Минчев заяви, че това е било страхотно преживяване, от което си е взел много поуки и никога няма да го забрави. Живото предаване беше изпълнено с обрати, а Big Brother за пореден път изненада всички с внезапното си решение да покани майката на Албена в Къщата. Людмила Захагаева беше дошла да защити дъщеря си, но представянето й беше толкова атрактивно, че получи внезапно предложение да гостува в най-известната къща.

Майката на Зорница отново беше в студиото, за да подкрепи дъщеря си и оправда всичките ѝ прояви на ексхибиционизъм, като търсене на внимание. Ирина Тенчева защитаваше Евгени, а апелът ѝ към зрителите беше да го оставят, защото той е единственият, който може реално да се промени в това предаване. Останалите номинирани бяха Йорданка Христова и Кали, които бяха спасени от зрителите, също и Елена Кучкова, която получи подкрепа от бившия си приятел Стефан Роглев.

Няколко видеа показаха различните лица на Евгени Минчев, който диктуваше общото настроение в Къщата през изминалите четири седмици.

На финала Тачо прекрачи отново прага на Къщата, но той не беше вкаран нито в Резиденцията, нито в ТВО-то. Big Brother го изпрати в тайна стая, която зрителите виждат за първи път. Дали ще остане там през целия си престой, или Big Brother отново е приготвил нещо изненадващо, предстои да разберем.