Евгени Минчев напусна Къщата на VIP Brother

Евгени Минчев напусна Къщата на VIP Brother след изключително емоционален лайф.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Минчев напусна Къщата на VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минчев много ще липсва на това шоу,но съм убеден,че напуска по собствено желание.В никакъв случай,ако вота беше обективен нямаше да излезе той.Жалко за предаването,загуби един от най-ярките си участници,а ние зрителите се убеждаваме за пореден път,че и да пускаме смс всичко е предварително решено.

+1 И аз прочетох в един от клюкарските сайтове часове преди лайфа, че Евгени напуска заради договора. Не знам не можеха ли да го извикат в изповедалнята и да го удължат? Май започна да му харесва все повече в къщата откакто показа и добрата си страна към хората. Ще ми липсва.

Не харесвам и не гледам пикнята биг брадър

Бе, много "аристокрация" се навъди в тази наша демонокрация - "цар" Киро Кирливий І, царо на заро бай Симо Мадридския крадец, "лорд" Минджев, разни "рицари" и "рицарки", "архонт" Бинев, тамплиери и тъпанари...

Хахаха да бе да се неначудиш откъде изпълзя толкоз аристокрация от таз нашата република. Лорда на гейовете, царя на хазарта, архонта на мутрите все видни аристократи, рицаря на мошениците. Все едно са персонажи от Приключенията на Лукчо.

аристократизма се носи в душата и никакви титли не могат да ти го дадат-или си изтънчен или тръне и плевел каквито в българия дал господ много и никой аристократ по душа вяма да влезе в това все изпростяващо шоу брадър-като видях че вкарват свинята и побойник тачо обратно се отвратих и вече не го гледам-то бива бива ама такава незаконност -да им вземат лиценза от фирмата майка те прегазиха всякакви норми и правила -само защото добре чешел марулята на някаква си мис и виждаш ли на вече е вип -простотия да шия

Още вчера някои медии писаха, че договорът на Лорда с предаването приключил и той ще напусне къщата, като организират "изненадващ" развой на номинациите! Толкова за наивниците, които следят тази просташка пиеса.

Какво ни занимавате с този раст бе! Аман вече от измислени герои, които поечелят вниманието на цялата общественост!

Ей, прошляк, за Лорд говориш! Мери си приказките!

Ма ти наистина ли!?!?

Никакъв Лорд не е, да знаеш! Лорд е наследствена, потомствена титла и се получава и унаследява по силата и правото на кръвта. С пари не можеш да си купиш благородническа титла, то оттам и идва " благо род ническа". Все едно някоя родна мутра да де закичи с титлата "кавхан" или "канартикин", може и "боил", "жупан" "комитопул" и т.н. Излез от вай брадъра и почети малко, да се ограмотиш...

Най-интелигентният човек оттам излиза. Заради него гледах Вип Брадър. Вече спирам, без Евгени няма да е същото. Скука.

Жалко!!! Най-интересната личност си тръгна, най-забавната, най-изисканата и най-ексцентричната! Той ми беше милион пъти по-симпатичен от оня заспал грозен хамстер с женско гласче Месечков, или от двете грозници и скучници без чар и индивидуалност Кучева и Минджарева, или от тоя уош МС, където се държи като всеки посредствен безинтересен бг рапър, нищо интересно не казващ, абе без Евгени нещата в къщата стават тотално скучни и лишени от финес, култура и изисканост! Евгени има право да се държи като разглезен аристократ!!! Това е забавно, весело, цветно и поучително!!! Защото човека е наясно с етикецията и културата, с финеса и изтънчеността! Това че е гей не го натрапва на никого, по-хубаво да вземете пример от обноските му и от достойнството му!!!

Деси, Деската, оха, Люля дупе в детската, оха . . . С тая наша 'аристокрация' до нищо добро няма да я докараме . . .

Чалгата, медийните промивки, гмо-то... тревата(!?) водят до намаляване на разделителната способност на съзнанието. Оттам до невъзможност да се оценят истинските стойности на живота - трудолюбие, честност, скромнност, постоянство, вярност, любознателност... Търсят се на първо място удоволствия и развлечения, шарени, ексцентрични, арогантни... Търси се евтина слава и внимание... Вместо по тесния път на еволюцията, човек тръгва по широкия път на дяволюцията. По този път Минчев, определено става за водач.

Общият интелектуален потенциал на дружината намаля наполовина с излизането на лорд Минчев. Спор няма, че е дразнител, но интелигентен и духовит дразнител. Сега кой ще ни разсмива? А какво шоу щеше да се заформи ако се бяха събрали лордът и онова чудовище майката на Албена Вулвева!

Абе хора, стига сте се чудели защо еди кой си от тези смешници се държал така или иначе. Не разбирате ли, че много от тези "ВИП" персони за зависими към различни законни и незаконни наркотици и вътре направо изперкват. Добре, че им дават алкохол от време на време да изравнят головата разлика. Аз ако бях продуцент щях да им дам алкохол до насита за да си проличи какви са парцали до един.

Ако им вкарат малко бело и тревица ще им се успокои нервната система.

Защитницата на Евгени не можа нищо да каже като хората,защото тя самата няма морал седнала да защитава Евгени!Първо погледни себе си какво представляваш и тогава отивай да се плюнчиш!Тя е същата като Зорница която разделя семейства!Долни пропаднали жени!

Нахакана, самоуверена и арогантна Ирина показа , че е следвашия клиент за ПИР на Минчев.Не каза и една смислена дума.Тя му е лика прилика.Мислех, че е по-интелигентна жена, но се оказа, че е едно от многото недоразумения в ефира.

Абе пак ли Вие - "приятелките"на вихра?!От къде изпълзяхте?Тук се коментира Евгени,не Ирина.Не изпускате възможност да се "изпразните"по темата за Ирина!

Долните пропаднали жени обикновено си намират мястото там, където го намерят свободно...Извинявай, че не съм ти в тона, но не може да се развали нещо, което не може да се развали. И за това вина нямат долните пропаднали жени, а други хора, в общия случай двама...В случая единственият възможен извод е, че гърненцето си е намерило похлупака след като се търкулнало...

Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо - Вип Брадър. Кой е випа?

Жалко, че излезе човека, разсмивал ме е до сълзи .. Сега ще е много кучно, той си е кулоритна личност и такива хора са за разтоварване и шоу !

кулоритна? слаб 2!

кОлоритна, идва от колор-цвят!

Мдаа, като изключим, че не се пише "кУлоритна", а колоритна, съм съгласна с мнението на Силви.

Само не разбрах защо върнаха алкохолика Тачо и с какво ще бъде интересен точно пък той занапред освен с пиянски изцепки? То стана алкохолен ББ този сезон, а стартира толкова интересно. Слабо нова, слабо....

Аман от тоя Тачко. Купил пръстенче на кака Жени с нейните пари и подтичква да и го подари. Да, ама тоя цирк с пръстенче сме го гледАли вече, господа сценаристи, изиграха ни го Марияна и мъжът й! Апропо, какво стана с: Време е да напуснеш къщата ЗАВИНАГИ? Толкова ли ви трае ЗАВИНАГИто - 2 седмици???

между Тачо-полубившия на Жени Калканджиева и Дачо-бившият на Софка Маринова няма никаква разлика.

Бъркаш, продуцентите са го купили.

Не разбирам, какво е това надпреварване в телевизиите, да ни показват педераста Евгени Минчев! Много е противно, освен неморално!

Един пропаднал народ предпочита да гледа педераси - нему нормални, културни и учени хора не го впечатляват, защото ги комплексират. Телевизиите добре знаят какво обича аудиторията и им го дава в изобилие и без затруднение, поради масираното присъствие на буклуци от всякакво естество в публичното пространство.

и Фреди Меркюри беше педераст, ама го слушаш по радиото.

беше талант вапреки, не поради ;) чат ли си педи гри? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Женята Минчев определено има някакви психически проблеми. Минимум биполярно разстройство и нарцистично личностно разстройство. В един момент има як емоционален пик, на следващият мощно удря дъното и изпада в депресия. И всеки път като го нападат (и то с основание) застива и започва да има тикове и да мига. Прекалено много е играл в живота си и в един момент маската е изместила истинското му Аз...в резултат на което той в момента хич не знае кой е. Кефят му се единствено хора, които обичат да гледат чуждия сеир и да консумират клюки.

Много точен коментар.:)Може и да е мания...за величие:)))

Нарцистичното личностно разстройство си е точно мания за величие

Евгени знаеше и се беше подготвил да напусне шоуто. Най- после някой надхитри Големия брат и това не е пиар Генчо. Жени и глуповатият и мъж Тачо добре манипулират брадъра и зрителите с тези измислени годежи и любови. Този път тя ще получи вместо бирена капачка ,диамантен пръстен от Тачо , но не с негови лични пари.

Тази развалена бозица, която ни сервират за двадесети път с ново етикетче докара интелектуална и морална диария на уважаемите зрители. И не са виновни само хората, че я гледат. Виновни са тези, които им я слагат в праймтайма. Това предаване трябва да се излъчва от 23:00 ч.

Абе тая Ирена дето защитаваше Евгени защо говори толкова бавно? Някъкъв проблем ли има?

:))) Защото е възпитан човек и не страда от логорея :))

Правилно, флегматизма не е болест, а темперамент.

Хляб и зрелища-не сме го измислили ние,българите!Дали могат да гледат шоуто хората от Аспарухово,Мизия и др.пострадали селища? Ако някой толкова се чуди къде да си изхарчи парите,защо не им помогна?

Ами Иринка винаги си е в" забавен каданс". Флегматична заради неправилна медитация , а може би бавно мисли . Само дето набързо разби семейството на Иван.

Иска да изглежда по-интелигентна.

Стига с този амбриаж, писна ни от него. То да е пример за подражание да го показваш и налагаш, а то точно обратното гнусна и трагикомична отвлатителна издънка.Тук не става въпрос само за хомосексуалната му същност, но и за цялостното му поведение и ценностната му характеристика. Отвсякаде погледнато е отвратителен и е една кръгла нула.Не разбилам как разни в кавички ВИП-ове се стараят да се домогват до вниманието и благоразположението му. Но .....човешкото падение граници няма.

Първо дари толкова за благотворителност, колкото лорд Минчев, и тогава пак ела и му кажи, че е падение! Българите са простаци и зачеркват хубавото, като гледат само сексуалната ориентация и собствената си жлъч и завист.

правиш добро, гледай левицата ти да не узнае що прави десницата!" Това нещо да ви говори, уважаеми почитатели на лорда? Този човек така се е филмирал, че няма да излезе от роля докато е жив.

Спрете да нападате Минчев! Човекът е образован, начетен, с богата обща култура, остроумен и забавен. Верно, че е доста саркастичен към всички, но притежава и самоирония, а и като го слушам как им прави каламбури и бъзици, е голям смях. И кво като е гей? Голяма част от момчетата, израсли по домове, стават гейове, това е статистиката!

"образован, начетен, с богата обща култура, остроумен и забавен" Така изглежда, ако: - току що си излязал от гетото - на път си да завършиш 2-ри клас, но си на 17 години - работиш във фирмата за чистота и току що си си купил телевизор - считаш, че най-клуб е дискотека - убеден си, че Иран и Ирак, както и Берн и ЦЕРН са едно и също - мечтата ти в живота е Голф 3 - . . .

Казано кратко: Трябва да си малко по-тъп от Златка :-) Обаче, дали ще те разбере този/тази ?

Ти колко книги си прочел в животът си бе, г-н Пройчо Селташки? Нула цяло и една? Дори собствено мнение не можа да изкажеш, а копира и плесна някаква тъпотия от интерент! хахаах, ЖАЛКАР :)))))

Да,така е...начетен,с богата обща култура,остроумен..,нооооо:)Хората не го изгониха случайно,защото тези качества отиват на заден план сблъсквайки се с огромното му его,самочувствието ,циничните обиди към хората и манипулациите му.В крайна сметка скромността краси човека,дето има една приказка....

Ало ,Минчев престани да се самозащитаваш.Ти си познахте!

Най-важното от вичко е СМС-и да се пускат, че така правим пари. Пускааааййй

Договорът на ватманчето е изтекъл, затова е този цирк. Там някакъв си дом съвет го предложи за изгонване. Не видяхте ли, че той знаеше и предвидливо си облече сакото.

Нищо му няма на Южен, само малко е поостарял и загрозил с тази брада и туфа на главата.

Каквито са ни политиците такива са ни и вИПовете, абсолютни боклуци. А за лицето Е. Минчев само едно, ИЗРОД.

Вуне ма, че Южени мъж ли е ?

Не ни ги внасят от вън, нито политиците, нито ВИПовете, явно нещо се е объркало с нацията! Нещо се е объркало с тази нация, трябва и нова ценностна система!

Трябваше да излезе една от двете кифли - лигли.Аман от глезотии ,претенции и голи з-ци.

Стига сте занимавали хората с тези глупости. След това се питате защо сме обградени от простотия??????

Ами те, хората, това искат. Под новината, че Мирей Матио празнува 50 години на сцената има 3 коментара...

Много добре, че махнаха това недоразумение Минчев - падение на нравите и морала.Лошото е , че пак ще го показват и тай пак ще ръси глупости, злоба и цинизми. Продуценти, колкото и да се стремите да спечелите купчина пари от участници и зрители, все пак сте българи - малко морал е нужен.

Искам да отбележа и фактът, че Минчев не е сам в падението си.Ирина , която го защитаваше, също беше нафукана, нахална и арогантна.Не каза една смислена дума за защи.На черното казваше бяло.Нейното самобувствие ме втрещи.

Великият пи-АР напусна Къщата, защото му изтече договореното с продуцентите време. Върнаха Тачко, за да изкара малко пари за бира и за поредната любовница.

Доволен съм от снощното предаване! Уверих се за сетен път, че крушата не пада по-далеч от дървото, или каквито са родителите или приятелите ти, такъв си и ти!

Сега е ред на данъчните да подхванат този ватман, от къде се е сдобил с тези 15 апартамента, без да има нито един ден трудов стаж. Добре, че си призна само за един, че си го е изкарал със задника си.

А стига бе, задължително ли е да си работил като заварчик или стругар, за да си купиш апартамент? Я питай Васко Черепа колко трудов стаж е събрал....

Ама Васко пее - цял живот е пял и то пред пълни зали - и в България, и в чежбина... Така че не се оглеждай в на Васко паницата, че ти и 50 живота да живееш няма да го постигнеш неговото

Лайв или Лайф? Какво ще рече "много емоционален Лайф? Много емоционален живот? Че да не се е споминал? Като не можете да използвате чуждици, просто не е нужно, в българският език си има много хубави думи.

Веднага се сещам за свръхлюбимото на всички медии "ексклузивно" :)

къде го остави "преекспониране"-то" , а ? Сега ще го преекспонирам това нещо :)))

До автора: ТВО-то, както сте го написали, е грешно!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТВУ или Трудово Възпитателно Училище!!!!!!!!!!!!!

ТВО е ПРАВИЛНО! Това е трудово възпитателно общежитие. Имаше ги навремето, където изпращаха такива извратеняци като днешните участници във ВИП Брадър. Едно от тях беше в района на Етрополе.

Имаше ТВУ и ТВО. За ТВУ шегичката беше - Техникум по Вътрешна Украса. :)

абе тая сапунка няма да свърши в близките години!сега нови ''звезди'' вкарват :д

На този трътльо само туфата върху главата му е интересна. Добре я поддържа, наторява, подкастря...

Яко ме разсмя:)))

Как може да вкарат това недоразумение майката на Албена- това е съвсем жена за лудницата ,която толкова мрази българите???Къде са продуцентите да прочетат коментарите й за Левски и всичката помия ,която сипе с ГЛАВНИ БУКВИ! Командвайки и заплашвайки постоянно.Една блядка ,която постоянно да размахва пръст??? Евгени не е цвете ,но това недоразумение неизвестно от коя дупка изпълзяло за пари като дъщеря си съвсем си е издевателство над зрителя!

Та кой от виповете в Къщата не е изперкал? Славата е замъглила разума и реалната себе преценка на всеки от тях. Едни се утешават с алкохол, други с розови хапчета и треволяци. Някои се " зареждат" със спретването на скандали и интриги. Така, че Къщата е заприличала на психиатрия за публични хай персони.

Затова я вкарват, да не скучае драгия зрител и да вземе "модел за поведение".

Това е част от шоуто. Майката се прави на луда във форума, тръшка се, обижда, човек се пита по работа ли е пратена в България или на заточение, че не си хване багажчето и да се върне у тях си. А то какво било - Лордът излиза и влиза Вулевата Мама, още по-жадна за аплаузи.

Чудя се колко малоумен трябва да си, да гледаш този бълвоч "ВИП брадър" и "сървайвър", че и да си даваш парите като гласуваш? Ако не беше забранено от закона, утре щях да отворя една пирамида и да видите колко балъци ще се хванат пак!

Chefo77

Има начин да не даваш пари на брадърите - всеки път като искаш да подкрепиш или изгониш някого, пращаш DMS и име на 17777. Така хем си даваш парите, хем отиват за полезни нещица.

Сигурно ще можеш да ми кажеш на кого всъщност ги давам, защото това което предлагаш нищо не ми говори. Да не са за теб?:)

А Вие сигурен ли сте, че парите отиват там, където трябва? Но при такова масирано присъствие на глупаци, защо пък не!

Че какво му е на Сървайвър? Много интересен формат. Плюс това в него не се гласува с СМС-и. Виж Брадъра е голяма глупост. На мен ми е по интересно да чета коментарите за него отколкото да го гледам. :)

Защо ни занимавате с този смешник?

Някой може ли да обясни, какъв VIP е този ватман? С около 20-тина думи в "речника" си? Даже Боко тиквата има повече....

Не ми прилича на българин тоя човек, ама хич.

"Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално за патология". - Херберт Маркузе

Евгени е отвратителен интригант и лицемер!Пълен фалш,откачалка! Какъв лорд,какви 5лева! Ива и тя е много лицемерна,каква майка е тя,отврат само се увърта покрай Евгени за да и прави реклама! Отвратителна физиономия!!!!!

Подкрепям напълно!

Споко ! Утре ще го върнат в коптора.