Ще го имаш със сигурност

Рускините в България да си затварят устата. К.....те , изнесени ( или внесени) в България. ( да ме извини руският народ).

Примерът ти с Айрън Мейдан е , меко казано, неподходящ. Айрън Мейдън пеят Собствени песни в репертоара си, не изпълняват "китка световни песни за любовта." на различни езици. И не се подигравай с "Лиляно моме" - не е подходящо за теб и родината ти. А пък всъщност е и все едно - тези, които отидат да ги гледат и слушат, не са България, макар че и аз харесвам руската музика.

Разбира се, че не са длъжни да изпеят българска песен, но Manowar го направиха през 2007 в Каварна. Ерик Адамс изпя българския химн и то на български език. Manowar- Bulgarian Anthem.

Евреин е, разбира се. Няма майтап! Но правят шоу!

Дали ще има българска, не знам, но със сигурност ще ти изпеят накрая зя "Альоша, в Болгарии русский солдат", за да ти напомнят, че той още се извисява господарски над всички нас!

Той се извисява! И е жалко че хората го забравят!